FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

23 KING JAMES
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la 23 KING JAMES » 31 avg 2009, 17:11

Genghis je napisao/la:@ 23 KING JAMES - Vjeruj mi da je prejak sa ovim sastavo, cim se malo uigraju bit ce makljaza ... i klupu im pogledaj ... jaki su i ostali , ali ako Ribby ostane ja mislim da ce Bavarci uzeti titulu sto ja nebi volio. Istina nikad se u fudbalu ne zna , ali ljudi su potrosili para ala Abramovich, i to doveli su jednog Robbena, eto vidio si za pola sata sta napravise Ribery i Robben aktuelnim prvacima ...
pa jbt prvaci bez trenera ionako im odbrana bila ko Poljskoj u 2.svjetskom u bajerna malo bolja što znači kad im dođe ekipa s dobrom odbranom(Hamburg,Hoff,Stuttgart)ili s dobrim trenerom(Šalke)biće ko protiv Hoffa uz sudijsku pomoć bod,a ČIST gol sudija poništio Hoffu i penal nije sviro
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 31 avg 2009, 17:15

Tatta je napisao/la:
The Game je napisao/la:
Tatta je napisao/la:Ljudi, iskreno da vam kazem ja u ovo vjerujem koliko i vi u osvajanje Bundeslige - znaci ne vjerujem :mrgreen:

Ribery ce ove sezone igrati za Bayern a naredne abd ponovo za bayern - sto znaci da ce DAVID SILVA u real :mrgreen:
Ma ciji si ti kad si tako lip, jel :?: :mrgreen:
Tako trebas pricat, ljubi te deda.
ma jel mali, ciji si ti kad si tako lip :mrgreen:

jel se od vas iko sjetio otvoriti AS-ovu stranicu? :mrgreen:

joj mogu zamisliti - pozelenili svi :mrgreen:
mogu otvarat koliko hocu, nista ne razumijem

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 31 avg 2009, 17:16

Izgleda da če VDV ostati u Realu...pa neznam od kud pare da i njega nadomjestimo....teško da če doči u Real jedino ako Pero neskokne do banke i 5minuta do 00:00 ponude nešto....teško..al nikad se nezna..ali ako nedođe ove sljedeče je naš 1000%
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 31 avg 2009, 17:24

Ufff, ko ce docekati ponoc?! slika
Jos samo 6h i 38min. Tik-tak, tik-tak...slika
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 31 avg 2009, 17:28

Jbt jesu ovi realovci vise dosadni, to je Bogu plakati :evil: Hoce li se okoncati vise ovaj transfer-rok da ne kokodacu (tras ;) ) na ovoj temi :mrgreen:
Mislili nam uzeti Ribija, mi njima maznemo Robija :D ne znaju sta ce od muke pa baljezgaju ovdje bezze.

Na svoju temu, davitelji jedni :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 31 avg 2009, 17:55

23 KING JAMES je napisao/la:
Genghis je napisao/la:@ 23 KING JAMES - Vjeruj mi da je prejak sa ovim sastavo, cim se malo uigraju bit ce makljaza ... i klupu im pogledaj ... jaki su i ostali , ali ako Ribby ostane ja mislim da ce Bavarci uzeti titulu sto ja nebi volio. Istina nikad se u fudbalu ne zna , ali ljudi su potrosili para ala Abramovich, i to doveli su jednog Robbena, eto vidio si za pola sata sta napravise Ribery i Robben aktuelnim prvacima ...
pa jbt prvaci bez trenera ionako im odbrana bila ko Poljskoj u 2.svjetskom u bajerna malo bolja što znači kad im dođe ekipa s dobrom odbranom(Hamburg,Hoff,Stuttgart)ili s dobrim trenerom(Šalke)biće ko protiv Hoffa uz sudijsku pomoć bod,a ČIST gol sudija poništio Hoffu i penal nije sviro
Slazem se, gledao sam i tu tekmu protiv Hoffenheima, ali koalicija Ribery-Robben je skroz opasna po buducnost Bundeslige :mrgreen: . Uostalom vec smo bezbroj puta svi rekli pa se opekli - treba jos sacekati pa komentarisati detaljnije, ali sta ces , jace je to od nas ... ;)
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 31 avg 2009, 18:13

EVO GA...

