NBA Playoffs 2018.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Playoffs 2018.
Ma pizde obicne, imaju 2 mvpija, top 3, top 5 igraca i 2 allstara, a pate se tu s Bradom. Nek i prodju ove godine, slijedece ih Brada sisa. Nemaju srce, soft su, cim su naletili na malo takentivanije ekipu, sto im ide u prsa, cim zagusti use.ru se k'o grlice, vidi im se po ponasanju. Dat ce Kerru otkaz, krivit ovog onog, ne moze niko trenirat srce
Takav starpower i opet Iggy bog i batina. Oklahoma bi ih dobila da nije onog neshvatljivog chokea, zdravi Spursi isto, kao i oni Cavsi. Daj baci kakav gif onog Paulovog shimmya Stephu u facu.alemsa je napisao/la:Ma pizde obicne, imaju 2 mvpija, top 3, top 5 igraca i 2 allstara, a pate se tu s Bradom. Nek i prodju ove godine, slijedece ih Brada sisa. Nemaju srce, soft su, cim su naletili na malo takentivanije ekipu, sto im ide u prsa, cim zagusti use.ru se k'o grlice, vidi im se po ponasanju. Dat ce Kerru otkaz, krivit ovog onog, ne moze niko trenirat srce
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Dobro ba ljudi smanjite malo dozivljaj 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
L-Train je napisao/la:Dobro ba ljudi smanjite malo dozivljaj
Ima li te veceras?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Def. ni ja ne pamtim sretniju ekipu. I dodaj na to da su u mili sekundu prezivjeli barem 3acl.aSarmelino je napisao/la:Najsretnija ekipa u historiji.
Povrede Klovea i Kyriea
Šehid KD
Zazin MVP potez
CP3
U finalu se James il npr Horford lome i to je to.
Zadnja izmjena: Mig_Mig, dana/u 25 maj 2018, 22:32, ukupno mijenjano 1 put.
Max Allegri
Prije par dana su bili najjaca ekipa ikad a sad su najsretnija ekipa ikad.. Aj odlucite se 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Dočekali miševi svojih 5 minuta dok mačor spava 
Durant je fenomenalan košarkaš, ali je brate luzer teški.
Jbt. Led pa doći u onakvu ekipu i uspjeti sjebati odnosno je prilagađati sebi, i onda naravno gubiti od rocketsa 3 tekme a možda i četvrtu, pa to može samo luzeraki kvalitet.
Jedva čekam da vidim opet komentare kako je ispred Jamesa i kako je prvo lice lige, a ovamo se kur.či preko tudjih leđa.
Ako ne uzmi titulu neka se objese a i Curry neka sebi muda od djece kad je dopustio da bezmudnjak uzima vise suteva od njega.
Durant je fenomenalan košarkaš, ali je brate luzer teški.
Jbt. Led pa doći u onakvu ekipu i uspjeti sjebati odnosno je prilagađati sebi, i onda naravno gubiti od rocketsa 3 tekme a možda i četvrtu, pa to može samo luzeraki kvalitet.
Jedva čekam da vidim opet komentare kako je ispred Jamesa i kako je prvo lice lige, a ovamo se kur.či preko tudjih leđa.
Ako ne uzmi titulu neka se objese a i Curry neka sebi muda od djece kad je dopustio da bezmudnjak uzima vise suteva od njega.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Uspio sjebati
Navijaci Currya prebacuju teziste na Duranta kako bi sakrili cinjenicu da se ovaj prvi nije pojavio u seriji.
A i prica kako je sramota ispasti od Houstona takodjer je bezobrazluk prema Houstonu.
Navijaci Currya prebacuju teziste na Duranta kako bi sakrili cinjenicu da se ovaj prvi nije pojavio u seriji.
A i prica kako je sramota ispasti od Houstona takodjer je bezobrazluk prema Houstonu.
Curry je kriv sto KD ugusi svaki napad
Jest brutalan scorer ali hladi ekipu sa bespotrebnim izolacijama
Jest brutalan scorer ali hladi ekipu sa bespotrebnim izolacijama
Zadnja izmjena: harden, dana/u 25 maj 2018, 22:49, ukupno mijenjano 1 put.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Sramota je ispast od Houstona za ovakve Warriorse. 4 AS, 2 MVPa, realno protiv 2 AS i dobrih role igrača. Ako ispadnu, Durant to neće saprat nikad.Kajzer10 je napisao/la:Uspio sjebati![]()
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Sramota je za ove Dubse od bilo koga izgubiti.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Kriv je sto ne lici na onog igraca. Covjek suta 30% tricu, o cemu pricas ti? Ko mu je za to kriv?harden je napisao/la:Curry je kriv sto KD ugusi svaki napad
Jest brutalan scorer ali hladi ekipu sa bespotrebnim izolacijama, nikad jedan igrac nece moci zabiti vise od razigrane ekipe
Lillard je napisao/la:Sramota je ispast od Houstona za ovakve Warriorse. 4 AS, 2 MVPa, realno protiv 2 AS i dobrih role igrača. Ako ispadnu, Durant to neće saprat nikad.Kajzer10 je napisao/la:Uspio sjebati![]()
Ma jest kad tako postavis 4 AS, bruka dobrih role igraca a ono na parketu u praksu vidis dva all stara ( curry je i dalje fenomenalan za onu dvojicu). Ovi ostali role igraci sem Iguodale su beskorisni u ovoj seriji.
