Valencia je napisao/la: ↑16 feb 2021, 16:00
forgempp je napisao/la: ↑16 feb 2021, 14:59
Koliko god ga ja ne preferiram, cinjenica je da je visoko postavio ljestvicu, pogotovo sto se tice mentalne snage, i onda logicno da ih vecina ispadnu mentalni patuljci, iako mozda nisu.
Dobar je Zverev, ali ipak Nole je Nole, hladan kao led onda kad je najteze i kad se sve lomi, on je ubjedljivo najjaci.
Kompjuter.
Misionar.
Federer i Nadal imaju bolje igracke kvalitete od Noleta, ali on definitivno ima bolju glavu. Rafa i Fed su strasni karakteri i mentalne gromade ali je ovaj jos jaci. I zbog toga imamo ravnotežu izmedju tri najbolja, svako ima svoje adute.
Zverev je odlican igrac. Tim je odlican. Imaju sampionsku igru, ali ova trojka je za mrvicu bolja, narocito mentalno.
Ostaje zal sto su Delpa ubile povrede, nemam dilemu da bi isao na 8-10 GS titula, ako ne i vise. Lik je igracka masina i dosta jak u glavi. Dosta veci kapacitet od Vavrinke. Al' jbg...
Inace, prizeljkujem finale Nole - Rafa i jos jedan klasik.
A i ja sam tako nekad mislio, ali u svom primeu, Djokovic ima najbolju igru, samo zamislim 2011 i stresem se sav kakav je bio.
Naravno mislim da je najbolji igrac ikad Rafa na sljaci u primeu, a na ostalim Djokovic.
Sjecam se ovog zadnjeg finala na AO Djoko - Rafa.
Djokoviic kasljuca tokom cijelog turnira, a u finalu odigrao perfektan mec, pucao od samopouzdanja.
I jos na Wimbledonu protiv Rafe, ovo sve nabrajam ove novije njihove susrete.
Jednostavno je nevjerovatan psihicki, neopisiv.