Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

chily-rz
Kontakt:

Re: Chat - bez ratnih i političkih tema

Post Postao/la chily-rz » 16 nov 2023, 19:40

Cristal je napisao/la:
16 nov 2023, 19:36

Ne, nego da bih ukazao na greške na forumu. Banuju se ljudi koji se zaje.baju, što nije zabranjeno, a ostavljaju oni što psuju familiju, Bogove, mrtve i tako dalje. Dupli aršini buraz. Zato i jest usran forum.
Ti si napisao meni svejedno, ebeš forum. Ako ti je već svejedno za ovaj forum zašto imaš potrebu da ukazivaš na bilo šta?

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 16 nov 2023, 19:41

Joj Goretzke, kaže forum us.ran, a on napravio 104 profila i na svakom bude banovan, pa opet pravi novi :rol:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 16 nov 2023, 19:47

baboedindzeko09 je napisao/la:
16 nov 2023, 19:32
scholsey je napisao/la:
16 nov 2023, 18:26
16 nov 2023, 18:01
Bingo, cuke pa i sportska kladionica su mizerne cifre koje oni cifre obrću na slotovima što su ubacili od prošle godine. Dnevno okrenu milion minimalno
Obrnu fakat dosta, ali dosta ode i proizvođačima igara. Oni, recimo, baš ubijaju keš. :kafa:

Svakako ne vidim razlog za preveliko čuđenje. Kockanje (pogotovo online) je generalno godinama unazad jedna od najbrže rastućih industrija i u mnogo većim i razvijenijim državama.
Proizvođači ili ti ga provideri (Pragmatic, Habanero, NLC, EGT itd.) ne zarađuju toliko koliko kladionice/kazina jer oni njima samo prodaju prava na korištenje i preriđavanje tih igara.

Ipak, ova nova crypto kazina svjetska (Stake, Rollbit, Roobet, Duelbits itd.) baš ubiru novce, tu se vrte desetine milijardi, može se samo vidjeti koliko para troše na influencer marketing, na sponzorisanje fudbalskih, košarkaških klubova i nekih sportskih takmičenja.
Zarađuju oni itekako. Mislim na one najveće (NetEnt, Microgaming, Evolution Gaming, Play'n Go, Betsoft, Pragmatic). Ne nude oni samo igre (koje znaju biti užasno skupe), nego često i druge softvere i čitave platforme.

Nejse, svakako se slažemo da se svima isplati.

Crypto kasina i kladare jesu užasno popularne. Prvenstveno jer tu ostaneš skoro kompletno anoniman. Mada to dosta ovisi od regije i preferensi igrača. Neko cilja na to, neko na bonuse, neko na igre, i tako dalje. Tu razlike znaju biti ogromne. Recimo ovaj naš Bingo skoro niko na svijetu ne igra, dok je kod nas hit.

@Cristal ne bih da sudim ko je u pravu. Samo sam strogo protiv cinkanja. :bih:
The saddest thing in life is wasted talent.

Cristal
Kontakt:

Post Postao/la Cristal » 16 nov 2023, 19:55

VivaLaStella je napisao/la:
16 nov 2023, 19:39
Mene admin toliko voli da me banovao za svaki pojedinačan prestup, bez upozorenja. Zamisli onda koliki si ti debil, kad čak i moj apel uvaži :D
Pa svi znaju da se ja sprdam to nije tajna.

Barem ne pišem da imam 3 auta, platu 3000 i ostala sra.nja. Gore je biti kompleksaš, ali shvatit ćeš mlad si. Svakako ti niko nije ni povjerovao. :rol:
scholsey je napisao/la:
16 nov 2023, 19:47

@Cristal ne bih da sudim ko je u pravu. Samo sam strogo protiv cinkanja. :bih:
Kukavički fazoni. Previše ozbiljno ljudi shvataju forum. :salut:

Ali to znači da sam uspio u svojoj namjeri, zapjenio momak. :bow:

Cristal
Kontakt:

Post Postao/la Cristal » 16 nov 2023, 19:58

chily-rz je napisao/la:
16 nov 2023, 19:40
Cristal je napisao/la:
16 nov 2023, 19:36

