ATP Tour

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Ko će biti novi broj 1?

Anketa je završila: 25 mar 2017, 15:32.

a) Kei Nishikori
1
1%
b) Miloš Raonić
3
4%
c) Grigor Dimitrov
6
9%
d) Dominic Thiem
13
19%
e) Nick Kyrgios
5
7%
f) Alexander Zverev
23
33%
g) nitko od navedenih
18
26%

Ukupno glasova: 69

BeyKopites
Kontakt:

Re: ATP Tour

Post Postao/la BeyKopites » 08 nov 2012, 17:50

Monolog je napisao/la:slika
No1e je napisao/la:najbolje sve koji navijaju za noleta odmah banovati
Apsolutno. Mislim da sam to napisao barem 20x. Potvrdiće ti to @MaGiCa, @Kardec i @Devil. Banovao sam ih par puta zbog navijanja i podrške koju pružaju Novaku Đokoviću.
No1e je napisao/la:navijati bez da te se banuje pisati o noletu bez da se sprda
Jbg, ne može. Mržnja koju mi osjećamo prema Novaku je izrazito velika. Jednostavno, ne dopuštamo nikakvu priču o njemu i u startu banujemo sve njegove navijače. Još uvijek mi nije jasno kako smo tebe preskočili. :oops:
No1e je napisao/la:bar shvatam da je izgleda najveci grijeh napisati nesto dobro o noletu i to potkrijepiti cinjenicama
Nije. Napisati nešto dobro o Noletu je tek grijeh #8. 8-)
Trebo si @Monolože sve koji Federera nazivaju "Suzana" banovati :mrgreen:
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

No1e
Kontakt:

Post Postao/la No1e » 08 nov 2012, 18:09

ja sam licno protiv bilo kakvog vrijedjanja,,, bilo koga...

ali nisam ni za banovanje i nekakvu kvazi strahovladu lijecenja komlexa.

nudjeno mi je da budem moderni na jednom srpskom vrlo popularnom sajtu ali mi nije palo na pamet. nemam potrebe za uzivanjem te vrste "moci".

rjetko kada nazovem pogrdno bilo kakvog igraca (osim kada se usere kazem da se usro ako nesto hinjski uradi, npr. ukrade poen, kazem hinja, gad, ****, prokomentarisem, ali daleko od toga da redovno tako nazivam igrace).

po meni bi ban trebao popiti samo onaj koji psuje i vrijedja ili totalno minira diskusije. ali sta ja znam sta koga cini sretnim ... i nit ja odlucujem nit bi zelio da odlucujem o tome.

sto se tice tenisa... tu mislim da mogu dosta da doprinesem diskusijama... ali se ovdje na zalost svaka svede na noleta i kako ga melju i sl.

pomenes lak zreb feda--- odgovor noleta bi svako pomeo!
pomenes useritis ferera (ali i tipse i cesto i drugih igraca) komentarisuci tekuci mec, sto je svako mogao vidjeti i vjerovatno se tako i komentarise na svim normalnim forumima... odmah je odgovor kako se nole usrao u porazu u sinsiju.. kakve sad to veze ima i zasto se sve svede na to. pa ako neko moze dobiti feda onda je to nole uz rafu i mareja naravno. neko ko u 2 meca spasi 2. mec lopte i okrene rezultat ne boluje bas od useritisa sa fedom. i ne moze se tek tako porediti sa nekim ko ima 0-14 sa istim i ko u svojoj zivotnoj formi ne moze ni da prdne (a da se ne ukenja) jednom veoma losem izdanju feda. pa zar nije najnormalnije pomisliti da se radi o nekim komplexima u odnosu na noleta? ako se bas na svaku najnormalniju diskusiju o bilo cemu mora nole posprdno ubaciti? i kao takvo zar nije logicno i pitanje... za koga se navija? uvjek za feda? za dzumhura? ili za svakog ko igra protiv noleta? citajuci komentare cini mi se da je ovo 3. ne branim? pitam. imam i ja igraca protiv kojih redovno navijam. ali ponajvise zato jer su rivali noletu. a ne zbog neceg drugog. kao kada pitari navijaju protiv zelje iliti manijaci protiv SA, grobari protiv CZ, delije protiv partizana, torcida dinama ili BBB hajduka. sasvim normalna pojava.

