PS sad nam se @rodjak smije sto ga ti ne svrsta medju nas starkelje
Forza Velez
Ne smijem od straha Rodjaka spomenuti brate, djeluje mi ko zesci tabijasusrodjenisa je napisao/la:Nema sporosti za mene @Sipak Ulicar kad je lezVe u pitanju ,sama cinjenica da sam jedan od Rodjenih govori da sam na pravoj strani i samim tim sretan i ponosan covjek.Neka znaju nasi mladi da je privilegija i cast biti navijac Veleza,bez obzira na trenutno stanje.Ovo vrijeme je samo jedan mali tren u dugoj i bogatoj historiji naseg kluba.Samo jedan mali trenutak ,a na njega sam mozda i ponosniji nego na vremena kad smo uzimali trofeje u mnogo jacoj konkurnciji.Ova generacija Velezovih navijaca je izvojevala mozda i vecu pobjedu nego je to i jedna do sada.To neka zapamte svi i neka se jednom opamete i progledaju da nebi nedaj boze nekad zazalili zbog krivih procjena.Ko ima oci i pamet moze puno toga shvatiti iz gornjih postova tvojih i @emil02in.
PS sad nam se @rodjak smije sto ga ti ne svrsta medju nas starkelje![]()
Forza Velez
a na glavnom terenu ima li ikakvih novina ono što se govorilo?1922VFC1981 je napisao/la:Danas sam prolazio kraj stadiona i bacio pogled na pomocni,sitni pijesak dovezen i spremno sve da se poravna i valjda nakon toga ide umjetna ?
a takvo znaci vi misljenje imate o starom Velezovom paceniku iz dijasporeSipakUlicar1922 je napisao/la:Ne smijem od straha Rodjaka spomenuti brate, djeluje mi ko zesci tabijasusrodjenisa je napisao/la:Nema sporosti za mene @Sipak Ulicar kad je lezVe u pitanju ,sama cinjenica da sam jedan od Rodjenih govori da sam na pravoj strani i samim tim sretan i ponosan covjek.Neka znaju nasi mladi da je privilegija i cast biti navijac Veleza,bez obzira na trenutno stanje.Ovo vrijeme je samo jedan mali tren u dugoj i bogatoj historiji naseg kluba.Samo jedan mali trenutak ,a na njega sam mozda i ponosniji nego na vremena kad smo uzimali trofeje u mnogo jacoj konkurnciji.Ova generacija Velezovih navijaca je izvojevala mozda i vecu pobjedu nego je to i jedna do sada.To neka zapamte svi i neka se jednom opamete i progledaju da nebi nedaj boze nekad zazalili zbog krivih procjena.Ko ima oci i pamet moze puno toga shvatiti iz gornjih postova tvojih i @emil02in.
PS sad nam se @rodjak smije sto ga ti ne svrsta medju nas starkelje![]()
Forza Velez![]()
![]()
Salu na stranu, ovo sto si napisao potpisujem od A do Z...ovo vrijeme mozda nije ostavilo veliki trag u vitrini sa peharima ali nas je naucilo mnogo cemu. Vjera u bolje sutra, ljubav prema crvenom dresu, prkos i ponos su samo neke od osobina koje nas iz dana u dan cine jacim. Idemo polako ali sigurno prema naprijed. Samo je nebo iznad nas
gdje to piše? malo više detalja...rodjenisa je napisao/la:Jeli ovo neki novi momak stigao ?
Sasa Jovanovic centarfor ,stigao sa Malte ,neznam jeli proba ili je potpisao
excellent....SipakUlicar1922 je napisao/la:Izgleda da smo doveli centarfora.
Sasa Jovanovic
27 godina
195 cm
Mosta FC (Malta)
Ako je istina (procitao na facebook:u u grupi Rodjenim za rodjendan) dobro dosao Sale!!!
i bračni status mu stavili hahaharodjenisa je napisao/la:
Na fb u jednoj grupi objavljeno
Jos samo da ga vidimo na djeluAlemC85 je napisao/la:Konačno centafor...
Kada/ako odigra 7-8 utakmica dacu sebi za pravo da ga ocjenim. Momak je (ako je) dosao 10 dana prije pocetka prvenstva i sigurno mu nece biti lako da pokaze svoj kvalitet. Predpostavljam da je (ako je) dosao kao provjeren igrac. Posebno kad se uzme u obzir da je dosao ovako kasno i da su njega doveli (ako je dosao) a japanca nisu. Znaci po nekoj logici nisu riskirali nego su znaju sta rade?????rodjenisa je napisao/la:Jos samo da ga vidimo na djeluAlemC85 je napisao/la:Konačno centafor...![]()
Kazu da je navodno borben i da ce brzo steci simpatije navijaca,ali eto ja cu pricekati s ocjenom
Nisam upratio,skroz sam zaboravio na glavniAlemC85 je napisao/la:a na glavnom terenu ima li ikakvih novina ono što se govorilo?1922VFC1981 je napisao/la:Danas sam prolazio kraj stadiona i bacio pogled na pomocni,sitni pijesak dovezen i spremno sve da se poravna i valjda nakon toga ide umjetna ?
valjda bude objava slika sa glavnog terena pošto su rekli da će do utakmice sa Sarajevom radovi na glavnom terenu koji su sada u toku, biti završeni.1922VFC1981 je napisao/la:Nisam upratio,skroz sam zaboravio na glavniAlemC85 je napisao/la:a na glavnom terenu ima li ikakvih novina ono što se govorilo?1922VFC1981 je napisao/la:Danas sam prolazio kraj stadiona i bacio pogled na pomocni,sitni pijesak dovezen i spremno sve da se poravna i valjda nakon toga ide umjetna ?
Ziv ti nama bio druze sljedeci put kad odes do stadiona hocemo minimum 20 slika1922VFC1981 je napisao/la:Nisam upratio,skroz sam zaboravio na glavniAlemC85 je napisao/la:a na glavnom terenu ima li ikakvih novina ono što se govorilo?1922VFC1981 je napisao/la:Danas sam prolazio kraj stadiona i bacio pogled na pomocni,sitni pijesak dovezen i spremno sve da se poravna i valjda nakon toga ide umjetna ?
Sasa Jovanovic aka Macak u vreciSipakUlicar1922 je napisao/la:Izgleda da smo doveli centarfora.
Sasa Jovanovic
27 godina
195 cm
Mosta FC (Malta)
Ako je istina (procitao na facebook:u u grupi Rodjenim za rodjendan) dobro dosao Sale!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.