Sta reci, nemamo bas neki uvid u Damirovo trenutno stanje, odavno se nije gledao. Ja ocekujem poraz, mozda i laksi nego sto je realan omjer snaga izmedju njih dvojice. Isto tako, uopste se ne bih iznenadio da srbijanskog No. 1 izbaci bez nekih vecih problema.
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Vjerovatno nece biti prenosa na ES ili ES2, s obzirom da se igra na nekom tamo stotom terenu (a oni ne biraju, vec Francuzi, ili ko vec)?
Sta reci, nemamo bas neki uvid u Damirovo trenutno stanje, odavno se nije gledao. Ja ocekujem poraz, mozda i laksi nego sto je realan omjer snaga izmedju njih dvojice. Isto tako, uopste se ne bih iznenadio da srbijanskog No. 1 izbaci bez nekih vecih problema.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Teško je bilo šta reći, jednostavno nemamo uvid u njegovo stanje. Kaže da je dobro trenirao i da se odlično osječa. Nabacio je fizičke mase, koliko mu to može dobrog ili lošeg donjeti ne znamo, večerašnji meč će dosta toga reći. Sumnjam da mogu i jedan da ostvare neku laganu pobjedu jer nemaju oružja za to.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Joj ispit sutra a poželio se Damir 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ma jest, i onda ga Dudi ocisti s terena...Unofficialpage je napisao/la:Teško je bilo šta reći, jednostavno nemamo uvid u njegovo stanje. Kaže da je dobro trenirao i da se odlično osječa. Nabacio je fizičke mase, koliko mu to može dobrog ili lošeg donjeti ne znamo, večerašnji meč će dosta toga reći. Sumnjam da mogu i jedan da ostvare neku laganu pobjedu jer nemaju oružja za to.
Znamo kako Damir zna lose odigrati, od samoga pocetka je jasno da je mec gotov. Troicki s druge strane jeste ludjak, ali u nekim mecevima (problem je upravo ta konstantnost, kao i kod Damira, uostalom) itekako zna pokazati umijece i dobru igru (servis prvenstveno), samo se nadati da to ne bude veceras. Ja se uvijek sjetim onog njegovog strasnog mece protiv Andyja na RG-u, kada mu je nakon strasna 2 seta i rezultata 2:0 pustio preostala 3.
Ipak je on odigrao Sidnej i 'osjetio' Australiju. Vidjet' cemo akoBogda.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jeste ali osim servisa nema on neki udarac da može konstantno Damira probijati. Chennaji je specifičan, uslovi su preteški za igrati, mislim da to ne pokazuje ništa. Ali postoji problem u tome što je AO sada brži nego prošle godine, koliko to ćemo večeras vidjeti.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Hoce li biti prijenosa na ES?
Ako vam ide suviše lahko - pogledajte bolje, možda vam ide nizbrdo.
Carpe diem!
Carpe diem!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Neće, ipak se igra na terenu br. 22, imaju veći igrači od ove dvojice. Bit' će jedan muški jedan ženski meč. 
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Vjerovatno Chardya i Almagra će prenositi.Unofficialpage je napisao/la:Neće, ipak se igra na terenu br. 22, imaju veći igrači od ove dvojice. Bit' će jedan muški jedan ženski meč.
Znaci bice neki stream ako nista? 
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Prije da ce prenositi Nishikorija i Kuznetsova.taremuha je napisao/la:Vjerovatno Chardya i Almagra će prenositi.Unofficialpage je napisao/la:Neće, ipak se igra na terenu br. 22, imaju veći igrači od ove dvojice. Bit' će jedan muški jedan ženski meč.
Joj omalovažavanja Damira kvotom protiv Viktora...
Oni tek u 2:30 ja mislim.CTID je napisao/la:Prije da ce prenositi Nishikorija i Kuznetsova.taremuha je napisao/la:Vjerovatno Chardya i Almagra će prenositi.Unofficialpage je napisao/la:Neće, ipak se igra na terenu br. 22, imaju veći igrači od ove dvojice. Bit' će jedan muški jedan ženski meč.
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
majku im njihovu
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Dajte ba kakav stream , mucim se majke a nidje sve me lazu
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.