AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

muxa
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la muxa » 13 maj 2015, 20:49

Ne dirajte Il Capitana :lol:
Rope kazem to iz razloga sto sam siguran da ga nasi sad nebi prodali da se oni pitaju. Jos jedan u nizu promasaja nase uprave, poslije Abumejanga i Darmiana
Il Club più titolato al mondo!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 13 maj 2015, 21:51

Ma vjeruj da bi ga prodali, jos ako na ljeto budemo imali pristojan budzet nece se niko ni sjetiti Saponare. A da budem iskren, prodao bih ga i ja, bio ovdje 2 godine, nije nista pokazao, nije se dokazivao na treninzima, vazda kudurio sa povredama i je*i ga onda, bolje za obe strane je da ide.
Sad ce se vjerovatno dovesti onaj mali Baselli za te novce (ili Valdifiori), a tu su jos mladici iz primavere poput Modica koji upadaju naredne sezone u ekipu, vise volim da se njima da prilika.

evo bas sad citam da torino trazi cercija na posudbu, a nama bi zauzvrat poslali darmiana... ovo nije lose, odmah potpisujem :opaopa:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 13 maj 2015, 21:57

Kako cemo mi poslat na posudbu tuđeg igraca koji je kod nas na posudbi :roll:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 13 maj 2015, 22:50

ovdje sve moze, pogotovo kad mag galiani to sredi :rol:

ma dobro, dogovoris sa atletikom da igraca posaljete u drugi klub, boli njih u sustini klinac gdje je on dokle god imaju torresa na drugoj strani... mi pokupimo darmiana po nesto manjoj cijeni nego inace i voila :zviz:

FORZA MILAN !

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 13 maj 2015, 23:16

edit: sad kad je karlo popušio LŠ, ligu i kup (ovo zadnje nisam siguran), mogao bi od ovih razmaženka dobiti otkaz. Znamo šta bi to trebalo značiti... :zviz: :zviz: :zviz: :zviz:

FORZA MILAN !

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 13 maj 2015, 23:18

Carlo ili Emery pitanje je sad :mrgreen:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 13 maj 2015, 23:29

Je*o em svak' ako nisam više za Emerija nego Karla. Čovjek od prosječne ekipe napravio takvu ekipu koja igra rame uz rame sa realom i barselonom, osvaja LE (a velike šanse su da osvoje i ove), a posebno mi se sviđa napadački stil fudbala koji gaji, on bi recimo od Šaravija i Meneza (uz dobrog golgetera) napravio nevjerovatne igrače.

Opet s druge strane, karlitos je karlitos, je*o ti to :mrgreen: velika prednost na njegovoj strani je ta što je talijan i što poznaje ovaj talijanski fudbal, što bi Emeriju ovo bila mana.

ma vjerujte da mi je skoro pa svejedno, neka dođe bilo ko od njih dvojice ja ću do nebesa od sreće skočiti :ljepota:

FORZA MILAN !

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 13 maj 2015, 23:30

Jes onaj Allegri levat trener neka su ga otjerali.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 13 maj 2015, 23:30

_forzamilan_ je napisao/la:Jes onaj Allegri levat trener neka su ga otjerali.
:lol: :lol:

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 13 maj 2015, 23:32

nadam se da ce se malo dozvat uprava kluba, juve u finalu lp a mi na 10 mjestu ccc

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 13 maj 2015, 23:33

Emery, Ancelotti ili Klop, meni svejedno ;)

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 13 maj 2015, 23:35

Ako ne naprave revoluciju u timu i dovedu kvalitetne igrače a ove free otpatke otjeraju vala i meni je baš svejedno ko će biti trener jer će 10. mjesto biti premija.

Krepat ma ne molat!