Ne, nego da bih ukazao na greške na forumu. Banuju se ljudi koji se zaje.baju, što nije zabranjeno, a ostavljaju oni što psuju familiju, Bogove, mrtve i tako dalje. Dupli aršini buraz. Zato i jest usran forum.
Ti si napisao meni svejedno, ebeš forum. Ako ti je već svejedno za ovaj forum zašto imaš potrebu da ukazivaš na bilo šta?
Zato što ne volim ni kukavičluk ni nepravdu. Kukavice prijavljuju jer nemaju izbora kad su isprovocirani a nemaju odgovora, a oni što furaju nepravdu banuju forumaše koji se malo sprdaju. Jel po tebi uredu da se na forumu ostavljaju forumaši koji drugima žele smrt, psuju mrtvu familiju, pišu Tuzlu za Pale i tako dalje a banuju ovi kao ja koji se sprdaju ali barem drže neki nivo te kulture? :bih:

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 16 nov 2023, 19:58

Cristal je napisao/la:
16 nov 2023, 18:27
Je.bo vas cuke i klada, podsjetimo se na jedan hit.

Da li je ovo bolje od originala? :ljepota:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Cristal
Kontakt:

Post Postao/la Cristal » 16 nov 2023, 20:02

19vendetta87 je napisao/la:
16 nov 2023, 19:58
Cristal je napisao/la:
16 nov 2023, 18:27
Je.bo vas cuke i klada, podsjetimo se na jedan hit.

Da li je ovo bolje od originala? :ljepota:
Ima potencijala da pjeva šta god poželi.. :ljepota:

Jasno je da je onu nabijačicu može učit pjevanju. :kafa:

Naša dva bh.blaga, Džeca i Lana Pudar. :bih:

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 16 nov 2023, 20:17

16 nov 2023, 19:41
Joj Goretzke, kaže forum us.ran, a on napravio 104 profila i na svakom bude banovan, pa opet pravi novi :rol:
kako mu se da praviti i registrovati toliko pa jbt da me ss.ba placa ne bih toliko profila na njemu napravio :urnebes: , fkt je nekima forum jedini izlazak u svijet al haj valja odrasti bolje i na forumu neg da ga jalija vaspita

VivaLaStella
Kontakt:

Post Postao/la VivaLaStella » 16 nov 2023, 20:18

Cristal je napisao/la:
16 nov 2023, 19:55
Barem ne pišem da imam 3 auta, platu 3000 i ostala sra.nja.
:rol: :rol:

Nisam gluperdo rekao da imam 3 auta, nego da sam 3 promijenio dok ti ni položeno nemaš. Znači drugi kontekst potpuno. Ti si pisao da sam bauštelac, vozim se busem i lomim leđa za max.1000 KM
čitavo vrijeme kontam da me trollaš i namjerno mijenjaš kontekst, al sad stvarno vidim da si glup ko qrac.

A ovo drugo je izmišljotina, to nikada nisam rekao.
Nisam apsolutno ništa rekao što nije istina, dok ti čitavo vrijeme o meni širiš laži samo zato jer sam te pred svima izofirao.

Bauštelac, pa 3000KM, pa kurir :rol:
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege

L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17

Cristal
Kontakt:

Post Postao/la Cristal » 16 nov 2023, 20:23

VivaLaStella je napisao/la:
16 nov 2023, 20:18
Cristal je napisao/la:
16 nov 2023, 19:55
Barem ne pišem da imam 3 auta, platu 3000 i ostala sra.nja.

Nisam gluperdo rekao da imam 3 auta, nego da sam 3 promijenio dok ti ni položeno nemaš. Znači drugi kontekst potpuno. Ti si pisao da sam bauštelac, vozim se busem i lomim leđa za max.1000 KM
čitavo vrijeme kontam da me trollaš i namjerno mijenjaš kontekst, al sad stvarno vidim da si glup ko qrac.

A ovo drugo je izmišljotina, to nikada nisam rekao.
Nisam apsolutno ništa rekao što nije istina, dok ti čitavo vrijeme o meni širiš laži samo zato jer sam te pred svima izofirao.

