K'o Rafu Dustin Brown.RafaGarros9 je napisao/la:taremuha je napisao/la:Na koga je mogao naletit recimo da je bolje prošao u žrijebu? Tada bi mu možda u prvom kolu bio lakši posao, a u drugom nemoguć, ovako je u prvom kolu igrač s kojim se može igrat, a u eventualno drugom kolu dosta lakši protivnik.
Pa on uglavnom moze sa svima igrati samo ga Sela nesto j-ebe u zadnje vrijeme
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: BiH tenis
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Sutra prvi meč na terenu br. 22, ima stream. 
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Odličan termin, taman da Viktoru okruženje pretvori u pakao, predaja u najavi xD
Al nevjerovatno koliko AO bjezi ostalim Slemovima u svakom segmentu sto se tice tehnike, infrastrukture i tih perifernih stvari za sam GS. Kamere su poredane cak i u kvalama, o glavnom turniru da ne pricam, nagradne igre, sponzori, ma u svemu su najjaci.shminka je napisao/la:Odličan termin, taman da Viktoru okruženje pretvori u pakao, predaja u najavi xD
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Najbolji slem, bez ikakve konkurencije
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ma hajd za kvale ali i trening ide live sa svakog terena. Plus nema onih zabrana za druge države, bar ih još uvijek nema, vidjet ćemo sutra.bodi123 je napisao/la:Al nevjerovatno koliko AO bjezi ostalim Slemovima u svakom segmentu sto se tice tehnike, infrastrukture i tih perifernih stvari za sam GS. Kamere su poredane cak i u kvalama, o glavnom turniru da ne pricam, nagradne igre, sponzori, ma u svemu su najjaci.shminka je napisao/la:Odličan termin, taman da Viktoru okruženje pretvori u pakao, predaja u najavi xD
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
To za kamere je tek od ove godine, tako da ne znaš možda ih bude i na ostalim
Al' što jest jest i najbolji i najljepši je turnir 
Moguće da onda bude i na eurosportu pošto je prvi meč.Unofficialpage je napisao/la:Sutra prvi meč na terenu br. 22, ima stream.
Nemaju drugog posla nego da prenose meč sa terena broj 22.
AO postavlja standarde, zato i jesu najbolji, a ostali ih moraju pratiti i to je odlična stvar. Baš kao i Indian Wels medju masters turnirima.
AO postavlja standarde, zato i jesu najbolji, a ostali ih moraju pratiti i to je odlična stvar. Baš kao i Indian Wels medju masters turnirima.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Neće, mislim da tu nisu televizijske kamere. A i da imaju ne bi sugrno taj teren prenosili, da se đaba ne nadamo.taremuha je napisao/la:Moguće da onda bude i na eurosportu pošto je prvi meč.Unofficialpage je napisao/la:Sutra prvi meč na terenu br. 22, ima stream.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
thelightblue
- Kontakt:
Rezultati > AusOpen.comKEC je napisao/la:Jel on igra sad na jutro il posto na rezultatima piše 17.01
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Sutra navečer. Sa nedjelje na ponedjeljak.KEC je napisao/la:Jel on igra sad na jutro il posto na rezultatima piše 17.01
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Viktor je po fin komad budalearelinho je napisao/la:Kakav duel u prvom kolu.![]()
Ovo se mora gledati.
![]()
![]()
Treba vidjeti koji će se više nervirati i koji će prije da pukne,
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Re: RE: Re: BiH tenis
Nadam se da će nekad biti dubl koji uključuje Damira,Viktora,Fogninia i Nicka. To bi bio vrhunac ovog sporta.DANTES je napisao/la:Viktor je po fin komad budalearelinho je napisao/la:Kakav duel u prvom kolu.![]()
Ovo se mora gledati. [emoji38] [emoji38]
Treba vidjeti koji će se više nervirati i koji će prije da pukne, [emoji38]
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Tebi ekstra, ti izgubit ne možeš, oba tvoja igrača.DANTES je napisao/la:Viktor je po fin komad budalearelinho je napisao/la:Kakav duel u prvom kolu.![]()
Ovo se mora gledati.
![]()
![]()
Treba vidjeti koji će se više nervirati i koji će prije da pukne,
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Bice zanimljiv mec barem bi trebalo, Viktor ima bolji servis i to dosta ali kad je u ritmu inace zna zaredat pa i par game-ova bez puno prvog servisa sto opet pokazuje da i mentalno nije bas najjaci iako i takav po tom pitanju je za Damira nivo iznad. Sve u svemu nadam se jednom dugom mecu jer mislim da sto mec bude trajao duze da ce Damir imati vise sanse.
Samo da kazem da sam cuo na ES od komentatora da od ove godine svi tereni na GS biti pokriveni kamerama tako da nema zime sto se toga tice
Samo da kazem da sam cuo na ES od komentatora da od ove godine svi tereni na GS biti pokriveni kamerama tako da nema zime sto se toga tice
- RafaGarros9
- Kontakt:
Ako mislis na ono kad je bio povrijedjen onda jestUnofficialpage je napisao/la:K'o Rafu Dustin Brown.RafaGarros9 je napisao/la: Pa on uglavnom moze sa svima igrati samo ga Sela nesto j-ebe u zadnje vrijeme![]()
Eurosport i Eurosport Plejer će posvetiti oko 1.000 sati direktnih prenosa vrhunskog tenisa, pokrivajući sve mečeve na svim terenima Gren slem turnira.
Noćas se spremite za naglu posjetu temi od stručnjaka koji tenis prate samo kada Damir igra Aus. Open 
Ne znaš šta da očekuješ od Damira, primjer su dva prošlogodišnja meča u Melburnu. Edmund ga ubio, a protiv Goffana odigrao jedan od najboljih mečeva.
Ako bude igrao kao što inače odigra protiv favorita, mogao bi on to završiti brzo, kao protiv Tomica. Ne bi me čudilo da uzme samo 6 gemova, a ne bi me čudilo ni to da ga Damke dobije u tri seta! 
Ne znaš šta da očekuješ od Damira, primjer su dva prošlogodišnja meča u Melburnu. Edmund ga ubio, a protiv Goffana odigrao jedan od najboljih mečeva.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.