Sretno gordonu, da bude na hajr
Dugo pratim barcu i ne sjecam se vremena kad je gari lineker igro za nas krajem osamdesetih, poslije njega ne mogu se onako brzinski sjetiri da smo ikada doveli bilo kakvog igraca engleza, skota,irca i te otočane gore uopste
FC Barcelona
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
RashfordRomariooo je napisao/la: ↑29 maj 2026, 23:31Sretno gordonu, da bude na hajr
Dugo pratim barcu i ne sjecam se vremena kad je gari lineker igro za nas krajem osamdesetih, poslije njega ne mogu se onako brzinski sjetiri da smo ikada doveli bilo kakvog igraca engleza, skota,irca i te otočane gore uopste
Posudba je to a i nije pravi otocan onaj zuckasti pirgavi hehRajaz je napisao/la: ↑29 maj 2026, 23:32RashfordRomariooo je napisao/la: ↑29 maj 2026, 23:31Sretno gordonu, da bude na hajr
Dugo pratim barcu i ne sjecam se vremena kad je gari lineker igro za nas krajem osamdesetih, poslije njega ne mogu se onako brzinski sjetiri da smo ikada doveli bilo kakvog igraca engleza, skota,irca i te otočane gore uopste![]()
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Ako bi doveli i Alvareza uz Gordona to bi znacilo 200mil€ i vise za 2 igraca. Na pozicijama koje ti i nisu toliko kriticne pogotovo Gordonova.
Toliko koliko cemo dati za Alvareza recimo, smo mogli uzeti Osimhena i Barcolaja. Nista slabiju statistiku ne bi imali. Jos mi je Osimhen čak bolji killer od Alvareza. Tipicna 9ka.
Pa bi onda pare sto bi usparali dao za defanzice.
Toliko koliko cemo dati za Alvareza recimo, smo mogli uzeti Osimhena i Barcolaja. Nista slabiju statistiku ne bi imali. Jos mi je Osimhen čak bolji killer od Alvareza. Tipicna 9ka.
Pa bi onda pare sto bi usparali dao za defanzice.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.