Druze bez uvrede ali bojim se da je ovo drugo...bega_afc je napisao/la:pa covjece,suta po golu do gola poldija nije bilo,nezz stvarno koji je meni krac i zbog cega i dalje mislim da mozemo proc u uzvratu,il nisam normalan il je ovo prvo...

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Druze bez uvrede ali bojim se da je ovo drugo...bega_afc je napisao/la:pa covjece,suta po golu do gola poldija nije bilo,nezz stvarno koji je meni krac i zbog cega i dalje mislim da mozemo proc u uzvratu,il nisam normalan il je ovo prvo...
http://www1.skysports.com/football/news ... ern-Munich"I think the players will take responsibility. I know we're man enough to take it. The boss has been here for 16 years and he's done a great job. You can't question him."
Jack Wilshere
Zar stvarno ijedan od vas misli da osoba poput Wengera, nakon svega što je uradio za Arsenal, i što radi za Arsenal, želi da ne bude njegov Arsenal u vrhu, da ne troši više i konkretnije, da može?While I realize how irate Arsenal fans are at going out of the Champions League to Bayern Munich and their awful run of 2 defeats in their last 11 league games, I feel a few need a reality check.
In May 1995 Arsenal finished 12th (yes, Wenger out brigade, 12th). Of the teams that were in the Premiership that season, 15 have since experienced relegation (9 of which also suffered relegation into League 1). The following year, 1996, Arsenal appointed Arsene Wenger.
Since then Arsenal have won 11 trophies, had a season completely unbeaten, developed one of the best and most productive academies in the country, moved into a new stadium, consistently made profits and played some of the most attractive football the Premier League has ever seen.
As you moan and cry, watching your side play Bayern Munich in the Champions League this week, spare a thought for those less fortune; those who did not appoint Arsene Wenger in 1996 and have since gone their very different ways to your club.
You may think that Arsenal would always have been too big for that to happen to you - my suggestion, speak to a Nottingham Forest fan (who finished 3rd in '95), Leeds fan (who finished 5th) or a Sheffield Wed fan (who were one place below you).
Get real fellas, remember were you've come from and be careful what you wish for.
Mislim da simpatizeri Liverpoola nisu dovoljno kompententni da pričaju o CL jer istu nisu igrali godinama.Henderson je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:Prica da je Bayern neka klasa od koje gubis na svom terenu i da se treba pomiriti sa tim je presmijesna. Kaos to sam rekao nisu oni dobri koliko smo mi losi bili, igral smo mi sa dosta boljim ekipama od sinocnjeg Bayerna zadnjih godina pa smo pobjedjivali. Daj ba ljudi su izgubili finale od mrtvog Chelsija na svom terenu, BAte ih je pobjedio jednostavno do nas je prelosi smo. Indolentna bezmudna ekipa, koja bi trebala tehnicki biti superiornija od ovog Bayerna ali sto nije? Kako je moguce da vrhunska ekipa najjace lige na svijetu koja je jos odmarala igrace za ovu utakmicu na vikend trci kao neki amaterski tim dok Bayernovi igraci ko i svi Njemci oru teren 90. minuta? Samo jedan razlog, nedisciplina.
NAsa ekipa je nedisciplinovana to nikad nije bio slucaj do ove zadnje dvije sezone, Walnut trckara lagano na centru dok Bayern gradi napad dok u suprotnom slucaju dva igraca Bayerna izlaze na nase stopere. Cazorla nikakav presing nije radio, Podolski haj sto je bio ocajan naprijed ali nazad su mu stalno visak pravili. Dokaz o nedisciplini je taj da smo ove godine u svaki mec ulazili lagano pogotovo ove derbije, uvijek udjemo lezerno i ganjamo vodstvo. Protiv boljih ekipa koje sacuvaju rezultat smo ispusili, protiv losiji smo se vracali izuzev Totenthema kojeg smo dobili ali jer su dobili crveni na startu.
Bayern je imao sreće što je presingom tjerao igrače Arsenala da ne dođu do centra igrališta. Jesmo li mi gledali istu utakmicu?xGGMU je napisao/la:Kakve sve gluposti ljudi pišu, nevjerovatno!
Uopšte niste bili toliko loši, niti je taj Bayern bio toliko dobar, imali su i dosta više sreće, da napomenem da sam gledao do ja mislim trećeg gola, imali ste i finu incijativu u drugom poluvremenu.
DieRoten je napisao/la:BigBigBang je napisao/la:Prica da je Bayern neka klasa od koje gubis na svom terenu i da se treba pomiriti sa tim je presmijesna. Kaos to sam rekao nisu oni dobri koliko smo mi losi bili, igral smo mi sa dosta boljim ekipama od sinocnjeg Bayerna zadnjih godina pa smo pobjedjivali. Daj ba ljudi su izgubili finale od mrtvog Chelsija na svom terenu, BAte ih je pobjedio jednostavno do nas je prelosi smo. Indolentna bezmudna ekipa, koja bi trebala tehnicki biti superiornija od ovog Bayerna ali sto nije? Kako je moguce da vrhunska ekipa najjace lige na svijetu koja je jos odmarala igrace za ovu utakmicu na vikend trci kao neki amaterski tim dok Bayernovi igraci ko i svi Njemci oru teren 90. minuta? Samo jedan razlog, nedisciplina.
NAsa ekipa je nedisciplinovana to nikad nije bio slucaj do ove zadnje dvije sezone, Walnut trckara lagano na centru dok Bayern gradi napad dok u suprotnom slucaju dva igraca Bayerna izlaze na nase stopere. Cazorla nikakav presing nije radio, Podolski haj sto je bio ocajan naprijed ali nazad su mu stalno visak pravili. Dokaz o nedisciplini je taj da smo ove godine u svaki mec ulazili lagano pogotovo ove derbije, uvijek udjemo lezerno i ganjamo vodstvo. Protiv boljih ekipa koje sacuvaju rezultat smo ispusili, protiv losiji smo se vracali izuzev Totenthema kojeg smo dobili ali jer su dobili crveni na startu.
Vi ste bili loši, a mi smo bili prejaki za vas. Niste igrali sa boljim ekipama odavno, jer je ovo najjači Bayern ikada. Ovo se u njegovoj historiji još nije vidjelo. Pokoravaju tim za timom, nema stajanja.
Da, izgubili smo od Chelseaja, ali uzdignute glave napustili stadion jer smo ih terorisali u svakom pogledu. Kladim se da pored Bate-a ne možeš još naći više od jednog poraza.
Bayern trenutno jeste bolji za klasu i pomirite se s tim, a mala engleska liga nije na vrhu, Nijemci i Španci su na prvom mjestu, tek onda Englezi. Nažalost to se evidentno i vidimo u posljednjih nekoliko godina, prvenstveno u LP.
Nemoj se ni ti, niti bilo ko drugi nać uvrijeđenim, Arsenal je meni lično veoma drag klub, samo što je politika Arsenala otupila i u 3-4 godine su izgubili sve dragulje koje su imali. Wenger nije kriv. Pobogu, pa svaki prelazni rok kažu: "Dobili smo 80, 50, 65 miliona za pojačanja", a ne potroše ni 2. Ja bih najviše volio da Arsenal osvaja Premier ligu, ali njegovi lideri nažalost guraju klub sve niže.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.