Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Otac
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Otac » 20 jul 2009, 14:07

http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 97552.aspx

rado bi u real ali nece forsirati :D idiot :D
There is white blood running through my veins, and my heart is made purely of passion!

I'm not Ronaldo, I'm Cristiano Ronaldo.. I like my name and I like wearing shirts written Ronaldo on my back.

Thunder93
Kontakt:

Post Postao/la Thunder93 » 20 jul 2009, 15:37

a zna li neko, nemojte se ljutit sto ja ne znam, zasto torres nije bio u švici?
Klopp for the kop!

Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 20 jul 2009, 15:41

Stevie-G je napisao/la:Liverpool have signed French left-back Chris Mavinga from Paris St Germain while forward Nabil El Zhar has penned a contract extension.
Mavinga, 18, can also play in the centre of defence and has represented his country at under-18 level.
El Zhar, 22, is the latest Reds player to sign a new deal and he has committed himself to the Anfield club until 2012.

Da li su ovo tacne informacije nisam siguran jer sam ovo 'pokupio' sa transfermarkt.de ali na klupskoj stranici nema ove informacije
Informacije stare 10-ak dana, kada su i bile na lfc.tv...fkt da su istinite

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 20 jul 2009, 15:49

Thunder93 je napisao/la:a zna li neko, nemojte se ljutit sto ja ne znam, zasto torres nije bio u švici?
bio je i torres, ali je citavu tekmu presjedio na klupi
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 20 jul 2009, 17:37

Vraca se bijela boja dresa :D Za gostujuce utakmice u Ligi prvaka :D
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 20 jul 2009, 19:54

Vraca se bijela boja dresa :D Za gostujuce utakmice u Ligi prvaka :D
Super , strasni su oni dresovi ... A i crni su jaki : Mozda zbog onog gola Torresa vs Marseille :D Odma mi dresovi dobili znacenje :P

rafa
Kontakt:

Post Postao/la rafa » 20 jul 2009, 20:03

ima li kakwi pojacanja ljudi???????????'''i protiv koga igramo sad??????????? 8-) 8-) 8-)
"Jedina zelja mi je da svi ljudi iz moje zemlje navijaju za svoju domovinu u kojoj su rodjeni bez obzira na vjeru i porijeklo"SERGEJ BARBAREZ

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 20 jul 2009, 20:04

rafa je napisao/la:ima li kakwi pojacanja ljudi???????????'''i protiv koga igramo sad??????????? 8-) 8-) 8-)
odes na lfc.tv i pogledas :roll:

rafa
Kontakt:

Post Postao/la rafa » 20 jul 2009, 20:24

fanatic je napisao/la:
rafa je napisao/la:ima li kakwi pojacanja ljudi???????????'''i protiv koga igramo sad??????????? 8-) 8-) 8-)
odes na lfc.tv i pogledas :roll:

Ma znam cocjece!nemoras se ljutiti!! :D :mrgreen: :D
"Jedina zelja mi je da svi ljudi iz moje zemlje navijaju za svoju domovinu u kojoj su rodjeni bez obzira na vjeru i porijeklo"SERGEJ BARBAREZ

rafa
Kontakt:

Post Postao/la rafa » 20 jul 2009, 20:27

Igrači Liverpoola postaju filmski junaci

Malo je ljubitelja nogometa koji će zaboraviti istanbulski finale Lige prvaka iz 2005. kada se Liverpool senzacionalnim preokretom protiv Milana dokopao krova Europe.

Povratak od 0:3 na 3:3 i pobjeda nakon jedanaestereca Redsa dobit će svoju ekranizaciju, a u glavnim ulogama trebali bi biti upravo heroji Liverpoola iz 2005. godine.

Liverpoolska filma kuća Miracle Productions odlučila je krenuti u snimanje filma '15 minuta koje su šokirale svijet' pod redateljskom palicom Davea Kirbyja i Paula Flanagana.

U filmu bi trebali glumiti Jamie Carragher, Steven Gerrard i Dietmar Hamann, dok će trenera redsa Rafu Beniteza glumiti Neil Fitzmaurice.

Flanagan se nada da će u svoj 15-minutni uradak uspjeti pridobiti i ostale igrače koji su tada nosili dres Liverpoola.

Ostatak glumačke ekipe saznat će se preko audicije koja će se održati u Carragherov kafiću Cafe Sports England u srijedu.