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 13 maj 2015, 23:45

Nit cu ih vise i gledat ako ne dodje do promjena,nisu mi oni bitniji od zdravlja :D

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 13 maj 2015, 23:49

Ja nisam nikada nešto specijalno kudio Allegrija, yebiga nije on kriv što se za njegov vakat Milan krenuo raspadati. Mislim da Pippo danas ima jači sastav nego što je imao Allegri kada je nogu dobio. :D

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 14 maj 2015, 00:14

Ma dobar je Allegri bio na pocetku, ali poslije se totalno pogubio sto je rezultiralo neredom u svlacionici i seriji losih rezultata. Ovo se manje-vise desi svim trenerima kada dodje do zasicenja nakon par godina, a jos gore kad imas stoku u ekipi koja tu vatru potpiruje (vazda se ista imena provlace kroz medije, Monto, Bonera, Muntari, Abate) i bezmudnog trenera sto Allegri jeste.
A da je kvalitetan i onako tipicni talijanski trener koji je takticki potkovan, bez sumnje jeste sto je i pokazao dosad, njemu kapu skidam sta je radio sa Milanom i Juventusom u LS (pogotovo sa nama i mrtvom ekipom koja je Barsu bacila na koljena).

ma da se hoce konacno dogovoriti oko prodaje kluba, ja cu tek tad biti najrahatniji, pa ko god poslije dosao... ovako je sve rekla-kazala, nikome ja ne vjerujem dok ocima svojim ne vidim. :yawn:
dobro, ovaj put sam stvarno optimistican, al' haj ga znaj...

FORZA MILAN !

NeverGiveUp
Kontakt:

Re: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la NeverGiveUp » 14 maj 2015, 01:51

Da, i jeste. Jedan veliki rez. sa Juveom tu faktu nece promijeniti. To sto je Pippo trener amater je potpuno drugi par cipela.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 14 maj 2015, 09:55

Ni jedan od tih trenera (Anceloti,Emery ili Klop) ne moze napraviti rezultat ukoliko nema odgovarajuce igrace za svoju filozofiju sto dovodi do zakljucka da prvo treba trenera promijeniti i porazgovarati kakvi igraci bi mu trebali i ima li nekih specijalnih zelja :D i prepustiti mu da sam sredi stvari u svlacionici i poslozi ekipu plus mu dati "probnu" godinu da ustima ekipu i narednu da napadne skudeto... tako bi trebalo biti ali posto mi nismo normalna ekipa kod nas ce sve naopako ispasti :D
FORZA MILAN!

Tu sei tutta la mia vita!

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 14 maj 2015, 12:06

Ja sam prije za Emerya jer Carlo je obicni dik za Seriu A, sinoc je isto ispao pretanak, a smatro sam njega najvecom pretnjom Juventusu....treba sačekati u koliko se ne proda udio Milana sva prica pada i vodu, ostaje nam Pippo :-D

_forzamilan_
Kontakt:

Re: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la _forzamilan_ » 14 maj 2015, 13:41

NeverGiveUp je napisao/la:
Da, i jeste. Jedan veliki rez. sa Juveom tu faktu nece promijeniti. To sto je Pippo trener amater je potpuno drugi par cipela.

Kako da ne. Čovjek ima bolju statistiku od Contea i realno puno slabiji sastav od Barce, Reala, Bayerna, PSG, Chelsea i sl. pa je u finalu i smiješi mu se trostruka kruna. A da ne govorim da je za trenera vrlo mlad. Toliko je loš da je sa Caliarijem umalo uspio ući u europsko takmičenje a kad je otišao borili se za opstanak. Toliko je loš da je proglašen najboljim trenerom lige ispred jednog Mourinha. Samo se to ovdje može pročitati da je loš trener.
A ja to namjerno spominjem ne da trljam sol kolegama forumašima jer se ovdje mjesecima pisalo da je glavni problem u njemu pa se svako malo okreće ploča i mišljenje... Sad je isto koliko vidim glavni problem ko će biti sljedeći trener ko da je to bitno sa ovakvim sastavom i upravom.

BTW slažem se sa kolegom gore Carlo je specijalista za ligu prvaka a za domaće prvenstvo ima očajnu statistiku i ako se misli ugroziti Juve naravno ako se posloži milion nekih stvari radije bi vidio Emerya i nekog sličnog.

Krepat ma ne molat!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 14 maj 2015, 13:49

I ja sam više za Emerya, ipak je mlađi trener koji ima pred sobom karijeru, Karlo je već nekako istrošen.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.