Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
Istoricari,politicari,teoreticari i ostali dosta je bilo...
Nemoj da se mora raditi nesta vise od brisanja postova.
Nemoj da se mora raditi nesta vise od brisanja postova.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
kasno Marko... sto se ne javi ranije Devile?
Vidim da mene jedino prozivas, a ispisana 1 cijela strana o sprskoj himni. Izvini drug, ja sam samo objektivan
uvijek sam i bio
prelistaj par strana unazad. Nikad nisam nesto rekao samo da bi drugima to bilo milo 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Pocelo se taman pisati o fudbalu i ti si se opet javio sa necim sto nema veze sa temom.Boli me briga sta se ranije pisalo,mrzi me da brisem,ali svaki sledeci hocu i to sa zadovoljstvom.
Nije mi samo jasno kako se tako jedva doceka prica koja nema veze sa sportom. Pa covece ima milion foruma koji se time bave i vama opet godra na sportskom pisati o tome. Prosto neverovatno.
Nije mi samo jasno kako se tako jedva doceka prica koja nema veze sa sportom. Pa covece ima milion foruma koji se time bave i vama opet godra na sportskom pisati o tome. Prosto neverovatno.

Nastasić među favoritima za mladog igrača godine u Premijer ligi!
Srbin fantastičan u debitantskoj sezoni na Ostrvu! Defanzivac Mančester sitija Matija Nastasić igra na visokom nivou ove sezone u Premijer ligi, "ustoličio" se u bedemu "građana" sa Belgijancem Vensanom Kompanijem, i svojim igrama potisnuo iz ekipe mnogo iskusnije igrače, poput Kolo Turea, Džoliona Leskota i Mike Ričardsa.
Prema informacijama iz Engleske, Nastasić je među glavnim favoritima za osvajanje nagrade za najboljeg mladog igrača godine u Premijer ligi. Ovo priznanje dodeljuje se fudbaleru mlađem od 23 godine, a do sada su se njime okitili najveći asovi, koji su igrali ili igraju na Ostrvu, poput Dejvida Bekama, Kristijana Ronalda i Vejna Runija.
Izdanak Partizanove fudbalske škole, koji je u četvrtak napunio 20 godina, ove godine postao je neizostvna karika u zadnjoj liniji fudbalske reprezentacije Srbije.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Medojevic igrao u prvoj za Wolfsburg... 
Djurdjic ga metnu vec u 2. min...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
To je sve lepo, ali doticni nemaju veze sa reprezentacijom. Doduse, Djurdjica se zove da sedi na klupi, ali...marconato je napisao/la:Medojevic igrao u prvoj za Wolfsburg...
To je sve lepo,samo oni su potencijalni reprezentativni Srbije i itekako imaju veze sa reprezentacijom.MaGiCa je napisao/la:To je sve lepo, ali doticni nemaju veze sa reprezentacijom. Doduse, Djurdjica se zove da sedi na klupi, ali...marconato je napisao/la:Medojevic igrao u prvoj za Wolfsburg...

U nekim normalnijim uslovima bi verovatno imali veze sa reprezentacijom Srbije, ovako je to prica na temu "gde su, sta rade?" ili "kucamo na vrata zaboravljenih asova".Devil je napisao/la: To je sve lepo,samo oni su potencijalni reprezentativni Srbije i itekako imaju veze sa reprezentacijom.
Vec si jednom kada si se tek regao na forum pricao na tu temu, i ta tvrdnja ti je lagano pobijena. 

OK. Ako ti tako kazes.Devil je napisao/la:Vec si jednom kada si se tek regao na forum pricao na tu temu, i ta tvrdnja ti je lagano pobijena.

Lepo rekoh jednom: We are the Devil, resistance is futile!

Sta ces, desava se to kada neko reprezentaciju posmatra samo povrsno kroz Sinisu Mihajlovica i 11 fudbalera na terenu,ponekad i izmene ubaci u razmatranje.
Hajde onda da ne pricamo ni o Tomislavu Karadzicu i FSS ovde ipak je to jedna posebna celina koja ne ide u istu recenicu sa fudbalskom reprezentacijom Srbije kojoj je ona podredjena.

Hajde onda da ne pricamo ni o Tomislavu Karadzicu i FSS ovde ipak je to jedna posebna celina koja ne ide u istu recenicu sa fudbalskom reprezentacijom Srbije kojoj je ona podredjena.