Bauštelac, pa 3000KM, pa kurir :rol:
Pa kako onda drugi forumaši koji te poznaju kažu da to nije istina što si napisao? :think: Ja ti opet kažem isto što sam i tad, meni si nebitna osoba i svejedno mi je da li imaš 3 ili 33 auta ili si promjenio, totalno nebitno. Poenta je da si ti spao na tako niske grane da si morao čitav dan objašnjavati tamo i pravdati se, umjesto da si kao svaka uspješna osoba šutio o tome. Ipak si izabrao da budeš kompleksaš.

To za bauštelu sam te podje.bavao, vidiš da si ti glup kad nisi shvatio, ali da te ne vrijeđam, ipak sam nivo iznad tebe po kulturi i ponašanju. :salut:

I to za bus isto je logično bilo da je zajebancija, ne mogu ništa znati o tebi dok te ne upoznam. Ili dok ne upoznam ljude koji tebe poznaju. Isto kao što ti pišeš da ja nemam položeno, dakle brukaš se samo. Ja nikada ne bih pisao šta imam i koliko imam, ali sam sasvim zadovoljan i svojim autom koje je ok za naše standarde i platom i stanom. :salut:

A ti nisi nikoga izofirao već kad sam ti objasnio da te čitavo vrijeme sprdam i navlačim, tad si se povukao i čekao trenutak da me cinkaš adminu. Ali ok, tu si pokazao da si kukavica i mekušac, što poštujem kao izbor. Samo što te onda niko drugi ne može gotiviti. :bih:

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 16 nov 2023, 20:25

Cristal je napisao/la:

Zato što ne volim ni kukavičluk ni nepravdu. Kukavice prijavljuju jer nemaju izbora kad su isprovocirani a nemaju odgovora, a oni što furaju nepravdu banuju forumaše koji se malo sprdaju. Jel po tebi uredu da se na forumu ostavljaju forumaši koji drugima žele smrt, psuju mrtvu familiju, pišu Tuzlu za Pale i tako dalje a banuju ovi kao ja koji se sprdaju ali barem drže neki nivo te kulture? :bih:
U čemu je razlika u Tuzlu za Pale u odnosu na "Černobilci" ili "krezava sirotinja" pa je jedno šprdancija a drugo nije? Da ne tražim dalje epitete i etikete koje i sam voliš da lijepiš, ovo je prvo što mi pada na um. Meni kad neko za onu Palestinsku djecu napiše "kozoebi" je gore nego da mi je čitavu familiju opsovao.

Nisam nikad nikog prijavio za ovih trinaest godina na forumu, banovan sam možda tri puta za sve ove godine, realno je da sam mogao biti banovan pedesetak puta da se moderatori striktno drže pravila. Ovo je prije svega forum za diskusije o sportu pa tako da si i sam svjestan kao i ja da se recimo na temi federalne lige o svemu više piše nego o sportu, nisam ni ja izuzetak, onaj pdf je sam po sebi zlo i naopako.

Opet kažem, da svi više vodimo računa o onome što ćemo mi napisati nego o onom što nam drugi pišu diskusija bi bila daleko normalnija.

Cristal
Kontakt:

Post Postao/la Cristal » 16 nov 2023, 20:30

chily-rz je napisao/la:
16 nov 2023, 20:25
Cristal je napisao/la:

U čemu je razlika u Tuzlu za Pale u odnosu na "Černobilci" ili "krezava sirotinja" pa je jedno šprdancija a drugo nije? Da ne tražim dalje epitete i etikete koje i sam voliš da lijepiš, ovo je prvo što mi pada na um. Meni kad neko za onu Palestinsku djecu napiše "kozoebi" je gore nego da mi je čitavu familiju opsovao.

Nisam nikad nikog prijavio za ovih trinaest godina na forumu, banovan sam možda tri puta za sve ove godine, realno je da sam mogao biti banovan pedesetak puta da se moderatori striktno drže pravila. Ovo je prije svega forum za diskusije o sportu pa tako da si i sam svjestan kao i ja da se recimo na temi federalne lige o svemu više piše nego o sportu, nisam ni ja izuzetak, onaj pdf je sam po sebi zlo i naopako.