(PS isto tako je bilo i na SA-x. tip rece kako se povlaci najbolji i najuspjesniji aktivni igrac poslije velike 3., rodik. rekoh... povlaci se da ali je bilo i uspjesnijih kao recimo hjuit. onda me tip úbjedjuje da nemam pojma i da je rodik daleko uspjesniji. iznesem mu svu mogucu statistiku od 2 slema hjuita a 1. rodika, 2 WTF-a hjuita i 0 rodika do 2. godine YE#1 hjuita a 1. rodika i 80 sedmica na vrhu prvog a 13 drugog. e onda je na kraju usljedilo kako su obojica maheri za noleta kako su ga razvaljivali gdje su stigli i da ja mrzim ustvari rodika jer nole eto ima negativan h2h sa njim i da je to razlog sto mislim da je hjuit postigao vise. naravno uz masu uvreda i pogrdnih rijeci na moj racun. sve se na kraju zavrsilo mojim banom i to trajnim, jer sam kao eto trolovao sto sam iznosio jako puno statistike (a kako drugacije da potvrdim tezu ko je bio uspjesniji) dok je tip prosao ne kaznjeno iako je i sam govorio da je zbog licnih uvreda i vrijedjanja zasluzio ban. a meni je prizivao neku sedmicu bana. samo jedan od primjera kako se razmislja i kako se sve na kraju svede na noleta. banovan sam X puta a da nikada nikog nisam uvrijedio a meni su vrijedjali i mene i porodicu i familiju i rod i porijeklo i nacionalnost na najgore i najprimitivnije nacine i nikada niko nije bio banovan zbog toga, bas sam nedavno to napisao i ovdje negdje i naveo kako je ovdje puno bolja atmosfera na sta me je neki lik, kojem nisam ni odgovorio, posteno izvrijedjao).

No1e
Kontakt:

Post Postao/la No1e » 08 nov 2012, 18:41

slika

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 08 nov 2012, 19:11

No1e

Previše ti lično shvataš neke stvari.... Malo opušteniji budi, na ovom forumu ima ljudi koji vole Noleta,ima onih koji ga ne vole,a isto tako ima i dobar dio onih koji na ovoj temi pišu o tenisu tako što kopiraju tuđe tekstove sa nekih drugih foruma ;) Što se mene tiče Nole je najveći svih vremena,ali naravno to ne znači da je tako za većinu....

Što se ovog turnira u Londonu tiče, Fedex-Nole je finale.... Najvažnije da drugu godinu za redom Srbija ima najboljeg tenisera svijeta....

likma23
Kontakt:

Post Postao/la likma23 » 08 nov 2012, 19:30

Isao je raspored 1-3-5-7 i 2-4-6-8, tako je bilo. i, prosle godine :D

Koje kriv Noletu sto je presao na 1. poziciju, jer da nije dobio bih tako zvane "lakse" protivnike :D

Nisam gledao danas Fedexa, bio u skoli :twisted: , pokusat cu pronaci snimak meca ili barem highlights .

C'man Federer :mrgreen:
Roger Federer the best!!!

Damir Dzumhur!!!!

No1e
Kontakt:

Post Postao/la No1e » 08 nov 2012, 19:34

da... to jeste najvaznije.

ne shvatam ja ovo licno. zato i ne odgovaram na uvrede. ja sam samo otvoren i iskren covjek. i ne stidim se niti plasim reci sta mislim. zato me i jesu banovali x puta sa klixa. nikad zbog vrijedjanja. evo i sada... kazem kako jeste pa kome se svidja svidja. ako me banuju neka, modernom na cast. kao i tamo. ti koji na argumente odgovaraju uvredama a poslije traze ban, pa to samo vise govori o njima a ne o meni a kamoli jednoj velicini poput noleta.