Kad vec pominjete Toleta, covjek je izlozio kratkorocne i dugorocne ciljeve FSS-a
" onclick="window.open(this.href);return false;

" onclick="window.open(this.href);return false;
- djoleprijedor
- Kontakt:
Evo čitam u Žurnalu da "pošteni" Zvezdan Terzić diže "bunu" protiv Toleta
Blago nama sa ovakvim likovima u našem fudbalu..od zla oca,od gore matere ,što narod kaže

Mens sana in corpore sano.
"Sjasi kurta, da uzjasi murta..."
Haj sto on,nego sto Bata Djora i Ziva ponovo utvrdjuju pazar u Pressu od pre par dana.djoleprijedor je napisao/la:Evo čitam u Žurnalu da "pošteni" Zvezdan Terzić diže "bunu" protiv Toleta![]()
Blago nama sa ovakvim likovima u našem fudbalu..od zla oca,od gore matere ,što narod kaže
![]()
![]()

Doduse iz Bate izvire nevidjena kolicina pameti do sada,jedan od retkih trenutaka da se bar delimicno slazem sa njim.

- djoleprijedor
- Kontakt:
Blago nama kad je fosil Đorić glas razuma u ovako delikatnoj situacijiDevil je napisao/la:Haj sto on,nego sto Bata Djora i Ziva ponovo utvrdjuju pazar u Pressu od pre par dana.djoleprijedor je napisao/la:Evo čitam u Žurnalu da "pošteni" Zvezdan Terzić diže "bunu" protiv Toleta![]()
![]()
![]()
![]()
Doduse iz Bate izvire nevidjena kolicina pameti do sada,jedan od retkih trenutaka da se bar delimicno slazem sa njim.![]()

Mens sana in corpore sano.
Dovoljan dokaz da nam je **** vakat dos'o.
Pokusacu sada da nadjem to na netu...
edit:Ne nadjoh to ali naletih na ovu sramotu...
http://pressrs.ba/sr/sport/fudbal/story ... ru%22.html
Ovo nisam ranije procitao. Pa on jos i ima obraza reci da smo u igri za SP, ali hajde sto to kaze nego sto kaze da ce sesti sa poslodavcima i razmotriti opcije. E moj Mihajlovicu napao sam te kada si onako reagovao na price o fondaciji ali za ovakve izjave te treba obesiti za muda na sred Terazija.

Pokusacu sada da nadjem to na netu...
edit:Ne nadjoh to ali naletih na ovu sramotu...
http://pressrs.ba/sr/sport/fudbal/story ... ru%22.html
Ovo nisam ranije procitao. Pa on jos i ima obraza reci da smo u igri za SP, ali hajde sto to kaze nego sto kaze da ce sesti sa poslodavcima i razmotriti opcije. E moj Mihajlovicu napao sam te kada si onako reagovao na price o fondaciji ali za ovakve izjave te treba obesiti za muda na sred Terazija.

Zar vam nije Tole napravio onaj kamp za reprezentaciju? Naš se pravi već 20 godina.
Tj. ne pravi se, samo je kamen temeljac postavljen. 

Sa onakvom finansijskom konstrukcijom sam i ja mogao napraviti trening kamp.sock56 je napisao/la:Zar vam nije Tole napravio onaj kamp za reprezentaciju? Naš se pravi već 20 godina.Tj. ne pravi se, samo je kamen temeljac postavljen.

Mislim svaka njemu cast sto se zalagao u to ( a sto se zalagao e to je vec siroka tema), bas kao sto se zalagao i za renoviranje stadiona sirom Srbije ( opet siroka tema) ali koliko je on napora pre svega finansijskog ulozio u to i nije bas za svaku pohvalu. Ali eto ostace upamceno da je on najzasluzniji za to iako svi znamo da nije.
Pa ni kod nas nije situacija niti malo lošija, štoviše vjerovatno je puno bolja, pa opet nema kampa. Mislim da smo jedina reprezentacija bili koja se pripremala van granica svoje države (u Sloveniji). Ali i to se promjenilo dolaskom Štimca. Sad je baza u kampu NK Zagreb.Devil je napisao/la:Sa onakvom finansijskom konstrukcijom sam i ja mogao napraviti trening kamp.sock56 je napisao/la:Zar vam nije Tole napravio onaj kamp za reprezentaciju? Naš se pravi već 20 godina.Tj. ne pravi se, samo je kamen temeljac postavljen.
![]()
Mislim svaka njemu cast sto se zalagao u to ( a sto se zalagao e to je vec siroka tema), bas kao sto se zalagao i za renoviranje stadiona sirom Srbije ( opet siroka tema) ali koliko je on napora pre svega finansijskog ulozio u to i nije bas za svaku pohvalu. Ali eto ostace upamceno da je on najzasluzniji za to iako svi znamo da nije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.