FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

harry_90
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la harry_90 » 24 maj 2010, 00:56

SLOBODA: Pobjedu protiv Veleža zasjenila teška ozljeda Tarika Okanovića

Sloboda je pobijedila Velež 2:0 golovima Damira Smajloviča u 20. i Senada Mujića u 72. minuti utakmice, ali je ova pobjeda ostala u sjeni teške ozljede tarika Okanovića.

U 2. minuti utakmice na njega je preoštro startovao Mirnes Salihović, i tom prilikom mu je uvrnuo gležanj desne noge. Začuo se Okanovićev jauk, ubrzo su ga smjestili u vozilo hitne pomoći i odvezli u UKC Tuzla, gdje je operiran.

- U pitanju je ozljeda jednako teška lomu kosti i sigurno je da Okanović dugo neće moći igrati – izjavio je Slobodin ljekar, dr. Kasim Salković.

Igrač Veleža je, logično, dobio crveni karton, a od 64. minute Mostarci su nastavili sa 9. igrača, jer je dvije opomene zaredom dobio Armin Jazvin.

- Žao mi je Okanovića i želimo mu svi brz oporavak – rekli su poslije utakmice oba trenera, Vlatko Glavaš i Veselin Đurasović.

Sloboda je pobijedila dosta lako, a da je Damir Smajlović bio raspoloženiji mogao je postići najmanje još tri gola iz situacija iz kojih je, inače, teže promašiti nego pogoditi.

slika
slika

TARE UZ TEBE SMO
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 24 maj 2010, 10:12

Tarik nadamo se se da ces opet igrati lopte! Uz tebe je fukarastinja!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

cassanova
Kontakt:

Post Postao/la cassanova » 24 maj 2010, 10:30

Sta uradise momku. :evil:
1996

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 maj 2010, 12:16

Okanović uspješno operisan, Sloboda mu nudi novi ugovor

Nakon teške povrede, zadobivene u jučerašnjem susretu na Tušnju, Tarik Okanović provtimac Slobode sinoć je uspješno operisan na UKC-u Tuzla, nakon čega mu slijedi višemjesečni oporavak.

Naime, žestokog start Mirnesa Salihovića, nekadašnjeg juniora Slobode koji od nedavno nosi dres Veleža, prouzrokovao je lom Okanovićevog skočnog zgloba, nakon čega je Slobodin prvotimac hitno prebačen u UKC Tuzla, gdje je sinoć i operisan.

Prema informacijama koje smo jutros dobili o klupskog ljekara dr. Kasima Salkovića i prvih ljudi kluba, nezvanične prve prognoze govore da se ne radi o povredi koja bi mogla prouzrokovati prekid njegove karijere.

- Najoptimističnije prognoze kažu da bi već početkom augusta mogao početi trenirati. Sada nam je svima najvažnije da se upsješno oporavi, a imat ćemo strpljenja da ga čekamo koliko god bude trebalo – rekao nam je Zdenko Jurić klupski operativac, koji će uskoro preuzeti direktorsku poziciju kluba.

U Slobodi su već jutros odlučili Okanoviću ponuditi novi ugovor pod istim uslovima kao i prethodni, te svu pomoć u njegovom oporavku.

Tarik Okanović (27) na Tušnju igra već desetu sezonu, i utakmica sa Veležom mu je trebala biti posljednja pred publikom čiji je ljubimac. Ugovor sa Slobodom mu ističe sa krajem prvenstva, a kako nam je nedavno potvrdio imao je dvije konkretne inostrane ponude.

Želimo mu brz oporavak.

armin90
Kontakt:

Post Postao/la armin90 » 24 maj 2010, 13:08

harry_90 je napisao/la:Okanović uspješno operisan, Sloboda mu nudi novi ugovor

Nakon teške povrede, zadobivene u jučerašnjem susretu na Tušnju, Tarik Okanović provtimac Slobode sinoć je uspješno operisan na UKC-u Tuzla, nakon čega mu slijedi višemjesečni oporavak.

Naime, žestokog start Mirnesa Salihovića, nekadašnjeg juniora Slobode koji od nedavno nosi dres Veleža, prouzrokovao je lom Okanovićevog skočnog zgloba, nakon čega je Slobodin prvotimac hitno prebačen u UKC Tuzla, gdje je sinoć i operisan.

Prema informacijama koje smo jutros dobili o klupskog ljekara dr. Kasima Salkovića i prvih ljudi kluba, nezvanične prve prognoze govore da se ne radi o povredi koja bi mogla prouzrokovati prekid njegove karijere.

- Najoptimističnije prognoze kažu da bi već početkom augusta mogao početi trenirati. Sada nam je svima najvažnije da se upsješno oporavi, a imat ćemo strpljenja da ga čekamo koliko god bude trebalo – rekao nam je Zdenko Jurić klupski operativac, koji će uskoro preuzeti direktorsku poziciju kluba.

U Slobodi su već jutros odlučili Okanoviću ponuditi novi ugovor pod istim uslovima kao i prethodni, te svu pomoć u njegovom oporavku.

Tarik Okanović (27) na Tušnju igra već desetu sezonu, i utakmica sa Veležom mu je trebala biti posljednja pred publikom čiji je ljubimac. Ugovor sa Slobodom mu ističe sa krajem prvenstva, a kako nam je nedavno potvrdio imao je dvije konkretne inostrane ponude.

Želimo mu brz oporavak.
Svaka cast Slobodi na ovom potezu i sto su bili ljudi ljudima te ponudili produzenje ugovora, mada sigurno nisu neke pare ali vjerujem da je to jak moralni poticaj Okanovicu i da ce mu biti drago sto ga klub nije ostavio na cjedilu.

SRETNO TARE
--Pametnij popusta--

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 maj 2010, 13:19

Nadam se da ce se uspjet oporavit,pa mozda nekoliko tekmi odradit u narednoj sezoni,al tesko Bgmi.Sto brzi oporavak,i da opet zaigras za sveti crveno-crni dres,ipak si ti dijete Slobode,najvise si u timu od svih koji su ponikli u skoli Slobode.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 maj 2010, 14:06

Taretu u zglob ugradjene metalne plocice..

TARE IZDRZI,BEZ TEBE TIM SLOBODE NIJE ISTI

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 maj 2010, 14:10

Izjava Salihovica nakon meca :x

Još uvijek ne mogu da vjerujem šta se desilo, kada mu se to dogodilo, ostao sam šokiran, išao sam prema svlačionici a plakao sam kao malo dijete, u svlačionici sam se tresao, nisam zaspao čitavu noć. Samo sam mislio o tome, boli me to što neki govore kao da je namjeran start, nikada kao sportista ne bih tako nešto uradio a pogotovo Tariku Okanoviću,

Ništa nije slutilo da će se to dogoditi, Tarik je bio uz aut liniju, lopta je išla po zemlji i ja sam krenuo pokupiti loptu, on se zagradio i onda se iz jednog bezazlenog starta dogodilo to što se dogodilo.

Prije svega bih se ovako javno izvinuo Tariku i želim mu sve najbolje i da se što prije vrati na teren i zaigra kao prije. Ostao sam tu kod kuće, zvao sam ga jutros ali je nedostupan. Danas ću otići u bolnicu, želim ga posjetiti, izviniti se i reći mu da mi je iskreno žao zbog sveg.

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 24 maj 2010, 14:56

sezona gotova i ako bude pameti u toj vasoj upravi vec sledece sezone bi mogli konkurisat za evropu..sta reci neg neponovila se ona prva polusezona kad ste bili u jako nezavidnom polozaju..valjda sledece sezone pocnu puhati neki novi vjetrovi i pocne se sa pravljenjem jake slobode kako na terenu tako i na tribinama..ima nekih lijepih najava oko stadiona i bilo bi super da se to realizuje..
-PAJA Fan Club!!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 maj 2010, 17:38

Nadamo se da se ovo vise nece ponovit,mada ko nam sve sjedi u upravi ne bi me cudilo da se sve razhebe zbog necijeg interesa,volio bih da se vise to pitanje stadiona rijesi,jer previse obecavaju,a nista ne rade.Glavas je dosta toga uradio sa momcima,i treba mu se zahvalit za sve,i pojedini igrace koje je doveo,po meni su opravdali ocekivanja,sad je na redu uprava da se dokaze,dal ce ovako da nastave sa Glavasem ili da opet krenu prema dnu.