Na oficijelnoj stranici Bayerna pise da je Ribery presaol u real za 27 miliona i u Bayern seli VdV :oops:

al' malo morgen
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 31 avg 2009, 19:12

NeLsoN je napisao/la:ej zaboravi.izvinite, bayern zainteresovan za flaminia iz arsenala. da malo vezu poprave i de rossia iz rome i za diarru iz reala.heheh, haj vidjet cemo sta ce biti od svega toga :D :D
hej nelsonn, ko je ovo na slici :D

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 31 avg 2009, 20:40

Ribery ostaje u Bayernu....naravno :mrgreen: znači ove godine maltretirate bundes ligu a sljedeče Ribi u Real..
Pošteno sam da Hoenes nepokuša nešto...produžiti ugovor :x

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 31 avg 2009, 20:42

Ma znalo se da ce ostati. Pa kad ga cijelo ljeto nisu htjeli prodati, ne mogu ni sada.
A ABD da ponude produzenje suradnje Bilalu!!!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 31 avg 2009, 20:51

omerbavarac je napisao/la:Ma znalo se da ce ostati. Pa kad ga cijelo ljeto nisu htjeli prodati, ne mogu ni sada.
A ABD da ponude produzenje suradnje Bilalu!!!!!
samo se nadaj :lol:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 31 avg 2009, 20:54

Ako sljedeče godine dobijemo Riberia za "male" pare onda je prodaja Robbena dobar potez...sa njim ili bez njega bi osvojili salataru..sa njim il bez njega nemogu osvojit LP...ovako če možda ranije osvojit salataru 30,31 kolo..

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 31 avg 2009, 21:47

Franck Ribery: I Am Happy At Bayern Again With The Arrival Of Arjen Robben
The French winger has made it clear that he will not leave Bayern for Real Madrid this summer...

eto konacno je gotovo :) aferim ;)
Volim te Zeljo!!!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 31 avg 2009, 22:34

Riberyju ističe ugovor s Bayernom 2012. godine, no posljednji dani promijenili su i njegove osjećaje spram bavarskog ponosa. U subotu je Bayern pobijedio aktualnog prvaka Wolfsburg 3-0, a sjajno je funkcionirala veza Ribery - Robben.

- Fantastičnu stvar je klub napravio kada je kupio Robbena. Zbog njega opet volim ovaj klub, zbog njega opet žarko želim igrati u Bayernu. Odlazak? Ne, u ovom trenutku me nemojte takve stvari pitati. Ne pomišljam na to. Ne razmišljam o nikakvim drugim klubovima, samo gledam kako će Bayern biti što bolji - rekao je Ribery i zaključio:

- Stvarno mi je lijepo u ovom klubu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 31 avg 2009, 22:37

Saurman je napisao/la:Riberyju ističe ugovor s Bayernom 2012. godine, no posljednji dani promijenili su i njegove osjećaje spram bavarskog ponosa. U subotu je Bayern pobijedio aktualnog prvaka Wolfsburg 3-0, a sjajno je funkcionirala veza Ribery - Robben.

- Fantastičnu stvar je klub napravio kada je kupio Robbena. Zbog njega opet volim ovaj klub, zbog njega opet žarko želim igrati u Bayernu. Odlazak? Ne, u ovom trenutku me nemojte takve stvari pitati. Ne pomišljam na to. Ne razmišljam o nikakvim drugim klubovima, samo gledam kako će Bayern biti što bolji - rekao je Ribery i zaključio:

- Stvarno mi je lijepo u ovom klubu.
Jos sad da je Uli pametan, pa da ga premota i produzi mu ugovor u ovoj njegovoj euforiji, e to bi bio pravi posao.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 31 avg 2009, 22:39

Pa nemojte misliti da nece pokusati. Heh, kad samo jutro osvane sa inf. Ribery produzio s Bayernom!!!! Kako bi takva informacija godila!!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

aseemic
Kontakt:

Post Postao/la aseemic » 31 avg 2009, 22:45

Čuj Bayern... :roll:
Nije najveća budala onaj koji ne zna da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina.

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 31 avg 2009, 22:48

riberi moze produziti sa bajernom jedino kada se najede gljiva ludara ili onih ulijevih kobasičetina

aseemic
Kontakt:

Post Postao/la aseemic » 31 avg 2009, 22:51

bh hrvat je napisao/la:riberi moze produziti sa bajernom jedino kada se najede gljiva ludara ili onih ulijevih kobasičetina

Sad će Oktoberfest!
Nije najveća budala onaj koji ne zna da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 31 avg 2009, 22:58

Toliko ljubomore radi jednog kluba. Šta bi tek bilo da je u pitanju nešto drugo. Zaista mi je žao i krivo što ima toliko prosipancija od nekih korisnika ovoga foruma. Dajte ljudi, koga briga šta i gdje će ko. Oni zarađuju milione, i zar je zaista potrebno da se svađamo bezveze. RIbery je član Bayern Munchena i tako ostaje ove sezone. Oni znaju više od nas i pustimo to za sada. Milioni su u pitanju .

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: enobarca i 2 gosta.