Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- OldFashioned
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Teniser koji je više puta izjavio da je sada osnovni cilj osvojiti što više GS-a je eto neki dan odlučio radi ss.ba raje da odigra pet setova kako bi što lakše dogurao do finala i bio još više fizički spreman u eventualnom višesatnom finalu.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
super lijepak čuda radi

nole je jednostavno predobar za zvereva i toje to. na GS naravno, ostalo se u njegovoj glavi previše i ne pika
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 16 feb 2021, 14:57, ukupno mijenjano 2 puta.
uvijek ima naredni Slam za Next Gen
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
-
- Kontakt:
Cuj teoreticara zavere
jest vala bas, Novak namjerno reko da je povrijedjen, da bi odigrao 5 setova umjesto 3 i to na svom terenu na AO, gdje inace zdrav dobija sve bez izgubljenog seta

jest vala bas, Novak namjerno reko da je povrijedjen, da bi odigrao 5 setova umjesto 3 i to na svom terenu na AO, gdje inace zdrav dobija sve bez izgubljenog seta

- OldFashioned
- Kontakt:
Umjesto da uživamo u magiji ove trojice velikana, jok, lakše je kenjati po onom koga ne voliš.
Za nekoliko godina ćemo žaliti što nije još duže trajalo...
Za nekoliko godina ćemo žaliti što nije još duže trajalo...
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Koliko god ga ja ne preferiram, cinjenica je da je visoko postavio ljestvicu, pogotovo sto se tice mentalne snage, i onda logicno da ih vecina ispadnu mentalni patuljci, iako mozda nisu.
Dobar je Zverev, ali ipak Nole je Nole, hladan kao led onda kad je najteze i kad se sve lomi, on je ubjedljivo najjaci.
Kompjuter.
Misionar.
Dobar je Zverev, ali ipak Nole je Nole, hladan kao led onda kad je najteze i kad se sve lomi, on je ubjedljivo najjaci.
Kompjuter.
Misionar.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
I onda mi pricaju o nekoj konkurenciji i boljoj generaciji,ovo bi Nalbandian i Davidenko dobili

Oldfashioned ma ne kenjam ali moram malo pilati naopako,priznaj i ti da je sumnjiva ta povreda

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
ja njih poštujem do iznemoglosti, ali meni oni najmanje pet godina previše traju
dosadili su i bogu i narodu i to odavno!

Ma sto kaze neko iznad,dok trojka ode u penziju onda ce im Alcaraz uzimati slemove 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
jašta radi nego čudno, ali to nema nikakve veze
ako si neko igraj i pobijedi, sve ostalo nema veze uključujući povrede, proliv, svađu sa ženom i loše vrijeme

Vidjeces kad ih vise ne bude na sceni, molit ces Boga ili u sta vjerujes vec da ih gledas na egzibiciji
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- Nail for Real
- Kontakt:
Eh sad, dje su oni sto su Zverevu davali realne sanse da im se udari koja vaspitna
?

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Neutralan88
- Kontakt:
Mentalno ga samo Nadal može dobiti u finalu ako dođe do finala Nadal.
Kad se sjetim prije 2x god u finalu je opuhao Nadala 3.0 koji nije do finala set izgubio.
Novak polufinale imavprotivnika kao da 1 ili 2 kolo AO.
Kad se sjetim prije 2x god u finalu je opuhao Nadala 3.0 koji nije do finala set izgubio.
Novak polufinale imavprotivnika kao da 1 ili 2 kolo AO.
Pa i nisu baš. Realno si više ti dosadio sa tim jednim te istim komentarom i onim "ja ovo neću gledati".
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- LlullSergio
- Kontakt:
Mada bolje je bilo izgubiti sad već u finalu
Ali ne reci da ni ovaj Karatsev neće kakvo čudo izvesti. Ja njega od drugog kola pratim i očekujem njegovo ispadanje.

Ali ne reci da ni ovaj Karatsev neće kakvo čudo izvesti. Ja njega od drugog kola pratim i očekujem njegovo ispadanje.
- OldFashioned
- Kontakt:
Pa evo, logički ćemo pričati.
Sam protiv sebe ide lik, znači da je rizikovao sve da bi ostavio dojam da je povrijeđen.
Lud čovjek i gotovo, učinit' će sve što je u njegovoj moći da ga ss.ba ekipa još više zamrzi

Zadnja izmjena: OldFashioned, dana/u 16 feb 2021, 15:08, ukupno mijenjano 1 put.
Vece sanse ima Medvedev nego Nadal u eventualnom finalu, i to dosta vece
meni jesu itekako dosadili
osim toga meni je ovo poprilično teško gledati, ja nevolim stvari nasilu a ovaj turnir je nasilu više nego ikad ijedan . ne moraš vjerovati ako nećeš. ok, danas je bilo napeto pa sam izgurao ali meni ovo jednostavno nije nikakav merak. vidjećemo kako će biti večeras u LŠ, vjerovatno još puno gore, posebno u budimpešti ...
kome se to sve đasvi treba da gleda i uživa, ja jednostavno ne gumo!
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 16 feb 2021, 15:09, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
svaki AO donosi miris titule, ni ova godina nije izuzetak
a i ovaj Karatsev i njegov podvig me podsjećaju na, znate već koje su pa da ih ne spominjem, zbog njih sam skoro odletio s foruma
a i ovaj Karatsev i njegov podvig me podsjećaju na, znate već koje su pa da ih ne spominjem, zbog njih sam skoro odletio s foruma
protiv koga god Novak igra u finalu on će biti favorit
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.