AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

FaraonTM
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la FaraonTM » 17 maj 2015, 16:32

Jak je Sassuolo :mrgreen:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 17 maj 2015, 16:32

Ovo što se priča o nekakvom talijanskom projektu to uopšte nije daleko od istine. Ove polusezone su došli skoro sve domaći igrači. To što nijedan od njih nema kvaliteta da igra ni u Sassuolu a ne u Milanu nema nikakve veze.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 17 maj 2015, 16:41

Ma loše sam se izrazio, nisam mislio na to već da u ovakvoj truhloj i negativnoj atmosferi lakše pucaju živci, pa se bespotrebno dobijaju kartoni zbog frustracija. Ako računamo samo zadnjih 25 minuta dva crvena plus šaravi koji je dobio karton zbog prigovora čini mi se (on kojeg u 4 godine nisam vidio 5 puta da nešto prigovara), pa previše je je*em ga ja, tačno se osjeti to rasulo u ekipi i nategnuti odnosi.

Ma yebem ga ja, razumijem da ni ekipa nije bog zna šta kvalitetna, al' ne može me niko ubjedit da ova ekipa ne može u top 5. Pa bolan, koliko je nas lošijih klubova rasulo i taktički nadmudrilo, pa do koga je nego do trenera? Nije ni do kvaliteta koliko do loše postavke, pročitane igre gdje te svaka šuša od trenera mogla nadmudriti pa do nemotiviranosti igrača.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 17 maj 2015, 17:04

Ne znam jeli do trenera ili igrači ne rade ono što im on govori ali ipak mislim da je ovo prvo. Štoperi se dodaju na svojoj polovini, sredina samo stoji na protivničkoj i čeka loptu dok ne dođe Poli i krene da organizuje igru, ili Destro dolazi po loptu na sredinu terena koju naravno svaki put izgubi. Znači, nikakve organizacije nema u igri. Neko ako prođe onda prođe ni ne znajući kako je to uspio. Ako već ne želi dovesti kvalitetne igrače neka onda dovede nekog kvalitetnog trenera koji zna svoj posao.

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 17 maj 2015, 17:13

Dno dna. Mogu li više da se osramote? A sudiji J*** komplet familiju do 6. koljena.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 17 maj 2015, 17:46

Sa boljim trenerom se ovo ne bi dešavalo, jesu igrači loši ali ne toliko da se na nama prave redaljke.
Forza Milan!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 17 maj 2015, 22:12

Inzaghi: "I never want this season to end, I like working & making this team grow. I hope I stay at Milan, I have a lot more to give"
koji vrhunski trol :rol: :rol:

sad gledam start susa i ono nije bio crveni 'bem ga ja :problem: šteta, taman sam se ponadao da će dobiti priliku od prve skupa sa šaravijem (nekako mi se čini interesantnim taj duo) kad već nema džeka i džeremija, al' prc prc :zviz:

FORZA MILAN !

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 17 maj 2015, 23:42

:beba: :beba: :beba:

slika

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 18 maj 2015, 00:11

Prvo prodaja kosookim Bee/Lee-ovima, kako li vec - propade. U najbolju ruku ce to biti poput Intera i njihove kupovine polovnjaka.
Sad fol talijanski projekat, Palette, Bocchetti i ostali anonimusi ce se gomilat u velikim kolicinama i to ce fol dovesti rezultate.
Hoce, ako se zelis boriti za 12.-15.mjesta na tabeli...

Smece od ekipe, osta samo ime velikana - bas mi je godra sto su ovaj lijevi logo stavili i na nove dresove, taman da ne brukaju slavni amblem AC Milana.
Dok se Juve bori za sve 3 titule, i kupuje Dybale za 40mil mi trpimo ovo njesra....

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 18 maj 2015, 00:54

Ne bih rekao da je propala, vise imam osjecaj da nas lozi i potpiruje vatru jer je onaj intervju objavio taman kada se sve smirilo i prestalo govorkati o tome. :mrgreen:
Naravno, moguce da je lazov stopirao sve, ali svejedno imam neki pozitivni predosjecaj.

Ako se stvarno desi ovaj "talijanski milan" i ne bude nikakvih znacajnih promjena na ljeto, ja prestajem pratiti klub, do nekih boljih vremena. :wave:
Ali nadam se da nisu tako ludi, znaju i sami kakve bi pogubne posljedice mogla imati i treca ovakva sezona u nizu i da ce tek tad probuditi bunt navijaca, da ne pricam i da finansijski ne bi mogao ispratiti jos jednu godinu jer su vec sada tu dugovi i nemogucnost kupovine igraca.

na dzekovom mjestu ne bi ni izlazio iz kuce, njemu je jos dobro dosao ovaj crveni :beba:

FORZA MILAN !

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 18 maj 2015, 16:40

Pastore jos nije produzio sa PSG-om, hajde Celo

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 18 maj 2015, 19:50

Kamerunski veznjak Alex Song od ljeta bi mogao pojačati ekipu Milana.
Proteklu sezonu 27-godišnji fudbaler je proveo na posudbu u londonskom West Hamu, ali među Čekićarima neće ostati.

Milan je već počeo pregovore oko kupovine Songa. Na San Siru ga vide kao idealnu zamjenu za Nigela de Jonga koji napušta klub, te bi uskoro ovaj transfer trebao biti i završen.

