NBA season 2011-2012
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- adriano_leite
- Kontakt:
Re: NBA season 2011-2012
Ovo nase hudo dijete Irving zabilo 18 koseva, vise nego ostatak naseg tima. Nije ni cudo da nema asistencije, kome da doda sve balvan do balvana.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
neka dodaje jamisonu kravi, imam ga preko 17 poenaadriano_leite je napisao/la:Ovo nase hudo dijete Irving zabilo 18 koseva, vise nego ostatak naseg tima. Nije ni cudo da nema asistencije, kome da doda sve balvan do balvana.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Bogami Dallas bi ove sezone moga ponoviti neuspjeh Bullsa i Celticsa koji su dosad jedine dvije ekipe koje kao prvaci nisu u narednoj sezoni izborili PO.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- adriano_leite
- Kontakt:
Ma Jamison je konjina, krava ima bar malo dostojanstvaKK_Bosna je napisao/la:neka dodaje jamisonu kravi, imam ga preko 17 poenaadriano_leite je napisao/la:Ovo nase hudo dijete Irving zabilo 18 koseva, vise nego ostatak naseg tima. Nije ni cudo da nema asistencije, kome da doda sve balvan do balvana.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Ima li neko da stavi link gdje je malo bolja slika Milwaukee vs Cleveland, ispadose mi oci, pixel cenat.
- Donnie Darko
- Kontakt:
koji je pixel kyrie? 
- adriano_leite
- Kontakt:
http://www.nbaliveonline.com/nbalive/wa ... 0Cavaliers" onclick="window.open(this.href);return false;kemo10 je napisao/la:Ima li neko da stavi link gdje je malo bolja slika Milwaukee vs Cleveland, ispadose mi oci, pixel cenat.
Ja gledam na ovom oci i meni ispadose ali jbg moze se malo vidjeti. Ovaj drugi laga http://www.firstrowsports.eu/watch/1161 ... bucks.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- SheldonCooper
- Kontakt:
Kakva preobraza Knicksa od jedne od najgorih do trenutno najbolje odbrane u ligi.
Zadnjih 9 utakmica (8-1) Knicksi dozvoljavaju protivniku:
-86 poena po utakmici po tome su prvi u ligi
-29% za 3 peona (prvi u ligi)
-41% šuta iz igre (prvi u ligi)
-17 TO (drugi u ligi)
Zadnjih 9 utakmica (8-1) Knicksi dozvoljavaju protivniku:
-86 poena po utakmici po tome su prvi u ligi
-29% za 3 peona (prvi u ligi)
-41% šuta iz igre (prvi u ligi)
-17 TO (drugi u ligi)
I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
On kako je razvijen, cijeli u pixel stane na ovom mom streaminguDonnie Darko je napisao/la:koji je pixel kyrie?
- adriano_leite
- Kontakt:
Jbmt sunce i Anthony Parkera, 3 otvorene trice fula, dabogda ti pogin'o kretencino jedna!
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
adriano_leite je napisao/la:Jbmt sunce i Anthony Parkera, 3 otvorene trice fula, dabogda ti pogin'o kretencino jedna!
boze dragi sad tek vidim kakav sam ja kad je utakmica i kad me nervoza hvata
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Nemoj mi dirati Jamisona, najdrazi igrac poslijednih 10 godina.adriano_leite je napisao/la:Ma Jamison je konjina, krava ima bar malo dostojanstvaKK_Bosna je napisao/la:neka dodaje jamisonu kravi, imam ga preko 17 poenaadriano_leite je napisao/la:Ovo nase hudo dijete Irving zabilo 18 koseva, vise nego ostatak naseg tima. Nije ni cudo da nema asistencije, kome da doda sve balvan do balvana.. Jedva cekam da ode iz kluba, oduzeo mi je 10 godina zivota u ovom vremenu otkako je kod nas. On i Anthony Parker, ruku pod ruku i vozdra sto dalje od kluba. Za njima komotno moze ici i Casspi, koji me je totalno razocarao, ali sreca samo sto je dosao jer je otisao JJ.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Evo nije vezano zA NBA ligu ali se prica o jednom igarcu koji je ostavio trag.... Stefon Marberi osovojio titiulu u Kini u finalu postigao 41 poen,vracaj se ti u NBA 
daj ba smiri,sta to cuj dabogda pogino.adriano_leite je napisao/la:Jbmt sunce i Anthony Parkera, 3 otvorene trice fula, dabogda ti pogin'o kretencino jedna!
Ah kakva utakmica izmedju LACa i POR ..... mozda i ljepotica sezone 
Uglavnom drago mi je sto imamo jos jednu "zvijezdu" i novu mladu zvijerku :
http://www.nba.com/blazers/tbtv/video.html?videoID=3483 - Kako prekuca Jordana .... in your face
Uglavnom drago mi je sto imamo jos jednu "zvijezdu" i novu mladu zvijerku :
http://www.nba.com/blazers/tbtv/video.html?videoID=3483 - Kako prekuca Jordana .... in your face
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
- adriano_leite
- Kontakt:
Da vam hoce doci u Bullse jer kuburite sa suterima, kod vas ima vise navijaca pa bih volio da iznosite svoja misljenja o ovom igracu od kojeg je vlastita sestra bolji kosarkas. Sinoc sam ovo rekao u zaru borbe, naravno da mu ne zelim da pogine al sve je to u zaru borbedema je napisao/la:daj ba smiri,sta to cuj dabogda pogino.adriano_leite je napisao/la:Jbmt sunce i Anthony Parkera, 3 otvorene trice fula, dabogda ti pogin'o kretencino jedna!
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
crni andriano nisam ovo ocekivao od tebe 
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Bucksi poderali Cavse!
Brandon Jannings 28P...

Brandon Jannings 28P...

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Baš mi je drago zbog njega, uvijek mi je bio posebno drag, iako je po mnogima najveći kreten ikad rođen.sparsfan je napisao/la:Evo nije vezano zA NBA ligu ali se prica o jednom igarcu koji je ostavio trag.... Stefon Marberi osovojio titiulu u Kini u finalu postigao 41 poen,vracaj se ti u NBA
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
dijabola je napisao/la:Baš mi je drago zbog njega, uvijek mi je bio posebno drag, iako je po mnogima najveći kreten ikad rođen.sparsfan je napisao/la:Evo nije vezano zA NBA ligu ali se prica o jednom igarcu koji je ostavio trag.... Stefon Marberi osovojio titiulu u Kini u finalu postigao 41 poen,vracaj se ti u NBA
dobar je bio on igrac, covek je bio jedan od bolji PG u ligi kada je bio na vrhuncu,ali dzaba kada je imao problema sa glavom
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.