Realno su bili sedmerciIronMany je napisao/la:yebem sudijama majku kroz majku, ubice nam ovu prednost sa sudjenjem sedmeraca. Buris skida iz igre 60% suteva Islandjana i skontali su kako ce nam pribliziti Islandjane.
Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Pa ovo je za infrakta , ne mogu ovo gledati 
yebo te cepelin
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
time out covjece, smirivaj ih
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
pa zasto **** ti iq tvoj!!
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Imam osjecaj da ce biti ko protiv njemačke i da zbog jednog gola necemo ici na prvenstvo, oj Allahu pomozi.
-
Hattrick123
- Kontakt:
Opet ćemo mi zeznuti brzopletost

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Gotovo je ovo, pali smo...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Igra nam se raspala.
To je to nazalost..jbgg
placem.........
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Znači gotovo **** ti repicu hocemol ikad uspjet
MARKOVIĆU YEBO TI TIME OUT TETKU
15.10.2013.
ne može, mi smo luzerska nacija u ovo sportu i to je to....Celica nam je yebo kevu sa svojim IQ-om
- sanelmasetic
- Kontakt:
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
- HannahMontana
- Kontakt:
Pa hljeb ga **** zasto ovo radimooo, zasto nas sad uzimaju ko malu djecu.....
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!
tipično za nas, uvijek sami sebe sjebemo, sve šablonski 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.