eto cuo siNarin je napisao/la:Zasto se zvizdi Suljicu?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna
Zahvaljujem.Balon je napisao/la:nakon gola je valjda potrcao prema istoku i nesto gestikuliraoNarin je napisao/la:Zasto se zvizdi Suljicu?
Eto Haskic za 2:1 pogadja.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Kad su ga svi kudili ja sam bio neutralan , mislio sam nase dijete treba imati strpljenja sa njim ,ali proslu tekmu kad 3x u 10 sekundi pogrijesi prekipilo mi je sa njim , a ovo danas pa za plakatiGiallorossi je napisao/la:Tesko je biti navijac Sarajeva
@HZ_Ilidzaaa ne znam zbog cega krivis samo Comora kad cijeli tim nije stvorio ni jedan ozbiljan napad, pritisak, josh slag na tortu Torlak se povrijedio .. Daj boze da izvucemo bod, bice ravan tituli.
I da, Slavija bi trebala voditi 0:2 ..
@anti_zili sa Koseva do Ilidze za 10 min sa skuterom
- TheAlchemistRD07
- Kontakt:
Zasto vam najbolji igrac ulazi u igru tek u 70. minuti?Narin je napisao/la:Zahvaljujem.Balon je napisao/la:nakon gola je valjda potrcao prema istoku i nesto gestikuliraoNarin je napisao/la:Zasto se zvizdi Suljicu?
Eto Haskic za 2:1 pogadja.
dva razlicita Sarajeva!!!! s ovom igrom mogu nesto i traziti!doci je napisao/la:ne mogu da vjerujem kakva igra Sarajeva![]()
tako latargicno tako ne mocno bez zari bez borbe!!
sace opet price biti prodano nariktano i tak to! Izgleda da je vise nego prosjecna ekipa i da su to jedini razlozi ovih rezultata!
a ovaj mali sigurno je pametovao penzionerima sto su ih vrijedali kada su zavrsili prvo poluvrijeme!
- kupus army
- Kontakt:
Kako samo ganja ovaj Haskic,mora momak igrati od prve minute definitivno.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
LOPOVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
imamo najjace komentatore u evropi 
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna
Bez provokacije al ono je cist penal bijo za Slaviju. Kakav Mesbah na Puyola ovo je bilo puta dva..
Cestitke za tri poena!
Cestitke za tri poena!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
cestitam sarajevu na drugom poluvremenu. koliko ste bili nadigrani u prvom poluvremenu toliko ste vi slaviju nadigrali u drugom a pri tome dali 2 gola. pohvale mogu ici i slaviji sa super igru na gostovanju ali su popustili u drugom mada su mogli lahko do boda...
-
veteran 1987
- Kontakt:
Kakva kradjaTrebinje je napisao/la:LOPOVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"JOŠ OD 1926"
Jel to sudac podkrao jadnu Slaviju?!
Ta će babo Osim sada na ove kradje da kaze!
Druge poluvrijeme totalna suprotnost u odnosu na prvo. Matko, a kasnije i Haskic dosta poboljsali igru Sarajeva, posebno ovaj drugi koji je dokazao da mora imati prednost u odnosu na Krpica. Konacno je izgleda i Jovicu svanulo da od Husica nema vajde, al` bas nikakve pa ga je ostavio u svlacionici i igra se odmah popravila. Mali Suljic je na tenane itekako iritantan ali opet daje neke rezultate mada on mora bolje jer moze prvenstveno. Jos koji kilogram misica da nabaci, koji vise da budem precizniji, zbog duela i moze izrasti u pristojnog igraca. Hoce li? To cemo vidjeti.
Slavija je ostecena sigurno. Onaj gol sto im je ponisten, mislim da nije bilo ofsajda a za penal i nisam siguran. U klincu su bili i Matko i onaj igrac Slavije, nisam vidio dobro o kome je rijec, vukli su jedan drugog a da je sudac pokazao na penal i nebi puno pogrijesio.
Sve u svemu, morali ste bolje. Jos ostaje ta gorcina ali ovo drugo poluvrijeme ulijeva neku nadu da ekipa moze bolje od GOSKA, Slobode, Mostara i prvog dijela protiv komsija iz Lukavice.
Slavija je ostecena sigurno. Onaj gol sto im je ponisten, mislim da nije bilo ofsajda a za penal i nisam siguran. U klincu su bili i Matko i onaj igrac Slavije, nisam vidio dobro o kome je rijec, vukli su jedan drugog a da je sudac pokazao na penal i nebi puno pogrijesio.
Sve u svemu, morali ste bolje. Jos ostaje ta gorcina ali ovo drugo poluvrijeme ulijeva neku nadu da ekipa moze bolje od GOSKA, Slobode, Mostara i prvog dijela protiv komsija iz Lukavice.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- inacefindecko
- Kontakt:
prvo poluvrijeme PRELOŠE, drugo dosta bolje, nema Husića da smara i griješi..
inače, Slavija oštećena, poništen čist gol, al eto, zbog igre u drugom poluvremenu zaslužena pobjeda Sarajeva..
inače, otkad pratim našu ligu, Želju, Sarajevo, nikad Sarajevo lošije nije bilo (ne mislim na današnju predstavu, nego ko ekipa!)
inače, Slavija oštećena, poništen čist gol, al eto, zbog igre u drugom poluvremenu zaslužena pobjeda Sarajeva..
inače, otkad pratim našu ligu, Želju, Sarajevo, nikad Sarajevo lošije nije bilo (ne mislim na današnju predstavu, nego ko ekipa!)
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
jest im ponistio go zbog nekog navodnog ofsidea, koji po meni nije postojao, al isto tako nije dao crveni benovicu u 90 minuti, tako da je tu 1-1 u nekim greskama sudijskimbekicamir je napisao/la:Jel to sudac podkrao jadnu Slaviju?!
Za zivot cijeli!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Da smo igrali cijelu tekmu kao drugo poluvrijeme bilo bi 5:0 , usput i golman je Slaviju spasio 3-4 gola 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Baš 1:1, hahahahahahahaThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:jest im ponistio go zbog nekog navodnog ofsidea, koji po meni nije postojao, al isto tako nije dao crveni benovicu u 90 minuti, tako da je tu 1-1 u nekim greskama sudijskimbekicamir je napisao/la:Jel to sudac podkrao jadnu Slaviju?!
- rastafarian
- Kontakt:
Kakav je bio ono problem sa Suljićem, kakvi su ono zvižduci?
Ž'21 !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
Cuj sta ce rec Osim ????' ne razumijem ja ove likove nikako..... Pa bas sudije kod nas sada moraju biti nepogresive kad je Osim tu 
Pa vi otimate jadnoj Slaviji koja se bori za opstanak a hoćete u Evropu do prije mjesec dana vaš gospodin trener hoće da bude prvi
ja b.u.d.a.l.e. on bi gradio novi stadion kod vas
sve bi on radio a samo da je tu a ekipa nikad gora, šta kad vam dođe Željo, Široki, Borac najbolji igrač Haskić mu na klupi jer je on doveo Krpića preko Sanela
jadni igrači ko robovi al dok oni to shvate ode Evropa....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 43 gosta.