E biće cirkusa na dedari majke mi trebat će povećat cijenu karte

Brato treba ponijet papir i olovku i zapisivat izvaleemil02in je napisao/la:Evo kaže RAja koja je bila dole da je Japanac solidno odigrao,izgleda da bi mog'o i ostati.
E biće cirkusa na dedari majke mi trebat će povećat cijenu karteem gledaš utakmicu,em slušaš liskaluk malo je brate 5KM za to
MI smo snaga VELEŽACernica je napisao/la:bRAvo RAja
Jebt ce mu i kinesku i japansku materCernica je napisao/la:Brato treba ponijet papir i olovku i zapisivat izvaleemil02in je napisao/la:Evo kaže RAja koja je bila dole da je Japanac solidno odigrao,izgleda da bi mog'o i ostati.
E biće cirkusa na dedari majke mi trebat će povećat cijenu karteem gledaš utakmicu,em slušaš liskaluk malo je brate 5KM za to
![]()
Svaka čast momcimaCernica je napisao/la:bRAvo RAja
Tako malo RAje, toliko puno pozitivnih emocija, ljubavi, žrtve za voljeni klub, veliki broj pređenih kilometara, ali i nemjerljivo ogromno poštovanje nas svih prema ovim momcima kao i velika pozitivna zavist svih nas što nismo bili tamo. MOMCI KAPA DO PODA, SVAKA ČAST, ŽIVI BILI VI NAMACernica je napisao/la:bRAvo RAja
Ani. Sve drugo ne bi bilo logično. Moje mišljenjeBMV22 je napisao/la: Na osnovu svega što je dao odkad je kod nas, a prije svega njegov odnos prema dresu i klubu, a samim tim što je pri kraju karijere volio bih lično vidjeti da Maleta izvede 10 ostalih đavola na teren.Ponavljam, samo razmišljam dijeleći to sa vama pa u jednoj normalnoj konverzaciji da vidim šta vidim šta vi mislite jer cijenim mišljnje svakog od vas![]()
![]()
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA.
Tako je. On ili Zolj.gost je napisao/la:Ani. Sve drugo ne bi bilo logično. Moje mišljenjeBMV22 je napisao/la: Na osnovu svega što je dao odkad je kod nas, a prije svega njegov odnos prema dresu i klubu, a samim tim što je pri kraju karijere volio bih lično vidjeti da Maleta izvede 10 ostalih đavola na teren.Ponavljam, samo razmišljam dijeleći to sa vama pa u jednoj normalnoj konverzaciji da vidim šta vidim šta vi mislite jer cijenim mišljnje svakog od vas![]()
![]()
po meni bi zolj bio idealan jer kapitena treba izabrat na malo duze staze.. maletic vjerovatno ide u penziju poslje ove sezone dok je ani najinteresantniji igrac za inostrane transfere i mogao bi lako zavrsit negdje vani na ljeto..dime je napisao/la:Tako je. On ili Zolj.gost je napisao/la:Ani. Sve drugo ne bi bilo logično. Moje mišljenjeBMV22 je napisao/la: Na osnovu svega što je dao odkad je kod nas, a prije svega njegov odnos prema dresu i klubu, a samim tim što je pri kraju karijere volio bih lično vidjeti da Maleta izvede 10 ostalih đavola na teren.Ponavljam, samo razmišljam dijeleći to sa vama pa u jednoj normalnoj konverzaciji da vidim šta vidim šta vi mislite jer cijenim mišljnje svakog od vas![]()
![]()
anel81m je napisao/la:
Velika je razlika u kvaliteti Premier i Prve lige.Mace je bio dobar u Radničkom, kad se u nas vratio nula!