Nekadašnji veznjak Arsenala ima još dvije godine ugovora s Barcelonom.
Ja bih bio prezadovoljan ovim igracem, mozda nije u nekoj strasnoj formi, ali je ranije pokazao da zna igrati. U novom i ozbiljnijem Milanu bi sigurno uhvatio dobru formu.
Ilaramendi je mozda preskup za pas pa bih u tom slucaju radije vidio Songa u nasem dresu, a da vise para ulozimo u dobrog ofanzivnog veznjaka, napokon.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 18 maj 2015, 20:31

Il Club più titolato al mondo!

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 18 maj 2015, 21:26

Batva je napisao/la:
Proteklu sezonu 27-godišnji fudbaler je proveo na posudbu u londonskom West Hamu, ali među Čekićarima neće ostati.

Milan je već počeo pregovore oko kupovine Songa. Na San Siru ga vide kao idealnu zamjenu za Nigela de Jonga koji napušta klub, te bi uskoro ovaj transfer trebao biti i završen.

Ja bih bio prezadovoljan ovim igracem, mozda nije u nekoj strasnoj formi, ali je ranije pokazao da zna igrati. U novom i ozbiljnijem Milanu bi sigurno uhvatio dobru formu.
Ilaramendi je mozda preskup za pas pa bih u tom slucaju radije vidio Songa u nasem dresu, a da vise para ulozimo u dobrog ofanzivnog veznjaka, napokon.
koji ce nam klinac još jedan mesar u ekipi. I Esien je ranije pokazao da zna igrati pa šta smo dobili od njega, ovakav otpad treba zaobilaziti u širokom luku!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 18 maj 2015, 21:33

ne vidi ti se link muha :tralala:

ma kakav song ljudi dragi, sta vam je, jos samo on fali u pm :facepalm:
i opet ponavljam, daj boze da se rijesi ovo oko prodaje kluba pa da se dovede dobar trener i makar 2-3 pristojna igraca... eto samo toliko trazim, nista vise.
ne smijem ni zamisliti sta ce od ovog kluba ostati ako sve propadne i krenu u avanturu zvanu "talijanski milan". :facepalm:

eto, od ancelotija, klopa, contea i emerija, dodje do toga da je montela prvi izbor za trenera :facepalm:

FORZA MILAN !

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 18 maj 2015, 21:40

LegendKiller je napisao/la:
Batva je napisao/la:

koji ce nam klinac još jedan mesar u ekipi. I Esien je ranije pokazao da zna igrati pa šta smo dobili od njega, ovakav otpad treba zaobilaziti u širokom luku!
A jbg, Essien nam je stigao star ko meduza. Song je relativno mlad i moze odigrati par dobrih sezona, ako ufati formu. A da je kloc od igraca, i nije, ali nije trebao ici u Barcu.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 18 maj 2015, 22:04

Ovo i nije bilo tako davno...

slika
slika
Nakon svih ovih špekulacija ubijeđen sam da se ništa revolucionarno neće desiti i da će klub nastaviti da ponire ako je to moguće i niže. Očito je da se Berlu zajebava i da će u najboljem slučaju prodati nešto sitan procenat dionica i da će se dalje dovoditi otpadi iz drugih timova.
S druge strane ozbiljni timovi poput Juventusa unatoč tome štu su jaki već uveliko grade tim za narednu sezonu a ovdje se u Milanu ne zna ni ko pije ni ko plaća. Aferim.

slika
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

meskalin
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la meskalin » 18 maj 2015, 22:59

nextterrain je napisao/la:Pastore jos nije produzio sa PSG-om, hajde Celo
Pastore trazio od PSG_a platu 8 mil i da potpise ugovor do 2019 ovi mu to nece nikada dati, kamo li Milan..

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 18 maj 2015, 23:49

Kakav Song kakvi bakrači, lik se raspada na terenu. Kod nas može samo doći da potone zajedno sa klubom. Treba nam kreativac konačno a ne samo mesari koji lome a operisani su od ofanzive. Pogotovo ovih čamuga poput Esiena i Munte mi je pun kufer.

Mislim da je slaba nafaka od prodaje kluba, sve bliži smo tome da se dovedu Mauri, Baseli i slični igrači i predstoji nam borba za opstanak. Taman će se povratnici Matri i Nocerino uklopiti u "talijanski" Milan :mrgreen:
Forza Milan!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 19 maj 2015, 00:51

Ja se jos uvijek nadam da ce prodati klub i da cemo imati love za pojacanja, NECU ni da razmisljam o suprotnom. I tacka. :zzz:

mozemo se mi smijati ovom talijanskom milanu, ali mi smo i ovako ionako na korak tome da stvarno to napravimo, samo nas fali jos par igraca (tacnije 3 igraca koja se mogu za saku kikirikija dovesti, ma ubila se situacija za berlu :beba: ).
ostaje jedino lopez, al' 'ta ce on, nema on pojma, treba kakvog talijana uhljebit :zzz:

abate palleta ? antoneli
montolivo valdifiori
cerci bertolaci saravi
destro

yebali ga talijani u su*ak :twisted: :twisted:

FORZA MILAN !

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []