1. HNL
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Re: 1. HNL
RIJEKA i Dinamo će derbi, koji je u nedjelju odgođen zbog velike hladnoće, odigrati 7. ožujka u 17 sati, potvrdio je zagrebački klub.
Podsjetimo, Rijeka i Dinamo su u nedjelju na Rujevici trebali igrati utakmicu 23. kola Prve HNL, a tri dana kasnije (u srijedu) i kup utakmicu na Maksimiru, koja je zbog loše vremenske prognoze odgođena još tjedan dana ranije. No, nedjeljni derbi odgođen je tek nakon što je Dinamo stigao na Rujevicu, a suci se zajedno s trenerima i igračima uvjerili da uvjeti nisu za igru.
Kako sada stoji u rasporedu na službenim stranicama lige, Lokomotiva i Osijek svoju bi odgođenu utakmicu 23. kola trebali igrati sutra u Kranjčevićevoj. Sudar Cibalije i Rudeša odgođen je za 6. ožujka, a Intera i Istre za 7. ožujka.
Zbog snijega i velike hladnoće na tjedan dana je odgođeno i prvo "proljetno" kolo Druge HNL.
Podsjetimo, Rijeka i Dinamo su u nedjelju na Rujevici trebali igrati utakmicu 23. kola Prve HNL, a tri dana kasnije (u srijedu) i kup utakmicu na Maksimiru, koja je zbog loše vremenske prognoze odgođena još tjedan dana ranije. No, nedjeljni derbi odgođen je tek nakon što je Dinamo stigao na Rujevicu, a suci se zajedno s trenerima i igračima uvjerili da uvjeti nisu za igru.
Kako sada stoji u rasporedu na službenim stranicama lige, Lokomotiva i Osijek svoju bi odgođenu utakmicu 23. kola trebali igrati sutra u Kranjčevićevoj. Sudar Cibalije i Rudeša odgođen je za 6. ožujka, a Intera i Istre za 7. ožujka.
Zbog snijega i velike hladnoće na tjedan dana je odgođeno i prvo "proljetno" kolo Druge HNL.
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Gledam upravo PSG-RM...

Prasičko

Prasičko
Nije dosad bila ovakva situacija
Cudno, bas cudno haha
Cudno, bas cudno haha
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- sarajevo46
- Kontakt:
Ovo mi je najveće iznenađenje ove sezone u fudbalu na Balkanu. Da li je moguće hahah
Pa da Hajduk ne kiksa prije par kola protiv Belupa na Poljudu, uz današnju pobjedu protiv Istre, došli bi na samo tri boda zaostatka, a ovako će to biti vjerovatno šest bodova. Mada eto, čini mi se da je pred ovaj zadnji derbi bilo +12 za Dinamo.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Koji ****

Ne mogu dobit namještenu utakmicu
8 komada primili u zadnje dvije utakmice
Prilično sam uvjeren da ovo nije bilo namješteno radi 67 koeficijenta na dupli hendikep.Prilično.
Letica zabio
Upalio drugu HNL utakmicu u zadnjih 9-10 godina

Prilično sam uvjeren da ovo nije bilo namješteno radi 67 koeficijenta na dupli hendikep.Prilično.
U svijetu.I ne samo ove sezone.Ovo je veca senzacija nego kad je Grčka osvojila EP.sarajevo46 je napisao/la:Ovo mi je najveće iznenađenje ove sezone u fudbalu na Balkanu. Da li je moguće hahah
Letica zabio
Upalio drugu HNL utakmicu u zadnjih 9-10 godina
Sta je ovo jbt
Kakav car

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- sarajevo46
- Kontakt:
Letica sad može u Real lagano. Majstorski.
http://www.nogome*plus.net
Otvorite nogome*plus
Kako mi je loše sad ahahahhaha
Otvorite nogome*plus
Ma da je Hajduk prije ovog kola bio na -6, nebi Dinamo DNS kiksao, tko će znati šta sad mute..Raonffa je napisao/la:Pa da Hajduk ne kiksa prije par kola protiv Belupa na Poljudu, uz današnju pobjedu protiv Istre, došli bi na samo tri boda zaostatka, a ovako će to biti vjerovatno šest bodova. Mada eto, čini mi se da je pred ovaj zadnji derbi bilo +12 za Dinamo.
...
3.HNL - Istok, najnapetija liga svijeta

Osobno bih volio vidjeti Marsu u visem rangu. Bilo bi zanimljivo da udje i BSK, najveci srpski klub na teritoriju Hrvatske
Na zapadu je najveci favorit Vinogradar, a na jugu je par klubova u igri. Osobno nemam favorita, samo ne bih volio da to bude Split. Varteks i Segesta ce vjerojatno u nizi rang. Totalni raspad u Sisku. Cetveroligas bi mogao postati i nekadasnji prvoligas Belisce.
Drugu HNL bi mogao osvojiti Dinamo II, a za promociju i visi rang borit ce se Gorica, Dugopolje, Sesvete i Varazdin. Nekako mi Varazdin djeluje kao najveci favorit. Najlosije su usli u sezonu i vremenom se sve vise dizu. Proljece su otvorili pobjedom nad Solinom pred skoro 2.000 gledatelja. Imaju posjetu po kojoj su samo Dinamo, Hajduk, Rijeka i Osijek gledaniji od njih u Hrvatskoj.
Kod: Označi sve
1. Osijek 16 +12 29
2. Bedem 16 +9 29
3. Koprivnica 15 +8 28
4. BSK 16 +7 28
5. Marsonia 16 +9 27
6. Čepin 16 +9 27
7. Slavija 16 +7 27Osobno bih volio vidjeti Marsu u visem rangu. Bilo bi zanimljivo da udje i BSK, najveci srpski klub na teritoriju Hrvatske
Na zapadu je najveci favorit Vinogradar, a na jugu je par klubova u igri. Osobno nemam favorita, samo ne bih volio da to bude Split. Varteks i Segesta ce vjerojatno u nizi rang. Totalni raspad u Sisku. Cetveroligas bi mogao postati i nekadasnji prvoligas Belisce.
Drugu HNL bi mogao osvojiti Dinamo II, a za promociju i visi rang borit ce se Gorica, Dugopolje, Sesvete i Varazdin. Nekako mi Varazdin djeluje kao najveci favorit. Najlosije su usli u sezonu i vremenom se sve vise dizu. Proljece su otvorili pobjedom nad Solinom pred skoro 2.000 gledatelja. Imaju posjetu po kojoj su samo Dinamo, Hajduk, Rijeka i Osijek gledaniji od njih u Hrvatskoj.
Igra Marsa ko Barsa.

Koga oni muljajuSjećate li se priče prošle godine o tome kako je dobar dio jeseni i cijelo proljeće Dinamo bez iznimke uvijek igrao PRIJE Rijeke svoju utakmicu? Povjerenik za natjecanje je tada objasnio da nema nikih problema, ne ovise termini o njima, da je to sve zato što T-Com traži, pače uvjetuje, da klub koji bodovno zaostaje igra prvi, pa da kad se privremeno bodovna razlika smanji bude atraktivnije gledateljima pratiti obje utakmice.
Zanimljivo kako ovog proljeća T-Com ne uvjetuje ništa. Evo prvenstvo se taman zakompliciralo, a Dinamo će već treće kolo zaredom igrati svoju utakmicu prije Rijeke, a drugo kolo zaredom prije Hajduka.
#Brezni #NismoMi #NikihProblema
Tesko za ocekivati, ali UEFA bi mogla suspendirati Grcku. U tom slucaju bi HNL dobio dva predstavnika u LP narednu sezonu.
Ima li ikoga na Maksimiru osim redara

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Imaju kamermaniAndroid je napisao/la:Ima li ikoga na Maksimiru osim redara![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.