bolje je pitanje da l' je on jedina osoba koju on ne smara , a mislim da smara i sam sebeFaraon iz Visokog je napisao/la:Jel samo meni ovaj Goldy smor sa ovim pametovanjem

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
bolje je pitanje da l' je on jedina osoba koju on ne smara , a mislim da smara i sam sebeFaraon iz Visokog je napisao/la:Jel samo meni ovaj Goldy smor sa ovim pametovanjem
Receprt za Siti je biti ozbiljna ekipa i dobit ces ih.Toliko propuha u njihovom timu iskljucivo zahvaljujuci igri bez krila.Blagi pokusaj kopije Barce je prakticno nemoguc jer niti imaju iole dobre igrace da bi to uspjeli a i da imaju potrebno je godina i godina da bi se doslo do neke blizine.Valencia je napisao/la:Nije to on, Zabac je iz Gvadalahare, a Reuf iz KorleoneaRizah je napisao/la:Žabac, možeš li nam objasniti transfer politiku Barcelone, jer si sa prošlog accounta navijao za Barcelonu a tako i sada radiš, samo malo zamagljeno?. Uz to, Zabac navija za Barsu, a Reuf za Valensiu
.
Reuf/Zabac
A znaci, ti bi tekmu protiv Celzija poceo sa Nasrijem, Dzonsonom, Silvom, Balotelijem i AgueromNjemu hadalji poput Berija i Milnera igraju umjesto Nasrija i Johnsona.![]()
!? Moze tako al' na video igricama ili protiv timova snage Dinama iz Zagreba
.
Milner obicno igra po desnoj strani, al' ga jek Mancini sa razlogom prebacio na lijevu stranu. Bosingva je izuzetno ofanziavn i prodoran bek, tako da Mancini nije zelio gledati situacije u kojim Bosingva i Staridz idu na usamljenog Klisija. Mog'o je Beri pomagati, al' to bi pravilo rupu u sredini terena. Znaci, da je poceo sa Nasrijem po lijevom krilu, Bosingva i Staridz bi imali puno vise prostora da probiju po desnoj strani. Probijali su i ovako, al' bi bilo jos opasnije da je u timu bio Nasri umjesto Milnera.
Ti bi ocigledno isao jos dalje, pa bi u tim umjesto Berija ubacio Dzonsona. To bi bila ultra ofanzivna formacija, u kojoj bi Jaja Ture kosti ostavio na terenu Stamford Bridza
. Nema sumnje da bi to Celzi ostro kaznio.
Siti igra krajnje zanimljivu formaciju sa dva defanzivna vezna (od kojih Ture ima odredjenu slobodu u igri, pokriva dobar dio terena, ide prema naprijed,..) i dva ofanzivna vezna. Dakle, igraju formaciju bez krila sa ofanzivnim bekovima. Zbog toga Dzonson dobija malo prilika za igru, jer se jednostavno ne uklapa u sistem koji praktikuje Siti. Ta formacija omogucava veliki posjed lopte, jer su njihovi protivnici brojcano nadjacani na sredini terena. Misljenja sam da bi ova formacija mogla dodatno zaziviti u buducnosti, jer se na primjeru Sitija pokazuje izuzetno djelotvornom kada je u pitanju kontrola sredine terena. Mozda bi ova formacija mogla biti odgovor na Barsinu neunistivu 4-3-3!? Meni se opet nijedna od ovih formacija ne svidja, jer u njima nema krilnih igraca. Mislim da se klasicna 4-4-2 sve teze moze suprostaviti ovim formacijama, osim ako nemas fantastican vezni red, krila i napadace.
Recept za Siti je visok i agresivan presing i ofanzivni bekovi,.. Oni su koncentrisani na sredini terena, tu su im smjestene sve napadacke i odbrambene snage, dok po strani imaju dva beka koja uz to igraju dosta ofanzivno. To treba iskoristiti i sto vise napadati preko boka. Kroz sredinu je izuzetno tesko proci jer su tu dosta zgusnuti. Celzi je to upravo primjetio i zbog toga dosao do pobjede.
Tacno ove godine nikako se nema srece sa zrijebom.U LP najteza grupa u Euroligi Porto,u FA cupu kao osvajac City odma u prvom kolu na Man United.U carling kupu umjesto da igramo sa Crystal Palaceom ili Cardifom City na Liverpool, ali kako je tako je.Dolaze najteza dva mjeseca u sezoni utakmice non stop.Nakon poraza od Chelsea dolazi nam Dream Team iz Londona.Sa "najboljim" igracima na svim pozicijama.bosnas_ je napisao/la:Ako City prodje Porto ide na Sporting iz Lisabona! (koji ce sigurno proci Legiu iz Varsave!)
Pa dobro 3 je kolo ali Cityju je prvo.Ali nema veze ipak City ima mali koeficijent u Evropi pa je tesko dobit neku laganiju grupu tipa Otelul Basel ili Bate Plzen.Bit ce bolje iduce godine.Monolog je napisao/la:Valjda u 3. kolu igraju City - United.
A, u pravu si. Stvarno Građane ne maze ova izvlačenja. Smio bih se kladiti da bi ih eventualnim prolaskom u osminu finala CL čekali Real ili Barcelona.
tako je, biće ovo prelagano za City po mom mišljenju.insider je napisao/la:Kako je ovaj City baksuzan, žrijeb ih ne miluje. Ali, Porto nije više isti od odlaska Boasa, Falcaa.. Ne bi trebalo biti novo razočarenje za Džeku i kompaniju. Ali kod njih se nikad ne zna.
Realno taj kvazi Super Mario nije M.Richards ni do koljena.tevezito je napisao/la:Mislim da ce ubuduce Richards dodavati lopte na treningu Super Mariu.![]()
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... srcap.html
Gdje će Baloteli na Rusiju.tevezito je napisao/la:Mislim da ce ubuduce Richards dodavati lopte na treningu Super Mariu.![]()
Kako bi ga napuco Balotelli, nije svjestantevezito je napisao/la:Mislim da ce ubuduce Richards dodavati lopte na treningu Super Mariu.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.