Rope kazem to iz razloga sto sam siguran da ga nasi sad nebi prodali da se oni pitaju. Jos jedan u nizu promasaja nase uprave, poslije Abumejanga i Darmiana
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
_forzamilan_ je napisao/la:Jes onaj Allegri levat trener neka su ga otjerali.
Ja nisam nikada nešto specijalno kudio Allegrija, yebiga nije on kriv što se za njegov vakat Milan krenuo raspadati. Mislim da Pippo danas ima jači sastav nego što je imao Allegri kada je nogu dobio._forzamilan_ je napisao/la:Jes onaj Allegri levat trener neka su ga otjerali.
Da, i jeste. Jedan veliki rez. sa Juveom tu faktu nece promijeniti. To sto je Pippo trener amater je potpuno drugi par cipela._forzamilan_ je napisao/la:Jes onaj Allegri levat trener neka su ga otjerali.
Kako da ne. Čovjek ima bolju statistiku od Contea i realno puno slabiji sastav od Barce, Reala, Bayerna, PSG, Chelsea i sl. pa je u finalu i smiješi mu se trostruka kruna. A da ne govorim da je za trenera vrlo mlad. Toliko je loš da je sa Caliarijem umalo uspio ući u europsko takmičenje a kad je otišao borili se za opstanak. Toliko je loš da je proglašen najboljim trenerom lige ispred jednog Mourinha. Samo se to ovdje može pročitati da je loš trener.NeverGiveUp je napisao/la:Da, i jeste. Jedan veliki rez. sa Juveom tu faktu nece promijeniti. To sto je Pippo trener amater je potpuno drugi par cipela._forzamilan_ je napisao/la:Jes onaj Allegri levat trener neka su ga otjerali.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.