Pa da su ne znam kakvih role igrači Warriorsa, Houston igra sa 7 igrača praktički.
Curry > Paul
Durant > Ariza
Klay < Harden
Green > Capela
Iggy = Tucker
Da sam išao po superstar rangu, Curry i Durant su bolji od Paula i Hardena, onda Klay od Arize i Green od Capele, ovo ostalo isto. Barem je takva percepcija u ligi.
Curry > Paul
Durant > Ariza
Klay < Harden
Green > Capela
Iggy = Tucker
Da sam išao po superstar rangu, Curry i Durant su bolji od Paula i Hardena, onda Klay od Arize i Green od Capele, ovo ostalo isto. Barem je takva percepcija u ligi.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Mislim i ja sam trenutno na Rocketsu trainu i volio bih da idu dalje, ali što su pizde u GSW-u? Jedino ako bacaju sihire na igrače protivničkih timova, onda shvatam. Kad smo i kod ŠBB-KBB priče, da Curry nije postao gori od Nicka Younga ovo bi već bilo gotovo. 
Doduše, ovo je playoff Curry tipični
I kako Iggy nije bitan, pa lik je MVP finala
Doduše, ovo je playoff Curry tipični
I kako Iggy nije bitan, pa lik je MVP finala
Naravno,moram ispratiti Jamesa i Cavse na pecanje.BernardBarnjak je napisao/la:L-Train je napisao/la:Dobro ba ljudi smanjite malo dozivljaj
Ima li te veceras?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Nikad nisam shvaćao ovakav način rangiranja odnosno uspoređivanja ekipa i mislim da je jedan od najgorih mogućihLillard je napisao/la:Pa da su ne znam kakvih role igrači Warriorsa, Houston igra sa 7 igrača praktički.
Curry > Paul
Durant > Ariza
Klay < Harden
Green > Capela
Iggy = Tucker
Sve nba virtuozi sve znaju ili bolje reci misle da znaju.Cuj Hou treba predat sledecu tekmu i odmorit igrace za game 7 jer nema Paula.Zar stvarno moze neko pomislit takvu glupost?U ovom sistemu Houstona Chris Pual i nije neka bitna rola koja ce rijesit mec,sinoc je imo par dobrih pogodaka ali je bio najgori igrac raketa.Sad samo ubacit Gordona u prvu povecat minutazu Greenu i ubacit jos jednog igraca u rotaciju i nece se ni osjetit da Paula nema.
Ako ne mozes pobjediti protivnika,pridruzi mu se - Kevin Durant -
Ma jaci su oni, ne kazem da nisu samo se previse to potencira 4 AS, kao sad trebaju pomesti sve redom. Po meni Klay i Green nisu vise nikakvi All star igraci. Mada uz to i sve drugo navedeno, Durant i Curry su trebali uskociti i rijesiti zadnje dvije tekme koje su isle na par posjeda.Lillard je napisao/la:Pa da su ne znam kakvih role igrači Warriorsa, Houston igra sa 7 igrača praktički.
Curry > Paul
Durant > Ariza
Klay < Harden
Green > Capela
Iggy = Tucker
Bit ce to mrlja al nije meni svako ispadanje od slabije ekipe sramota. Jer imas malo slabije i puno slabije ekipe. Ovaj Houston je prije malo slabiji nego puno slabiji od njih. Fenomenalna ekipa.
Sa zdravim Iggyjem bi ova serija vjerovatno sinoc bila zavrsena, bila je neka statistika nakon 3. tekme cini mi se da su Paul i Harden od 49 posjeda protiv njega samo 4 puta poentirali al nisam siguran. Bez Iggyja citav koncept smallball ja drugaciji i lik nije nista manje bitan od Klaya npr. U PO izdanju je jedan od najboljih defanzivaca lige i odlican kreator sto je za motion napad Warriorsa jako bitno. Ni KD ni Green ni Klay ne mogu nadoknadit njegovu odbranu na perimetru sasvim sigurno.
Ja mislim da ti nisi gledao nijednu utakmicu u ovoj seriji, da jesi ne bi ni pomislio ovo.AirMike je napisao/la:Sve nba virtuozi sve znaju ili bolje reci misle da znaju.Cuj Hou treba predat sledecu tekmu i odmorit igrace za game 7 jer nema Paula.Zar stvarno moze neko pomislit takvu glupost?U ovom sistemu Houstona Chris Pual i nije neka bitna rola koja ce rijesit mec,sinoc je imo par dobrih pogodaka ali je bio najgori igrac raketa.Sad samo ubacit Gordona u prvu povecat minutazu Greenu i ubacit jos jednog igraca u rotaciju i nece se ni osjetit da Paula nema.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.