na sa-x sam se i poceo javljati jer se baratalo mnogim nabuloznim pricama koje su svi uzimali kao tacne. i iznosio cinjenice o tim stvarima. sto se naravno ne svidja bas svima. tvrdilo se npr da je monika demonstrativno se ispisala iz jugo drzavljanstva i u znak protivljenja slobinoj nacistickoj politici od.ebala srbiju i pocela da igra za USA za koju je i osvojila sve trofeje. naravno... cura je igrala do atentata za jugu/srbiju i od 90-93 (u vrijeme najvecih sukoba i sankcija) osvojila 8 slemova za istu. nakon toga su joj uzeli poene jer nije igrala 2. godine (odluka wta da joj ne ostaju poeni iako je njihova greska i propusti u organizaciji turnira bila uzrok pauze). a vratila se kao amerikanka samo jer su joj ovi omogucili da se vratio kao br1 (a ne bez rejtinga) izjednacivsi joj poene sa stefi. kako god osvojila je 1 slem za njih. sama pise da je bila prinudjena. nikada se nije odricala nikakvog drzavljanstva a za vrijeme bombardovanja je odbila da igra za USA fed kup. zatim se tvrdilo da se andrea osjeca bosnjakinjom i da joj je zelja da igra za bosnu. bilo je i raznih disjusija o kosarci (drazen najbolji ili ne, kindze predvodio bosnu u finalu a ne pominjanje varajicevih 45p kao da ih nije ni bilo, ostale teme o najboljim sportistima sa ovih prostora). tu negdje pocetkom 2011. je onda bilo sprdanja sa mojim tvrdnjama da je nole vec u top20-25 open ere (tvrdili su da nije ni u top50) a da ce do kraja karijere biti i u top10. kao i da je trenutno najdominantniji sportista svijeta, na sta sam posteno ismijan a on dobi i sluzbeno priznanje za to. da nole nece biti najkraci br1 u istoriji nego da ce ostati oko godinu dana tu (rekoh da je realno za ocekivati da ce izgubiti br1 tek nakon vimblija).... ovo za hjuita i rodika... i mnoge mnoge druge stvari za koje se uvjek ispostavilo da sam bio u pravu. za koje sam naveo mnoge izvore i podatke i bivao banovan, uvjek zbog spama nikad zbog vrijedjanja!
Zadnja izmjena: No1e, dana/u 08 nov 2012, 19:56, ukupno mijenjano 3 puta.

No1e
Kontakt:

Post Postao/la No1e » 08 nov 2012, 19:38

likma23 je napisao/la:Isao je raspored 1-3-5-7 i 2-4-6-8, tako je bilo. i, prosle godine :D

Koje kriv Noletu sto je presao na 1. poziciju, jer da nije dobio bih tako zvane "lakse" protivnike :D

Nisam gledao danas Fedexa, bio u skoli :twisted: , pokusat cu pronaci snimak meca ili barem highlights .

.....

ne moj se hvaliti neznanjem!

br1 ide na jednu stranu a br2 na drugu!

potom se izvlaci ko ce gdje izmedju 3 i 4 pa izmedju 5 i 6 pa izmedju 7 i 8.

da neko dobije sva tri laksa je sansa 12,5%

potpuno nelogicno bi bilo da nema zrebanja a da br1 uvjek dobije sve teze protivnike kao nagradu jer je najbolji. kada god se krizaju grupe u sportu br1 ide na br4 a br2 na br3. u bilo kojem sportu. i sada ce pobjednik grupe ici na 2. iz suprotne!

prije ce biti da je ponovo islo po imenima pa su marej i berdih opet isli kod noleta a ne feda.

2010. su bili 1-3-6-8 a 2-4-5-7 a 2009. 1-4-5-7 i 2-3-6-8

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 08 nov 2012, 19:48

samoradnik je napisao/la:No1e

Previše ti lično shvataš neke stvari.... Malo opušteniji budi, na ovom forumu ima ljudi koji vole Noleta,ima onih koji ga ne vole,a isto tako ima i dobar dio onih koji na ovoj temi pišu o tenisu tako što kopiraju tuđe tekstove sa nekih drugih foruma ;) Što se mene tiče Nole je najveći svih vremena,ali naravno to ne znači da je tako za većinu....

Što se ovog turnira u Londonu tiče, Fedex-Nole je finale.... Najvažnije da drugu godinu za redom Srbija ima najboljeg tenisera svijeta....
eh jarane navijacki govoriti za noleta da je najbolji svih vremena je najblaze receno glupo !
prihvati realnost i shvati da je federer tata tenisa i da svijet u iducih 100 godina nece dobiti igraca kao sto je fedex .

