Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
- Beduin
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Mi smo uvijek biti talentovamo podneblje, samo sto nismo u stanju pratiti trend razvoja infrasteukture sporta i placanja sportista.
Sa druge strane, uredjenjem travnjaka te obrazovanjem sudija i njihovim objektivnim sudjenjem (uz bolju platu te njihov nadzor rada da ne dolazi do zloupotrebe i podmicivanja) nas fudbal bi krenuo krupnim koracima napred, a talenat i kvalitet dosli do izrazaja.
Ali na takvo nesto cemo i za 10-15 godina upucivati i mastati po forumima, Fb i drugdje.
Sa druge strane, uredjenjem travnjaka te obrazovanjem sudija i njihovim objektivnim sudjenjem (uz bolju platu te njihov nadzor rada da ne dolazi do zloupotrebe i podmicivanja) nas fudbal bi krenuo krupnim koracima napred, a talenat i kvalitet dosli do izrazaja.
Ali na takvo nesto cemo i za 10-15 godina upucivati i mastati po forumima, Fb i drugdje.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Znao sam da je delegat iznad svih ovdje...

Ne da se filozofski izrazava, misli vec i bukvalno prihvata ...
Hegel se u grobu okreće jer zivotno podneblje nije podijelio s tobom...
Stavi SLUSALICE,da se ne cujes, povezi oci da se ne vidiš i bices jako sretan u životu...

Što dade da te delegat toliko iznervira, prijatelju?Vanja8 je napisao/la: ↑14 sep 2020, 15:09Znao sam da je delegat iznad svih ovdje...![]()
![]()
![]()
Stavi SLUSALICE,da se ne cujes, povezi oci da se ne vidiš i bices jako sretan u životu...![]()
![]()

tz tz tz tz tz tz
Delegat mene ne moze iznervirati, glupost da, a ti se s njom razmeces...slusalica je napisao/la: ↑14 sep 2020, 15:26Što dade da te delegat toliko iznervira, prijatelju?Vanja8 je napisao/la: ↑14 sep 2020, 15:09Znao sam da je delegat iznad svih ovdje...![]()
![]()
![]()
Stavi SLUSALICE,da se ne cujes, povezi oci da se ne vidiš i bices jako sretan u životu...![]()
![]()
![]()
Glupost po kojoj ti svrstavas grupu i uz to imas hrabrosti imputirati takve stvari na osnovu pisanja pojedinaca...
Ma...
Prepusticu ipak tebi, da ispitas validnost sopstvenih mozdanih celija...
A nije ni posteno da drugi neko donosi ocjenu funkcionalnosti,sasvim je dovoljno da procita
ono sto ti pises...
-
- Kontakt:
Ubiše fudbal, gamad .. Mogu francuzi, rusi, njemci ...
Mrš u pm!
Mrš u pm!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
- feniksptica
- Kontakt:
Sve su to ovi iz RS-a u dogovoru sa SArajevom da mi budemo sampioni..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
ZRINJSKI iz Mostara nalazi se pred smjenom trenera zbog loših rezultata. Uprava nije zadovoljna načinom na koji Mladen Žižović vodi momčad i želi novo lice na klupi.
Kako doznajemo, čelnici kluba nezadovoljni su zato što nema pomaka u igri momčadi i otpustit će aktualnog trenera bez obzira na rezultat europske utakmice s Olimpijom.
Kao glavni kandidat za klupu Zrinjskog ističe se Sergej Jakirović, bivši trener Gorice i Šibenika, a prema Indexu dostupnim informacijama, opcija je i Branko Karačić koji je Zrinjski već vodio od 2012. do 2014. godine.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- svrakino1921
- Kontakt:
@avenija HVALA
Ljepotica nasa ce besplatno dobit VAR tehnologiju
Ljepotica nasa ce besplatno dobit VAR tehnologiju
-
- Kontakt:
Jakirovic je po meni jako talentovan trener i bio bi osvjezenje za ligu.
Mi, ova dva športska i Borac se nadamo da ce Ziza sto duze ostati
Mi, ova dva športska i Borac se nadamo da ce Ziza sto duze ostati

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Jakirovic je skup za nase klubove
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
-
Ma suplja, janezi gurnuli vijest pred utakmicu...
U vezi publike...ako je vec stav ovih iz RSa ovakav, nije mi jasno zasto se predstavnici klubova iz federacije ne sastanu i ultimativno, po cijenu bojkota, ne zatraze povratak publike na stadione u federaciji kako je dogovoreno...
U vezi publike...ako je vec stav ovih iz RSa ovakav, nije mi jasno zasto se predstavnici klubova iz federacije ne sastanu i ultimativno, po cijenu bojkota, ne zatraze povratak publike na stadione u federaciji kako je dogovoreno...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
- Beduin
- Kontakt:
Ko nas j3be kad vazda zavisimo od manjeg entiteta i malobrojnijeg naroda u sopstvenoj drzavi. Ko ih j3be, ako oni nece publiku neka je nemaju, a u Federaciji dopustis, kad mogu imati svoje skupstine, premijere, mogu i nemati publiku u odnosu na drugi dio BiH.
Ali jok, davno smo mi izgubili snagu, volju, obraz...
Ali jok, davno smo mi izgubili snagu, volju, obraz...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Zeljeznicar i Sarajevo samo da ne dopuste da Borac izbije na prvo mjesto jer bi se preko noci pogorsala epidemoloska situacija i liga prekinula !
Mjau !
Borac bio na prvom mjestu do ovog kola, da smo mislili prekidati
Ceka se da se tabela poklopi kako treba
npr, KnV da skoci iznad crte da ne ispadne 

Ceka se da se tabela poklopi kako treba

Jbg ne moze i jare i pare. Bolje grabite sto vam se nudilo. Vec sljedece kolo Krupa zakucana za dno, a Sarajevo i Zeljo lagano bi mogli pocet ostavljat Borca.

Opet se štrumfovi nadaju nekom džabaluku, pa dokle više. I cigani im zavide na prošnji. 

Mislim da je za ocekivati da uskoro kolac i noz predju u druge ruke

Kraj zaje8ancije... Nema od prekidanja nista bar ne zbog korone.
Prosle sedmice, kako je pocetkom septembra krenula skola, ministar Seranic je rekao da se nastava nece prekidati cak i ako se bude na pragu najgoreg scenarija i ne vidim razlog zasto bi bilo drugacije sa plbh.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, feniksptica, Giuseppe1, MElloo, OsmanhodzicBuco, Paromlinac, Vanja8 i 71 gost.