Bitno je sutra upisati pobjedu, pravo na kiks nemamo !!!
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Buraz, nismo na prepucavanjima, nema potrebe tako pisati drugom navijaču FKS, a nije od jučer tu ni novi neki nick. Je li slagao išta?Hztesanj je napisao/la: ↑11 avg 2020, 19:04Ajd ne seri ba levatino jedna šta drkašš na komsinice yebem te usta idi na njihov forum pa im se divi nabijem i tebe i takve slične tebiInijesta je napisao/la: ↑11 avg 2020, 18:58E gdje li nestadose oni “objektivni” pitari prije pocetka sezone koji rekose da nam zeljeznicar nije nikakva konkurencija i da ce se boriti za evropu max...
Ovdje kad se napise da je Morz tatamata za ovu ligu ljudi hoce da te sahrane, sta ce on Vinko takticar, moze s Husrefom
Covjek pitu od govana al bukvalno od govana napravio( izuzetak Štilic koji je doktor igrice), i prvi favorit za titulu... nedo Bog da imaju nase usloce( redovne i velike plate) mi njima ne bi ni bili konkurencija
Da se citiram.muhamedhulk je napisao/la: ↑20 jul 2020, 20:20Jagodic je nase najbolje pojacanje..ono je parmak zivi sto se tice fudbala.
Morz je namazan, treba ih se paziti, bice svacega.
Lazni su tu iz sjene ako ko kiksa da pokupe titulu.
Mi samo jako, u kost. Bez opustanja i bez parole ‚lako cemo‘.
Ostatak lige ce gledati da otkine bod(ove) ovim gore navedenim.
Daj tog spica vise........
A kad mi prije pocetka prvog kola pocnemo pricati o plitkom potoku i 10 bodova prednisti. Ehhh boze
Ako ne znaš diskutovati normalno - nemoj nikako. Posljednja opomena pred ban.
Pa kako Morto da covjek ne dobije ban zbog ovakvih ljudi. Ovi isti posle druge minute utakmice pise losi smo danas kiks je ovo.