BH klubovi u Europi 23/24
- Shategabri
- Kontakt:
Re: BH klubovi u Europi 23/24
Dobra utakmica sveukupno gledano.
Komšiluk je oba gola dao nakon njihovih greški u veznom redu, presječene lopte.
Oni su pak dali zbog greške onog Drine u odbrani i golmanovog boksovanja na nogu njihovom igraču.
Ok, ono je teško bilo uhvatiti onako, al ne mijenja poentu.
Neftchi spremnija ekipa fizički, no to nije neka novost kad su naše ekipe u pitanju.
Nestali u 60 minuta otprilike za nas važi.
I povrede su dosta uticale, ovi jesu bili grublji, al komšiluk je i u utakmicu ušao dosta rovit, neki nisu ni igrali, drugi su igrali s povredom, pa i ne treba puno.
Revanš će biti zanimljiv, al komšije se mogu potući i tamo sa ovima koji jesu fizički spremniji, al nisu toliko uigrani.
O Borcu nemam šta reći, nisam gledao, vidio statistiku, po tome domaćin daleko bolja ekipa bio.
Ima šansi u revanšu, al Austrija je i dalje veliki favorit.
Dakle, remi i dva poraza, valjda revanši budu bolji.
Oni su pak dali zbog greške onog Drine u odbrani i golmanovog boksovanja na nogu njihovom igraču.
Neftchi spremnija ekipa fizički, no to nije neka novost kad su naše ekipe u pitanju.
I povrede su dosta uticale, ovi jesu bili grublji, al komšiluk je i u utakmicu ušao dosta rovit, neki nisu ni igrali, drugi su igrali s povredom, pa i ne treba puno.
Revanš će biti zanimljiv, al komšije se mogu potući i tamo sa ovima koji jesu fizički spremniji, al nisu toliko uigrani.
O Borcu nemam šta reći, nisam gledao, vidio statistiku, po tome domaćin daleko bolja ekipa bio.
Koševo Zapad
- grbavicka1921
- Kontakt:
Realno. Fizika je kriza al tako nam je i zbog lige i zbog nas samih.Shategabri je napisao/la: ↑28 jul 2023, 08:04Dobra utakmica sveukupno gledano.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Šteta za Borac i Željezničar.
Mogli su povoljnije rezultate izvući.
Za BH klubove su jednostavno prokleti zadnji trenuci igre.
Od 90. minute počinje pad koncentracije, blokada u glavi uz teške noge. Sada kada počne prvensvo, opet ista priča, valjanje-simuliranje pred kraj utakmice one ekipe koja vodi. Mislim da nema nigdje toliko grčeva u Europi,
kao po našim terenima.
Mogli su povoljnije rezultate izvući.
Za BH klubove su jednostavno prokleti zadnji trenuci igre.
Od 90. minute počinje pad koncentracije, blokada u glavi uz teške noge. Sada kada počne prvensvo, opet ista priča, valjanje-simuliranje pred kraj utakmice one ekipe koja vodi. Mislim da nema nigdje toliko grčeva u Europi,
kao po našim terenima.
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
Kakvih od 90 minute, obicno od 65 ili 70 minute pocinje pad, tamo oko 80 minute totalno pogubljeni igraci. Koliko su samo puta nasi klubovi u Evropi izgubili utakmica u zadnjim minutama, ja mislim da drzimo neki rekord po tom pitanju u evropskim utakmicama.
Jel to Vinko odigrao jos jednu utakmicu bez suta u okvir gola,taj covjek kakav fudbal igra to je nevjerovatno
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Pregledo brzinski utakmicu Zelje sinoc, jel moguce da je ovaj Mulalic ovolika rupa od golmana, bolje da forsira malog onog Muftica nego ovu krntiju al eto..
Zeljo svaka cast na borbi imate vi ovo.
Zeljo svaka cast na borbi imate vi ovo.
-1905-
Onak lik sto je dosao iz Francuske u Nefci je najbolji igrac koji je igrao na Grbavici, frajer je sve igrao, nismo mogli uhvatiti, a kako utakmica odmice lik dize tempo. U poredjenju sa Minskom Nefci je ipak bolji, ali siguran sam da nije bilo prinudnih izmjena, posebno Gasala da bi Zeljo ovo dobio
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Bas precijenjen trener
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
- Kontakt:
Dabogda ti se ruka osušila zbog ovog kometara, smradu jedan neotesani...gnjido ljudksa, ološu, mongoloidu, degeneriku, smećaru odvratni !BordoBBoja je napisao/la: ↑27 jul 2023, 22:34Ostadoste bez kisika kad je momak dao go, ko banjalucke bebe
BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
-
- Kontakt:

