A nece ni gledalaca biti vise
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Crni gavran
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ipak 0:1, na Bilinom Polju sljedece kolo ce biti duel "dva losa"
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
sad sudije nisu mogle pomoći, ovi poluigrači zajedno sa polutrenerom najavljivaše titulu do prije nekoliko sedmica
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Nerazumijem "manijaci", nemate pametnija posla nego srati po tudjim temama?
Nista Mostar ovo ono??
Nista Mostar ovo ono??
ne mogu da vjerujem kakva igra Sarajeva
tako latargicno tako ne mocno bez zari bez borbe!!
sace opet price biti prodano nariktano i tak to! Izgleda da je vise nego prosjecna ekipa i da su to jedini razlozi ovih rezultata!
sace opet price biti prodano nariktano i tak to! Izgleda da je vise nego prosjecna ekipa i da su to jedini razlozi ovih rezultata!
- TheAlchemistRD07
- Kontakt:
Neću više nikad ništa za Slaviju reć'
Možete vi to ba Sarajlije, uz vas sam xD
SIR DRAGAN JOVIĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Možete vi to ba Sarajlije, uz vas sam xD
SIR DRAGAN JOVIĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zadnja izmjena: TheAlchemistRD07, dana/u 01 apr 2012, 16:07, ukupno mijenjano 2 puta.
- kupus army
- Kontakt:
U Sarajevu vezni red ne postoji,ovo je fakat patnja za oci 
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Auu komsije pa ovaj Jovic vam je totalno ubio igru katastrofa

Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Dragan Jovic rina*a moja, nema igre sa njim nikako
Zadnja izmjena: afa97, dana/u 01 apr 2012, 16:08, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
- edo_malesak
pretpostavljam da jovic ima punu podrsku manijakaBLU SKY je napisao/la:Auu komsije pa ovaj Jovic vam je totalno ubio igru katastrofa![]()
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
Polako ba ljudi ima jos da se igra
Moze se jos promijeniti rezultat 
ima jos da se igramuXmania je napisao/la:sad sudije nisu mogle pomoći, ovi poluigrači zajedno sa polutrenerom najavljivaše titulu do prije nekoliko sedmica
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna
Polahko gdje si potrco. Nemaju svi lose namjere sa svojim postovima. Ja radije gledam Sarajeva u Evropi nego Zrinju ili nekog treceg kvazi kluba.. Da se razumijemo.Buducnost je napisao/la:Nerazumijem "manijaci", nemate pametnija posla nego srati po tudjim temama?
Nista Mostar ovo ono??
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- Crni gavran
- Kontakt:
Eto da neko ne pomisli da provociram, volio bi da Sarajevo pobijedi 
A Manijaci dolaze radi rivaliteta, naravno da im je drago da komsija gubi, isto tako vazi i za pitare
A Manijaci dolaze radi rivaliteta, naravno da im je drago da komsija gubi, isto tako vazi i za pitare
Zadnja izmjena: Crni gavran, dana/u 01 apr 2012, 16:24, ukupno mijenjano 1 put.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
evo i prvog suta u 40-toj 
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna
šta Mostar, misliš gostovanje? ? ? gdje ti živiš i šta ti čitaš ??Buducnost je napisao/la:Nerazumijem "manijaci", nemate pametnija posla nego srati po tudjim temama?
Nista Mostar ovo ono??
Jer si JEDAN JEDINI...........
Koju vi samo propagadnu imate to je za nepovjerovat. Da je nama slucajnom Slavija dala cist gol i sudija ga ponistio vi bi odmah Ivica nastelio (Slagirani kako ga vi zovete). U neku ruku ovo je dobro i neka se vidi kakav ste vi klub.
EDIT: Sayo10 - Ja ne znam gdje ti zivis i da li uopste pratis BH nogomet. Da pratis znao bi za "Mostar ovo ono"!! Uostalom tko prica o gostovanjima sada?
EDIT: Sayo10 - Ja ne znam gdje ti zivis i da li uopste pratis BH nogomet. Da pratis znao bi za "Mostar ovo ono"!! Uostalom tko prica o gostovanjima sada?
Zadnja izmjena: BlueTiger, dana/u 01 apr 2012, 16:15, ukupno mijenjano 1 put.
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
Auuuu manijaci dok upoznate ko vas trenira ode prvenstvoedo_malesak je napisao/la:pretpostavljam da jovic ima punu podrsku manijakaBLU SKY je napisao/la:Auu komsije pa ovaj Jovic vam je totalno ubio igru katastrofa![]()
grize ova slavija,dosta su bolji nego jesenas. Iznenadjen sam
Mislis na zabranu gostovanja? Hehehe..edinedin je napisao/la:šta Mostar, misliš gostovanje? ? ? gdje ti živiš i šta ti čitaš ??Buducnost je napisao/la:Nerazumijem "manijaci", nemate pametnija posla nego srati po tudjim temama?
Nista Mostar ovo ono??
Pa i Horde su imale zabranu pa su vam bili na grbavici i pravili dar mar..
Smijesnije Sarajevo ja nisam gledao, igra nam je

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bajroni, Laganini1986, Venom i 41 gost.