Film bi premijeru trebao imati do kraja godine u u liverpoolskom kinu Odeon. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 21 jul 2009, 10:04

Evo procitao sam negdje text da je moguca zamjena arbeloa za negreda.Ako je istinito to bi dobro bilo :D

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 21 jul 2009, 10:16

Torres_9 je napisao/la:Evo procitao sam negdje text da je moguca zamjena arbeloa za negreda.Ako je istinito to bi dobro bilo :D
Koliko jos para morate dati za njega uz arbelou. Mislim da real za negreda trazi oko 15 mill.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 21 jul 2009, 12:24

majestic24 je napisao/la:
Torres_9 je napisao/la:Evo procitao sam negdje text da je moguca zamjena arbeloa za negreda.Ako je istinito to bi dobro bilo :D
Koliko jos para morate dati za njega uz arbelou. Mislim da real za negreda trazi oko 15 mill.
Arbeloi je ponudjen novi ugovor ali je vrlo izvjesno da ce otici,cijena ce mu vjerovatno biti negdje oko 8 miliona funti
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Otac
Kontakt:

Post Postao/la Otac » 21 jul 2009, 12:50

majestic24 je napisao/la:
Real trazi 18 miliona eura, iako je od nekih klubova stiglo i 20 miliona FUNTA

Glup tekst, Real na takvo nesto ne bi nikad pristao, jer ne daju nego 4 miliona funta za arbelou

Liverpool prema Corriere dello Sport sve dogovorio s Aquilanijem, a prema tome bi i Xabi mogao u Real, iako rafa kaze da od toga nema nista...daj boze

http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 99595.aspx
There is white blood running through my veins, and my heart is made purely of passion!

I'm not Ronaldo, I'm Cristiano Ronaldo.. I like my name and I like wearing shirts written Ronaldo on my back.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 21 jul 2009, 12:55

o alonsu se odluka ocekuje do utakmice sa tajlandom(sutra u 15 :00 ) ...a koliko se oduzilo mozda i nakon te utakmice necemo znati ide li ili ostaje

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 21 jul 2009, 13:11

Rafa se bori da alonso ostane u liveru, jer je svjestan da alonsu ni aquilani ni silva nisu dorasli,, Ove sezone ce alonso bit na vrhuncu karijere i zato molim boga da ostane.
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 21 jul 2009, 18:00

Joj kako zavidim onim tajlandjanima kad ih vidim kako dobijaju autograme od igraca :evil: :lol:

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 21 jul 2009, 18:48

Roma ace Alberto Aquilani has been told by the Italian club to prepare for life in the Premier League with Liverpool, according to Il Corriere Dello Sport.

The report suggests the Reds are expected to make a move for the Italian midfielder if Xabi Alonso joins Real Madrid. In light of those developments, the Giallorossi are ready to cash in on Aquilani in order to balance their books, and they have told him to prepare for a move.

Club directors have never completely ruled out the possibility of selling their man and the feeling at Trigoria is that the Rome-born midfielder will be sold for the right money. Any move is now hinging on Alonso and Real Madrid.

Reds coach Rafael Benitez has already claimed that Alonso will remain with the English team and it is suggested Real have slowed down their chase for the Spaniard. On Monday, Aquilani's agent, Franco Zavaglia, said there was nothing concrete in the recent press reports.

The player is currently recovering from ankle surgery and he is expected to return to action in August.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 22 jul 2009, 12:29

Javier Mascherano’s agent says his player his unhappy with life in England and wants a move to Spain this summer, preferably Barcelona.

The Liverpool midfielder has been linked with a big money move to the Nou Camp all summer and his agent today confirmed reports that the Argentine international is unsettled on Merseyside.

Walter Tamer told Infobae.com, “Barcelona is the easiest deal to set up as Javier wants to go to Spain. He is tired of life in England.

“His wife has not been given a permanent visa. She has to go through an odyssey each time she wants to go.

“Liverpool refuse to sell, this can be overcome with an extraordinary offer.”

Mascherano is currently in Bangkok with the Reds preparing for today’s friendly against Thailand (kick-off 2pm UK).

Ako je ovo tacno... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 22 jul 2009, 12:31

eto momci samo da vas pozdravim idem na odmor nece me biti par dana osim ako ne uletim u neki internet centar
You are someone else I am still right here

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: CAZIN i 8 gostiju.