Dobro je , tu je Cruz , zdrav je
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
E da vidimo sada kako se ce ovo pokazati. Pogotovo me interesuje Oremus na beku
Sta je sa Susicem, da li je umro??
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Upravu si mi se hranimo pljuvanjem. Danas bi mogao nastradati Milicevic.
Poljuvali smo sve redom, Musemic kesoljubac, Paja cetnik,Pape sebicnjak, Dzeno aklos, pa dalje Veresanovica,Repuha,Turkovica,Skoro izdajnik, Alaim poltron, i mnogi drugi, sad je na redu Krste.
Za Tuzla City igraju: Fejzić, Barišić, Karjašević, Kojić, Rugašević, Badara, Nukić, Ubiparip, Rustemović, Đerić, Maksimović Trener: Zlatan Nalić
Na klupi su: Muminović, Crnkić, Duraković, Ramić, Kulović, Džaferović, Hasanbegović, Morris, Mešinović
Badji i Ubiparip pocinju zajedno.Nisam ocekivao iskreno,hrabro od Nalica.
Na klupi su: Muminović, Crnkić, Duraković, Ramić, Kulović, Džaferović, Hasanbegović, Morris, Mešinović
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
TarpiTarpi
- Kontakt:
Jel ovo Dupi desni bek? 
- AngelDiMaria
- Kontakt:
ako bude oremus bek, mislim da ce tu i ostati, konacno neko ko moze sprintom se vracati nazad
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
-
Sanchez1987
- Kontakt:
Bolje nego bunker da igraju hehemiky_hz je napisao/la: ↑12 avg 2020, 16:13Za Tuzla City igraju: Fejzić, Barišić, Karjašević, Kojić, Rugašević, Badara, Nukić, Ubiparip, Rustemović, Đerić, Maksimović Trener: Zlatan Nalić
- belosevic23
- Kontakt:
Oremus desni bek 
-
johntravolta123
- Kontakt:
Hoce li biti neki yt ili fb link posto sam van drzave ?
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Sudac Bilbija je prošli put (6-2) bio 4. te je sugerisao Grbiću da pokaže crveni Badjiju

Hoce sve ove sa Arene su do sad isle preko youtuba,par minuta prije pocetka kucaj Sarajevo-Tuzla izbacit ce ti sigurno.johntravolta123 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 16:17Hoce li biti neki yt ili fb link posto sam van drzave ?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kakve strucnjake imamo na temi, steta da toliki talenat propada na forumu

A sto ste toliko sigurni da ce Oremus igrati beka, prije da ce Andrej na beka. Uostalom ima iskustva na toj poziciji, igrao je i kod Husrefa cesto RB.
Mada bi i ja vise volio da vidimo Oremusa na beku, mislim da bi bolje tu poziciji pokrio vec ovo sto igra u veznom.
Mada bi i ja vise volio da vidimo Oremusa na beku, mislim da bi bolje tu poziciji pokrio vec ovo sto igra u veznom.
-
TarpiTarpi
- Kontakt:
Igra Ahmetović prvu izašlo na instagramu Sarajeva
ako hocete od sljedeće tekme mogu i ja prenosti uživo Sarajevo meni to nije nikakav problemmiky_hz je napisao/la: ↑12 avg 2020, 16:20Hoce sve ove sa Arene su do sad isle preko youtuba,par minuta prije pocetka kucaj Sarajevo-Tuzla izbacit ce ti sigurno.johntravolta123 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 16:17Hoce li biti neki yt ili fb link posto sam van drzave ?
FKS
-
Sanchez1987
- Kontakt:
Oremus je bek sigurno.zagorski je napisao/la: ↑12 avg 2020, 16:21A sto ste toliko sigurni da ce Oremus igrati beka, prije da ce Andrej na beka. Uostalom ima iskustva na toj poziciji, igrao je i kod Husrefa cesto RB.
Bravo za sastav i muda za promjenu. Pregazite ovo sto prije..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...