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 24 maj 2010, 17:56

Frutek je napisao/la:Ljudi imam jel vam ova dvojica liče il samo meni

slika

Zlatko Jovanović

slika

Semir Slomić

:mrgreen: :lol: :lol:
nakon losih igri u KK Bosni zlatko se odlucio da promijeni sport kojim se se baviti te je potpisao probni ugovor sa Fk Slobodom :D :D :D :D
a steta za okanovica kakav peh da u tako bezazlenoj utakmici tako strada,zelim mu sretan oporavak ;)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 24 maj 2010, 18:35

harry_90 je napisao/la:Izjava Salihovica nakon meca :x

Još uvijek ne mogu da vjerujem šta se desilo, kada mu se to dogodilo, ostao sam šokiran, išao sam prema svlačionici a plakao sam kao malo dijete, u svlačionici sam se tresao, nisam zaspao čitavu noć. Samo sam mislio o tome, boli me to što neki govore kao da je namjeran start, nikada kao sportista ne bih tako nešto uradio a pogotovo Tariku Okanoviću,

Ništa nije slutilo da će se to dogoditi, Tarik je bio uz aut liniju, lopta je išla po zemlji i ja sam krenuo pokupiti loptu, on se zagradio i onda se iz jednog bezazlenog starta dogodilo to što se dogodilo.

Prije svega bih se ovako javno izvinuo Tariku i želim mu sve najbolje i da se što prije vrati na teren i zaigra kao prije. Ostao sam tu kod kuće, zvao sam ga jutros ali je nedostupan. Danas ću otići u bolnicu, želim ga posjetiti, izviniti se i reći mu da mi je iskreno žao zbog sveg.
Korektan potez. ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 maj 2010, 18:52

omerbavarac je napisao/la:

Korektan potez. ;)
Slazem se sa tobom,al ovakav start nad Okanovicem je za svaku osudu.

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 24 maj 2010, 19:05

Želim mu brz oporavak :(
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 24 maj 2010, 19:26

harry_90 je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:

Korektan potez. ;)
Slazem se sa tobom,al ovakav start nad Okanovicem je za svaku osudu.
U danasnjem nogometu mnogo je ovakvih startova. Mi nismo navikli na iste u nasoj ligi, ali ako pogledas jace lige vidjeces kakve se stvari desavaju. :shock: :shock:
Sva sreca da mu nije slomio nogu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 24 maj 2010, 19:56

ma sta se ima izvinjavat p.i.c.k.a li im materina cobanska....pa i poslije ovga sto se desilo Taretu su nastavili sa lomljenjem nasih igraca... :evil: :evil: ...pa onaj neki mekinjas iz veleza u 90. minuti kod rezultata 2-0 u totalno nebitnoj tekmi starta klizeci sa 2 noge...kad ne podrobi covjeka :evil: :evil: ...smradovi :twisted:
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 24 maj 2010, 20:00

Neće valjda Bekića pustit :(
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 24 maj 2010, 20:02

super :roll: :roll: ..bit ce to poslije Saida najjaci transfer ako Beka ode u strasnu vojvodinu :roll: :roll: ....samo me interesuje na kolko ima ugovorsa Slobodom i kolki je transfer....mislim..ipak je vojvodina u pitanju..garant ce se milioni vrtit :roll: :roll:
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

armin90
Kontakt:

Post Postao/la armin90 » 24 maj 2010, 20:19

slani grad je napisao/la:super :roll: :roll: ..bit ce to poslije Saida najjaci transfer ako Beka ode u strasnu vojvodinu :roll: :roll: ....samo me interesuje na kolko ima ugovorsa Slobodom i kolki je transfer....mislim..ipak je vojvodina u pitanju..garant ce se milioni vrtit :roll: :roll:
Jao nece mi postovi :S, napisem i nestane WTF.
--Pametnij popusta--

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 maj 2010, 20:26

Odakle ta informacija za Bekica :?:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.