Dao sam samo primjer brate.Dobio je samo jednom priliku, ne sjećam se tačno koja je tekma bila ali sam ga gledao i bio je blago reći katastrofa.Na treninzima i prijateljskim nije ništa bolji bio vjeruj mi.Bilo je dosta slučajeva i kod nas a i u čitavoj PL, evo zadnji primjer onaj Mujić iz Banovića.U Prvoj lik rastura a u Slobodi je na tribinama završio.rodjak je napisao/la:anel81m je napisao/la:
Velika je razlika u kvaliteti Premier i Prve lige.Mace je bio dobar u Radničkom, kad se u nas vratio nula!
Anele carena osnovu cega je ocjenjen "nulom" volio bih cuti.Ja ga nisam vidio da je ikako igrao osim jednom kad je uso malo sa klupe u kupu cini mi se.Zar je to dovoljno da bi se ocjenio nulom.Mislim ,ne znam ni sam,mozda decko i ne vrijedi,ali ja ga jednostavno ne mogu ocjeniti nulom kad nije uopste igro,i nije dobio adekvatnu priliku![]()
Sto se tice Haurdica,on ima jak potencijal,samo je izgleda malo neozbiljan ,i kratkog fitilja.Kad bi to sredio mogo bi biti jak igrac.Sto se tice samog njega, zaboravi te ga za prvo kolo-dva ,sjetimo se onog debilnog crvenog kartona sto zaradi u BL (on i Mika)u sudijskoj nadoknadi(zna li neko koliko dobi utakmica) .Dakle imamo vec jednog znacajnog igraca manje za prvo kolo-dva.
![]()
FORZA VELEZ
Hmm.....Ani da je ljetos otišao u Sarajevo, danas bi se na temi reprezentacija BiH raspravljalo da li treba početi utakmicu protiv Austrije ili treba ući sa klupe. Tužna istina, ali istina. Možda je Ani i pričao o transferima ( mada ja baš i ne čuh, više sam čuo od drugih zainteresovanih klubova) i ostajao u Veležu, drugi su šutili o transferima i odlazili (by the way, i čim bi im karijera zastala, brže bolje se vraćali u Velež). Hebibović je već dvije godine najbolji igrač Veleža, igrao beka, krilo, veznog ofanzivnog, najbolji je.NeverGiveUp je napisao/la:Slažem se sa Mikkijem.
Zna se šta je i ko kapiten ekipe.
Ne mora to biti najbolji igrač na terenu niti jedan od boljih.
Po meni Ani nipošto nije zaslužio.
Već milion puta je izražavao želju za pronalaskom druge sredine a i ne vidim ga kao nekog lidera na terenu, barem se tako ne ponaša.
Kapiten po mom misljenju treba prije svega da bude vodja. Cesto smo vidjeli primjere gdje igrac dodje u novi klub i nakon 6 mjeseci postane kapiten. Moze on provesti 10 godina u klubu i igrati svaku minutu ali ako ga grupa ne smatra vodjom onda sve ostalo pada u vodu. Evo ti Messija naprimjer, fenomenalan igrac i vec je tu nekih desetak godina ali lik jednostavno nije za kapitena. Sumnjam da iko od nas moze reci "e ovaj treba da bude kapiten" jer osobine koje su potrebne da postanes kapiten se (po meni) najvise pokazaju iza zatvorenih vrata. Znaci treninzi, svlacionica (govori), pres konferencije i tako dalje. Naravno da je i teren itekako bitan ali niko ismo mi konstantno uz ekipu pa da znamo kako se ko ponasa i koga grupa slusa i u koga se uzda kad dodje stani pani.gost je napisao/la:Hmm.....Ani da je ljetos otišao u Sarajevo, danas bi se na temi reprezentacija BiH raspravljalo da li treba početi utakmicu protiv Austrije ili treba ući sa klupe. Tužna istina, ali istina. Možda je Ani i pričao o transferima ( mada ja baš i ne čuh, više sam čuo od drugih zainteresovanih klubova) i ostajao u Veležu, drugi su šutili o transferima i odlazili (by the way, i čim bi im karijera zastala, brže bolje se vraćali u Velež). Hebibović je već dvije godine najbolji igrač Veleža, igrao beka, krilo, veznog ofanzivnog, najbolji je.NeverGiveUp je napisao/la:Slažem se sa Mikkijem.
