Dok ovo ne uradi, kao što je svaki elitni trener u karijeri uradio (vodio klub s manjim budžetom, ne mora čak ni uzeti ligu), nema se šta pričati.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Ma daj Finn i da to uradi ti bi nasao nesto da seres, zna se veoma dobro da mrzis Pepa.
Najbolji treneri vode najbolje ekipe, nece on sad poslije Barce, Bayerna i Citya ici voditi Romu il Lille.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Shategabri
- Kontakt:
Što bi to radio ako ne mora? Neko misli da je Carlo želio voditi Everton ili Mou Romu? Da su radije uzeli to nego Real, United, Chelsea, Inter?
Nije Guardioli ništa palo s neba.
Prošao Barsu B.
U prvom timu postavio nevjerovatne rekorde.
U Bayernu držao konstantu. Titule nisu dolazile u pitanje, ali eto ta LP... Što nije uticalo na naftaški lobi, jedva su dočekali da ga dovedu.
Rekao bih savršen spoj, ovi njemu bjanko ček, on ko na menadžeru sklapa ekipu.
E sad, je li to baš tako lako? Pa i nije, evo Chelsea trpa pare, a ko muhe bez glave. United trpa pare, a imaju nekakvog Anthonyja koji ne zna gdje goni.
Jasno je da čovjek zna selektovati ekipu, što je bitna stvar.
Njegov status nikad nije došao u pitanje, tretiran je top trenerom i u skladu s tim ima i posao.
Svaka čast Mourinhu na urađenom s Romom, al i on se borio da bude u Chelsea, Interu i Realu, dakle nije mu san bio da poslije Porta vodi Romu.
Ne bih mu ja s tim ništa prigovarao, on je svoj status zaradio.
Da li bi i kako vodio Bresciu nema nikakve veze sa njegovim trenerskim opusom.
Koševo Zapad
Pa Ancelotti mu se s Evertonom naosvajao titula i titula. Kao i sa Parmom, Napolijem itd ..harden je napisao/la: ↑21 maj 2023, 12:12Ma daj Finn i da to uradi ti bi nasao nesto da seres, zna se veoma dobro da mrzis Pepa.
Najbolji treneri vode najbolje ekipe, nece on sad poslije Barce, Bayerna i Citya ici voditi Romu il Lille.
Mislim mene bi bilo stid ovo pisati
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
A i kakve veze ima kakav bi Pep bio u Lilleu npr? Je li Big Sam bolji od Spallettija jer Spalletti ne bi mogao izborit ostanak s ekipama s kojima je Big Sam izborio?
Ne hejtam majke mi, lik je genijalac, vrhunski trener, napravio je od engleske lige bundesku, nevezano sad za malverzacije i prevare i veliki budžet, rijetko koji bi trener to uspio.
I ne bih ništa srao, samo kažem da bih ga volio vidjeti da uzme nekakav Lazio ili Betis, ili evo i Inter, na šta bi to ličilo, kako bi se snalazio, za mene vrhunski trener treba da prođe i sito i rešeto, da vidi kako je i kad imaš i kad nemaš para, a ne od početka do kraja karijere kašika u medu.
Ne valja ti ovo što ne čitaš postove do kraja. Fino sam dodao u zagradi, ne mora ni osvojiti ligu, ne mora imati senzacionalne rezultate, daj samo da te vidim kako ćeš funkcionisati i raditi u sredinama gdje je svaki fening bitan, gdje nemaš sportskog direktora koji ti je haver, nego neku njušku koja će ti se protiviti kod svake odluke, kao što su svi elitni treneri to prošli u karijerama.
Radi hejtera poput mene
- Shategabri
- Kontakt:
Fino si se ogradio mislišFinn je napisao/la: ↑21 maj 2023, 12:34Ne valja ti ovo što ne čitaš postove do kraja. Fino sam dodao u zagradi, ne mora ni osvojiti ligu, ne mora imati senzacionalne rezultate, daj samo da te vidim kako ćeš funkcionisati i raditi u sredinama gdje je svaki fening bitan, gdje nemaš sportskog direktora koji ti je haver, nego neku njušku koja će ti se protiviti kod svake odluke, kao što su svi elitni treneri to prošli u karijerama.
Kada spadne na to da ga šutnu u Everton ili Romu možda ti se i ispuni želja
Strasno koliko ste neobjektivni i okrecete se djetinjarijama nekim. Nikad u historiji nekog sporta jedan menadzer nije dominirao u ovoj mjeri. Otkako je usao u menadzerske vode ne prati ga nista sem titula. Apsulutna dominacija fudbala do granice negledljivosti.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
SAF je s fuccking Luke Chadwickom osvojio prem, ne moze se takvo sto nadmasiti. Full stop.
CPOJ
- SoloControTutti
- Kontakt:
Odlicna statistika koja prikazuje kakav je Klopp trener. Mainz, BVB pa naslijedio raspali Liverpool. 4 finala LP, nazalost 1 uzeo i malo nafake (koja je isla uvijek na suprotnu stranu) je falilo za barem 3 od 4. isto vrijedi i za ligu. Strasno, sta bi Jürgen radio da ima skuplje igracke kao Pep. 
Jos je Cancelo nogiran na polusezoni. +Alvarez, Akanji
Philips se ceka u drugoj sezoni ili pici za Villu.

Philips se ceka u drugoj sezoni ili pici za Villu.

4-IN-A-ROW
Na kraju kad sve svedeš, promjene trenera usred sezone su, bez obzira na sve, fifti-fifti odluke, lutrija.
Bravo za Grka što je istrpio Coopera u svakom slučaju
Ubijeđen sam da bi Soton ostao da nije mijenjao Ralfa, a vjerovatno i Leeds sa Amerom. Sa druge strane, Everton bi ispao da nije doveo Dychea.
Bravo za Grka što je istrpio Coopera u svakom slučaju
Ubijeđen sam da bi Soton ostao da nije mijenjao Ralfa, a vjerovatno i Leeds sa Amerom. Sa druge strane, Everton bi ispao da nije doveo Dychea.
- akisarajevo92
- Kontakt:
ode i Leeds u Championship, opet mecevi sa Prestonom, Ipswichom i slicnima
bice i derbi Yorkshirea protiv Rotherhama umjesto "derbija" sa Man. Unitedom

bice i derbi Yorkshirea protiv Rotherhama umjesto "derbija" sa Man. Unitedom

Don't believe the hype.
Kad se vec spominje Klopp.
Ja mu zelim jos minimalno 10 godina na klupi Skuzera.
Istrosen i nervozan trener koji na vrhuncu karijere ne izbori LP.
Kupio najskupljeg golmana, stopera, ima najbolje krilo,
kupio 4 napadaca u 2 godine Jotu, Nuneza, Gakpa i Diaza,
ima klasnog Thiaga, top defanzivne vezne Fabinha i Hendersona.
Prodao pricu da nema para i nahranio masu. Bravo Klopp. Trener cetvrtka.
Ja mu zelim jos minimalno 10 godina na klupi Skuzera.
Istrosen i nervozan trener koji na vrhuncu karijere ne izbori LP.
Kupio najskupljeg golmana, stopera, ima najbolje krilo,
kupio 4 napadaca u 2 godine Jotu, Nuneza, Gakpa i Diaza,
ima klasnog Thiaga, top defanzivne vezne Fabinha i Hendersona.
Prodao pricu da nema para i nahranio masu. Bravo Klopp. Trener cetvrtka.
4-IN-A-ROW
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.