BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
E šteta za prvi set, moglo se tu nešto izvući više,ali vidjet ćemo, razigrao se malo pred kraj seta, nije ništa gotovo.
Ako šta mogu reći za ove kvalifikacije, linijske sudije su očaj, šta sam se nagledao, a gledao sam u svakom terminu makar po 2-3 meča 
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Izgubljen set,ali idemo dalje,drugi set ce biti tijesan.Mislim da Mirza vodi ovo u treci set ako nastavi igrati kao sto je igrao ovih zadnjih nekoliko gemova.
Ide Mirza praviti drustvo Setkicu na ATP listi kako stvari stoje.
Stvar je u tome sto je mentalni patuljak.esprit24 je napisao/la:Okreci ovo bolji si !!!
Može on samo janje okrenut izgledabadel62 je napisao/la:Hajde Mirza okrenii ovo
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Viktor na Damira
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Toliko dobijenih poena je uspio izgubiti, kretanje i dalje loše, ranking ode u 3 lijepe sad 
-
oldtown1990
- Kontakt:
Mirza propo
I nevjerovatno me zanima, kojom logikom on toliko napada drugi servis, ulazi u teren, a ritern mu je očaj. Pa 79% poena na drugi servis dobio Polansky, više nego na prvi 
Na osnovu cega to zakljuci:-)esprit24 je napisao/la:Okreci ovo bolji si !!!
Ovo je odron od tenisa..neko napisa vraca se na setkicev nivo, pa realno mu je tu i mjesto po igri koju prikazuje od februara prosle godine...na kraju krajeva, setkic ga i dobija...protiv njega jedan fucsovics ili polansky lice na federera.
Nista on nema sto bi ga dovelo tamo gdje je najavljivao, ne znam samo kako smo se i mi svi ponadali tome..
Sta tek ocekivati od damira protiv troickog, realno nista.
Kakav duel u prvom kolu.
Ovo se mora gledati.
Treba vidjeti koji će se više nervirati i koji će prije da pukne,
Treba vidjeti koji će se više nervirati i koji će prije da pukne,
Auh Damke i Troicki, jedino sto je sigurno je da cemo se nagledati mnogo dobrih nadigravanja i dugih poena, jer Troicki ne moze Damira probijati konstantno ni u snovima, tako da ocekujem i njega krajnje strpljivog i nesto defanzivnijeg.
Moze se sigurno tu stosta napraviti, ali opet moze ga i otrest vrlo lahko, ako je suditi po Chennaiju i onoj igri koja je bila bljak.
Mirzu sam sinoc malo upratio, na momente je to sve dobro ali vecim dijelom meca covjek izgleda kao amater koji je van Top 200 nazalost. Kretanje je ocajno da ne moze biti ocajnije, ne znam sta mu je sa onim nogama, ali djeluje bas sporo i tromo.
Moze se sigurno tu stosta napraviti, ali opet moze ga i otrest vrlo lahko, ako je suditi po Chennaiju i onoj igri koja je bila bljak.
Mirzu sam sinoc malo upratio, na momente je to sve dobro ali vecim dijelom meca covjek izgleda kao amater koji je van Top 200 nazalost. Kretanje je ocajno da ne moze biti ocajnije, ne znam sta mu je sa onim nogama, ali djeluje bas sporo i tromo.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Forsirati mu mekanim lopticama forhend, dok mu se život ne zgadi i ne pomisli: `Čeka me žena u hotelu, što mi ovo u životu treba?` 
Mimo servisa Viktor nema nikakvu prednost u relijima, tako da ako taj segment servis-retern ne donese neku veliku prevagu, imat ćemo izjednačen meč u kojem će pobijediti fizički i mentalno spremniji igrač. Lijep test, pogotovo nakon poraza od Sela, zna da mora kopati svim snagama xD
Mimo servisa Viktor nema nikakvu prednost u relijima, tako da ako taj segment servis-retern ne donese neku veliku prevagu, imat ćemo izjednačen meč u kojem će pobijediti fizički i mentalno spremniji igrač. Lijep test, pogotovo nakon poraza od Sela, zna da mora kopati svim snagama xD
Mirza baj baj, kakvu je poziciju imao prije 12 mjeseci a kakvu danas. Samo se ti nastavi zajebavati lave, sad sa Setkarom lagano kvale chalengera.
Shminka je to lijepo objasnio za Damira, odgovara mu Australija, a mislim da je spremniji fizicki od Viktora, mentalno su tu negdje.
Idemo Damke.
Shminka je to lijepo objasnio za Damira, odgovara mu Australija, a mislim da je spremniji fizicki od Viktora, mentalno su tu negdje.
Idemo Damke.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.