Zna se šta je i ko kapiten ekipe.
Ne mora to biti najbolji igrač na terenu niti jedan od boljih.
Po meni Ani nipošto nije zaslužio.
Već milion puta je izražavao želju za pronalaskom druge sredine a i ne vidim ga kao nekog lidera na terenu, barem se tako ne ponaša.
Ne izabrati njega za kapitena, opet po mom mišljenju, jednostavno znači ne poštovati vjernost klubu, profesionalizam, doprinos na terenu.....
Jedini legitiman razlog bi mogao biti njegov eventualni transfer na ljeto, ali ako ćemo ići tom logikom, hajmo onda za kapitena izabrati najlošijeg igrača, taj neće nigdje .....ko garantuje da će, primjera radi, Zolj ostati....
Ma ok, svakako će Feja izabrati.....ja samo iznio svoje mišljenje, poštujem svačije tuđe, iako moram priznati da sam malo iznenađen stavovima spram Anija....al dobro, igrači svakako prolaze, samo Velež ostajeSipakUlicar1922 je napisao/la:
Kapiten po mom misljenju treba prije svega da bude vodja. Cesto smo vidjeli primjere gdje igrac dodje u novi klub i nakon 6 mjeseci postane kapiten. Moze on provesti 10 godina u klubu i igrati svaku minutu ali ako ga grupa ne smatra vodjom onda sve ostalo pada u vodu. Evo ti Messija naprimjer, fenomenalan igrac i vec je tu nekih desetak godina ali lik jednostavno nije za kapitena. Sumnjam da iko od nas moze reci "e ovaj treba da bude kapiten" jer osobine koje su potrebne da postanes kapiten se (po meni) najvise pokazaju iza zatvorenih vrata. Znaci treninzi, svlacionica (govori), pres konferencije i tako dalje. Naravno da je i teren itekako bitan ali niko ismo mi konstantno uz ekipu pa da znamo kako se ko ponasa i koga grupa slusa i u koga se uzda kad dodje stani pani.
Ovakve stvari najbolje vide treneri i siguran sam da koga god odaberu da se nece obrukati.
Postujem i ja tvoje misljenje druze i mogao bi se cak sloziti s tobom, unatoc onome sto sam gore naveo, da bi Ani mogao/trebao biti kapiten. Ovo pisem iz jednog jedinog razloga a to je sto ja licno ne vidim nekog izrazitog vodju u ekipi Veleza i zato bi Anijev profesionalizam i lojalnost mogli/trebali biti presudni.gost je napisao/la:Ma ok, svakako će Feja izabrati.....ja samo iznio svoje mišljenje, poštujem svačije tuđe, iako moram priznati da sam malo iznenađen stavovima spram Anija....al dobro, igrači svakako prolaze, samo Velež ostajeSipakUlicar1922 je napisao/la:
Kapiten po mom misljenju treba prije svega da bude vodja. Cesto smo vidjeli primjere gdje igrac dodje u novi klub i nakon 6 mjeseci postane kapiten. Moze on provesti 10 godina u klubu i igrati svaku minutu ali ako ga grupa ne smatra vodjom onda sve ostalo pada u vodu. Evo ti Messija naprimjer, fenomenalan igrac i vec je tu nekih desetak godina ali lik jednostavno nije za kapitena. Sumnjam da iko od nas moze reci "e ovaj treba da bude kapiten" jer osobine koje su potrebne da postanes kapiten se (po meni) najvise pokazaju iza zatvorenih vrata. Znaci treninzi, svlacionica (govori), pres konferencije i tako dalje. Naravno da je i teren itekako bitan ali niko ismo mi konstantno uz ekipu pa da znamo kako se ko ponasa i koga grupa slusa i u koga se uzda kad dodje stani pani.
Ovakve stvari najbolje vide treneri i siguran sam da koga god odaberu da se nece obrukati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.