BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Re: BiH tenis
Sela je uzeo skoro sve razmjene sa osnovne linije. Damir ako sta napravi onda je to na mrezi. Katastrofalan ulazak u sezonu.
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Ma trenutno je Sela u prime modu.RafaGarros9 je napisao/la:Hahaah sta je opet neki nevjerovatan mec protivnika pa zato gubi ccc samo se vi tjesite...badel62 je napisao/la:MoRel ovaj Sela promasiti ista ?
Bit ce ovo losa godina za Damira, izgleda da je jos nabacio malo mase pa mu je stradala pokretljivost osim sto nema volje i zelje po obicaju 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Katastrofalna predstava, apsolutno ništa ne radi. Damir ne čini apsolutno ništa da Selu izbaci iz komforne zone, čak šta više pomaže. Ako se po jutru dan poznaje, sezona će biti loša.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- RafaGarros9
- Kontakt:
Dok je Damira ja cu imati pare na kladionici
IDEMO DAMKE
IDEMO DAMKE
Sela aka federer:-)
Ne znam sta raditi u ovoj godini, da li se nervirati bezveze kao i do sada ili je jednostavno preskociti i pricekati 2018. kada ce damir zaigrati ozbiljan tenis i uci u top 30, kako veli jedan vrli strucnjak.
Sta kaze damir, nece da igra challengere, nema motiva. Nadam se da nije izgubio motiv i za 250-ke, tako mi djeluje:-). Igrati ces ti njih pajdo, igrati, itekako.
Ovo je sramotno izdanje.
Ne znam sta raditi u ovoj godini, da li se nervirati bezveze kao i do sada ili je jednostavno preskociti i pricekati 2018. kada ce damir zaigrati ozbiljan tenis i uci u top 30, kako veli jedan vrli strucnjak.
Sta kaze damir, nece da igra challengere, nema motiva. Nadam se da nije izgubio motiv i za 250-ke, tako mi djeluje:-). Igrati ces ti njih pajdo, igrati, itekako.
Ovo je sramotno izdanje.
zamaloUnofficialpage je napisao/la:A Damir u 1. kolu u Chennaiju ide na Dudi Selu, 2. kolo Borna ili kvalifikant, 1/4 finale Ramo - Vinolas, 1-2 finale Čilić.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Sela nikad nije izgubio u 1. kolu Chennaijataremuha je napisao/la:zamaloUnofficialpage je napisao/la:A Damir u 1. kolu u Chennaiju ide na Dudi Selu, 2. kolo Borna ili kvalifikant, 1/4 finale Ramo - Vinolas, 1-2 finale Čilić.
Loša igra, valjda bude bolje. Fizički je ojačao, to je vidljivo, jače servira ali ne učinkovito i generalno jače udara ali ne daje efekta. A i izgubio je na brzini, nije onako više pokretljiv. Nije se nervirao ili mu nije stalo ili je skontao da se ne smije nervirati. Ali i Sela je odlično odigrao, dosta toga je pogađao, gledao sam ga dosta puta nije ovako bh pogađao.
Valjda bude igrao šta sljedeće sedmice, jednostavno morao bi poslije ovakvog meča.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ne znam šta će kako će al' nek' dobro skonta kakav će raspored imati, ako bude čekao AO i odmah ispadne u prvom kolu eto odmah veoma lošeg januara.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ma ljudi nova godina se slavila tako da ocekivan poraz 
Bice Damir dobar ove godine samo polako
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Uslovi su u Chennaiju očigledno preteški, gledao Monteira i Medveda ljudi k'o da su iz bazena izašli a sad Chung i Borna nakon 2 gamea potpuno mokri.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Jos kad dodas da loptice nisu valjale, poraz opravdan:-)Unofficialpage je napisao/la:Uslovi su u Chennaiju očigledno preteški, gledao Monteira i Medveda ljudi k'o da su iz bazena izašli a sad Chung i Borna nakon 2 gamea potpuno mokri.
- RafaGarros9
- Kontakt:
Jos kad dodas da su i jednom i drugom igracu identicni uslovi bili poraz je naravno opravdanbabino je napisao/la:Jos kad dodas da loptice nisu valjale, poraz opravdan:-)Unofficialpage je napisao/la:Uslovi su u Chennaiju očigledno preteški, gledao Monteira i Medveda ljudi k'o da su iz bazena izašli a sad Chung i Borna nakon 2 gamea potpuno mokri.
Kao i svaki put kad izgubi poraz ce biti opravdan a kad dobije evo ga vraca se, to je to, to je igra,ide u top 50 ili top 10 bla bla bla uvijek ista prica nez kako vam nije dosadno ponavljati se a lik je totalni duduk sto se tice tenisa uvijek bio i ostace
Vjerovao ili ne, koliko ga pratim po društvenim mrežama čini mi se da je nije slavio.ronaldo99 je napisao/la:Ma ljudi nova godina se slavila tako da ocekivan poraz
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nije opravdan, nije mu niko i ništa krivo što ne može 2-3 izmjene izdržat. Danas nije ništa funkcionisalo, za nadati se da je ovo bio samo loš dan. I do AO očigledno ništa ne igra jer nije prijavljen ni za šta.babino je napisao/la:Jos kad dodas da loptice nisu valjale, poraz opravdan:-)Unofficialpage je napisao/la:Uslovi su u Chennaiju očigledno preteški, gledao Monteira i Medveda ljudi k'o da su iz bazena izašli a sad Chung i Borna nakon 2 gamea potpuno mokri.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Nije ništa gotovo, može se iskupiti na Australian Openu, samo ne znam šta Mirza dalje igra ? Brinem se samo da se ne trznu do Davis Cupa da nas ne mlatnu u sred Zenice. 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Mirza sljedeće sedmice igra kvale AO. Aldinu trebaju još dva otkaza da upadne u kvale.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Zato frajer svaki minut stavlja nesto novo na instagram dok je imao pripreme al dobro lik bio u Dubajiu morao je malo hodatitaremuha je napisao/la:Vjerovao ili ne, koliko ga pratim po društvenim mrežama čini mi se da je nije slavio.ronaldo99 je napisao/la:Ma ljudi nova godina se slavila tako da ocekivan poraz
Bice bolje na AO
I Aldin upao u kvale!Unofficialpage je napisao/la:Mirza sljedeće sedmice igra kvale AO. Aldinu trebaju još dva otkaza da upadne u kvale.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.