Prema mojim saznanjima neko se zayebava.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Prema mojim saznanjima neko se zayebava.
Šta znaš, možda ga kontaju na zadnjeg veznog staviti, iako to nikad prije Sarajeva nije igrao, kao ni Oremuš.Onog Stanojeva koji je desno krilo, planirali su za desnog beka, nemoj da te više ništa cudi.feniksptica je napisao/la: ↑11 avg 2020, 23:00Zna l taj Gojkovic lopte, da ga u spic gurnemo kad zatreba
Veceras u Širokom su se mogli par puta cuti navijaci,jos kad dadose gol za 2-0 ubaci neko baklju u onaj prolaz za ulaz na tribinu
Mogao bi se i periskop napraviti.
Imamo drive in kino samo jos da se sjete da utakmicu puste ako je jos u funkciji;)
Da, ali na parkingu stadiona bi bilo posebno
Nositelji koliko ja razumijem.Historicar je napisao/la: ↑12 avg 2020, 01:15Ako dođemo do drugog pretkola LP i tamo ispadnemo, da li smo onda nositelji ili nenositelji u trecem pretkolu EL ?
Mislim da se tu opet gleda i individualni koeficijent ekipa.midzuka je napisao/la: ↑12 avg 2020, 02:28Nositelji koliko ja razumijem.Historicar je napisao/la: ↑12 avg 2020, 01:15Ako dođemo do drugog pretkola LP i tamo ispadnemo, da li smo onda nositelji ili nenositelji u trecem pretkolu EL ?
Mi bismo kao poraženi igrali protiv ekipa koje ispadnu u prvom pretkolu pa odu u drugo pretkolo EL i prodju to pretkolo. Mi smo samim tim napravili korak više u LP pa smo nositelji. A onda u play offu pobjednici trećeg pretkola EL igraju protiv ekipa koje ispadnu u trećem pretkolu LP pa definitvno ne bismo bili nositelji i opet bi se nadali nekoj sreći u žrijebu ako tako nešto bude uopće u opticaju.
To je taj "šampionski put" u kvalifikacijama.
Tako jeDerdiyok je napisao/la: ↑12 avg 2020, 02:52Neko kaže ovako, neko kaže onako. Najbitnije je da mi prođemo Nomade pa ćemo vidjeti dalje situaciju u u raspletu meča Minsk/Astana.
Jedino što znam je to da sam uvjerenja da na jednu utakmicu, uz malo sreće, možemo daleko dogurati. Tu je ta želja da se dođe do playoff-a LP, te nakon toga nema potrebe se zamarati sa šbbkbb
Sutra, tj. danas pokazati da je ona utakmica protiv Mladosti DK bila loš dan i idemo![]()
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, bhfanatic14, bvsic, Chony533, EastMadness, Haksss, Hamagara, Konzerva, miguelramos, samoFKS i 39 gostiju.