Srtučnjaci prvo skočiš pa kažeš hop !
Odugovlačenje igre i simuliranje povreda je glavni krivac. Pa Željo je sinoć preležao 25 minuta utakmice... i onda kad ti sudije produže 10 min popusti koncentracija i primiš gol. Sve dok domaća publika bilo kojeg kluba ne bude zviždala na ležanje po terenu i ne pošalje svojim igračima poruku "ulaznicu sam platio da gledam fudbal, a ne ležanje na terenu" primaće se golovi u dubokim sudijskim nadoknadama.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Zbog tog valjanja si morao zamijeniti prinudno Amoaha i Jasarevica. Mulalicu hitna intervencija 5 minuta na pocetku drugog nakon udarca u glavu i opet poslije je imao ulazak doktora. Bila je tvrda utakmica i dosta ostra. Licilo je na derbi premijer lige.Zeko87 je napisao/la: ↑28 jul 2023, 09:37Odugovlačenje igre i simuliranje povreda je glavni krivac. Pa Željo je sinoć preležao 25 minuta utakmice... i onda kad ti sudije produže 10 min popusti koncentracija i primiš gol. Sve dok domaća publika bilo kojeg kluba ne bude zviždala na ležanje po terenu i ne pošalje svojim igračima poruku "ulaznicu sam platio da gledam fudbal, a ne ležanje na terenu" primaće se golovi u dubokim sudijskim nadoknadama.
imali su navijaci sta vidjeti. Majstoriju Mekica i Amoaha. A i njihovu golcinu za 2 2.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Realno losi su, oke eto imali su i povrede bitnih igraca. Ali i ovaj Neftci je seoska ekipica. Nisu mi jasna bila prelezavanja jos u prvom poluvremenu. Umjesto da se zavrsilo pobjedom oni sad u gostima moraju cuda praviti.Zeko87 je napisao/la: ↑28 jul 2023, 09:37Odugovlačenje igre i simuliranje povreda je glavni krivac. Pa Željo je sinoć preležao 25 minuta utakmice... i onda kad ti sudije produže 10 min popusti koncentracija i primiš gol. Sve dok domaća publika bilo kojeg kluba ne bude zviždala na ležanje po terenu i ne pošalje svojim igračima poruku "ulaznicu sam platio da gledam fudbal, a ne ležanje na terenu" primaće se golovi u dubokim sudijskim nadoknadama.
Ljudi su igrali autopilot jos pred kraj prvog poluvremena, dovoljno je vidjeti reakciju onog Drine i Mulalica na golu.
Nadati se da mogu nesto uraditi u Azerbejdzanu ali sinocnjom letargicnom pristupu ce sigurno dozivjeti debakl.
⚜️~⚜️~⚜️
-
- Kontakt:
Majstore pusti kletve nego kad se ti vrati iz Beca nocas oko jedan - dva?letsgofighter je napisao/la: ↑28 jul 2023, 09:28Dabogda ti se ruka osušila zbog ovog kometara, smradu jedan neotesani...gnjido ljudksa, ološu, mongoloidu, degeneriku, smećaru odvratni !

-
- Kontakt:
Majstore, stigao sam u Beč za 5 ipo sati, ne živim ja u vukojebini kao ti....CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑28 jul 2023, 09:51Majstore pusti kletve nego kad se ti vrati iz Beca nocas oko jedan - dva?letsgofighter je napisao/la: ↑28 jul 2023, 09:28Dabogda ti se ruka osušila zbog ovog kometara, smradu jedan neotesani...gnjido ljudksa, ološu, mongoloidu, degeneriku, smećaru odvratni !
![]()
![]()
I ko kaže da sam se vratio!?

-
- Kontakt:
Sto si nervozan nisi valjda tupom sjekirom cjepao na kozariletsgofighter je napisao/la: ↑28 jul 2023, 09:55Majstore, stigao sam u Beč za 5 ipo sati, ne živim ja u vukojebini kao ti....CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑28 jul 2023, 09:51Majstore pusti kletve nego kad se ti vrati iz Beca nocas oko jedan - dva?letsgofighter je napisao/la: ↑28 jul 2023, 09:28Dabogda ti se ruka osušila zbog ovog kometara, smradu jedan neotesani...gnjido ljudksa, ološu, mongoloidu, degeneriku, smećaru odvratni !
![]()
![]()
I ko kaže da sam se vratio!?![]()

-
- Kontakt:
Šta si ti kao šega neka sada, ajd evo nazor ću se smijati ako će ti biti lakšeCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑28 jul 2023, 09:57Sto si nervozan nisi valjda tupom sjekirom cjepao na kozariletsgofighter je napisao/la: ↑28 jul 2023, 09:55Majstore, stigao sam u Beč za 5 ipo sati, ne živim ja u vukojebini kao ti....CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑28 jul 2023, 09:51
Majstore pusti kletve nego kad se ti vrati iz Beca nocas oko jedan - dva?
![]()
![]()
I ko kaže da sam se vratio!?![]()
![]()

- Shategabri
- Kontakt:
Ja bih na to posebnu pažnju posvetio.grbavicka1921 je napisao/la: ↑28 jul 2023, 08:19Realno. Fizika je kriza al tako nam je i zbog lige i zbog nas samih.Shategabri je napisao/la: ↑28 jul 2023, 08:04Dobra utakmica sveukupno gledano.
Pa nije nuklearna fizika!
Razumijem da smo tehnički inferiorni i hiljadu drugih stvari, ali trči, Foreste, trči, bar to možeš.
Nabij kondiciju da ne izgledaš ko hronični pušač u 60. minuti.
Koševo Zapad