Opet kažem, da svi više vodimo računa o onome što ćemo mi napisati nego o onom što nam drugi pišu diskusija bi bila daleko normalnija.
Ne mogu reći da nisi upravu. Velika je razlika između Tuzlu za Pale i svega ostalog. Sad ne bih da ti vadim šta su tvoji pisali kad smo mi još trebali ispasti iz PL, od tada je sve krenulo. Neće niko dopustiti da ga se vrijeđa i ponižava, pogotovo bez razloga. Tad su i naši krenuli sa tim glupostima koje su se pisale. Čak sam i ja pokušao u više navrata voditi normalnu raspravu međutim ona dvojica su iznova i iznova isto postavljali i spamali temu. Kad sam ja počeo šamarat, počelo se i kukat adminu. Ali to po strani.

Za zadnji dio se slažem, kažem ti ja bih prvi pisao normalno da svi pišu, ali ne ide to tako. Neki su registrovani samo kako bi na taj način liječili frustracije. Jadno ali istinito. Što se same lige tiče, sve je već rečeno, iste stvari se vrte 300x.

VivaLaStella
Kontakt:

Post Postao/la VivaLaStella » 16 nov 2023, 20:40

Druže čitav dan si balavio na temi federalne i cmizdrio, ja sam samo opušteno flipovao tvoje laži. Bio si isfrustriran do te mjere da si iskmečao post od 2 metra koji nisam ni pročitao, kao što nisam ni ove zadnje. I skini mi se više s qrca

Idi kukaj što ti ne daju unijet baklje na bilino polje, gospodine "nisam član fukara"

L'art pour l'art.

Cristal
Kontakt:

Post Postao/la Cristal » 16 nov 2023, 20:46

Ma da, zato si pokazao da si kompleksaš jer nisi imao argumenata u raspravi. Samo zatucana osoba može pisati o sebi i svom statusu u privatnom životu na jednom forumu, samo kako bi pobjedio u raspravi. Još si se ukopao sa ovim za vozački, ne znaš ništa o meni a tako pišeš. Meni su se dva lika javila i rekla da ostavim po strani i da ne reagujem, kazali su mi šta radiš i gdje, ali mi nije bilo bitno da te tad provociram drug. Samo mi je bilo drago što sam bio upravu svo vrijeme.

I nemam se ja tebi šta skidati sa qrca. Ti si kukao adminu da me banuje + si ovdje večeras prvi mene spomenuo pa ti ja odgovorio. Sam sebi kontriraš jbg. Prvo razmisli šta ćeš napisati.

Nema potrebe da ja kukam, ja sam fino i pošteno napisao da pratim Slobodu zbog kluba, da me navijanje ne interesuje. Napisao sam što sam čuo, da li je istina ili ne, sasvim nevažno.

A ti evo ne moraš kukati adminu, da ne budeš opet pizda, sam sam ga citirao pa neka me banuje. Je.beš forum.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 16 nov 2023, 20:50

I found freedom. Losing all hope was freedom.

VivaLaStella
Kontakt:

Post Postao/la VivaLaStella » 16 nov 2023, 20:56

Cristal je napisao/la:
16 nov 2023, 20:46
Meni su se dva lika javila i rekla da ostavim po strani i da ne reagujem, kazali su mi šta radiš i gdje, ali mi nije bilo bitno da te tad provociram drug.
Idi liječi se

L'art pour l'art.

Interista02
Kontakt:

Post Postao/la Interista02 » 16 nov 2023, 21:04

Zna li neko gdje mogu kupiti album životinjsko carstvo u BiH? Vidim da ima po piku, ali bih radije ako ima u kakvoj prodavnici.
slika

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 16 nov 2023, 21:43

Sta pocinise ovom forumu, nekad je ovo bilo kul mjesto :plac:
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 16 nov 2023, 21:52

Merlin i Marko Louis,zanimljivo.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 16 nov 2023, 21:55

:bow:
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.