Fedexxx
Kontakt:

Post Postao/la Fedexxx » 08 nov 2012, 19:55

geoxx je napisao/la:
samoradnik je napisao/la:No1e

eh jarane navijacki govoriti za noleta da je najbolji svih vremena je najblaze receno glupo !
prihvati realnost i shvati da je federer tata tenisa i da svijet u iducih 100 godina nece dobiti igraca kao sto je fedex .
slika

:D :D :D

likma23
Kontakt:

Post Postao/la likma23 » 08 nov 2012, 19:56

No1e je napisao/la:
likma23 je napisao/la:Isao je raspored 1-3-5-7 i 2-4-6-8, tako je bilo. i, prosle godine :D

.....

ne moj se hvaliti neznanjem!

br1 ide na jednu stranu a br2 na drugu!

potom se izvlaci ko ce gdje izmedju 3 i 4 pa izmedju 5 i 6 pa izmedju 7 i 8.

da neko dobije sva tri laksa je sansa 12,5%

potpuno nelogicno bi bilo da nema zrebanja a da br1 uvjek dobije sve teze protivnike kao nagradu jer je najbolji. kada god se krizaju grupe u sportu br1 ide na br4 a br2 na br3. u bilo kojem sportu. i sada ce pobjednik grupe ici na 2. iz suprotne!

prije ce biti da je ponovo islo po imenima pa su marej i berdih opet isli kod noleta a ne feda.

2010. su bili 1-3-6-8 a 2-4-5-7 a 2009. 1-4-5-7 i 2-3-6-8
Ja sam naveo kako je isao raspored a sad koje laski a ko nije to je druga prica, Tsonga i Berdyh definitvno jesu tezi od Tipsarevica a sad jesu li tezi ili laksi od Del Potra e to je pitanje. A za Murraye i Ferrera necu nista pisati, mislim da se tu sve zna.

Sve je moguce oko zdrijeba :D

Damir Dzumhur!!!!

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 08 nov 2012, 19:57

Sad malo šalu i zahebanciju na stranu
Federe danas u ključnim trenutcima kao nekad :( .Mada mislim da ako želi uzeti ovo a želi mora podići procenat prvog servisa jer recimo da su danas s druge strane bili Andy ili Novak ne vjerujem da bi dobio meč.Ferer očito ima ogroman kompleks i da igra još 600 mečeva protiv Federera ne bi ga dobio
Biće ovo baš interesantno do kraja.
"Indija,Pakistan..."

No1e
Kontakt:

Post Postao/la No1e » 08 nov 2012, 19:59

bilo je ili potro ili berdih.

fed sa jednim ima 13-3 a 8-1 u posljednjih 9 meceva a sa drugim 11-5, 3-4 u posljednjih 7 meceva. znaci negativan u posljednje 2. godine. pa ti sada vidi ko je bolji izbor.

sto se tice tipse bilo je ili on (5-0 h2h) ili conga 8-3
Zadnja izmjena: No1e, dana/u 08 nov 2012, 20:02, ukupno mijenjano 1 put.

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 08 nov 2012, 20:01

No1e je napisao/la:bilo je ili potro ili berdih.

fed sa jednim ima 13-3 a 8-1 u posljednjih 9 meceva a sa drugim 11-5, 3-4 u posljednjih 7 meceva. znaci negativan u posljednje 2. godine. pa ti sada vidi ko je bolji izbor.
Fed u zadnje vrijeme ima problema sa Berdihom,Delpo mi je nekako ... nestabilan.Berdih je konstantniji
"Indija,Pakistan..."

likma23
Kontakt:

Post Postao/la likma23 » 08 nov 2012, 20:03

soba 39 je napisao/la:Sad malo šalu i zahebanciju na stranu
Federe danas u ključnim trenutcima kao nekad :( .Mada mislim da ako želi uzeti ovo a želi mora podići procenat prvog servisa jer recimo da su danas s druge strane bili Andy ili Novak ne vjerujem da bi dobio meč.Ferer očito ima ogroman kompleks i da igra još 600 mečeva protiv Federera ne bi ga dobio
To je problem kod Ferrera, on u svlacionici mec izgubi, preda se. Kao na RG protiv Nadala, gdje je izjavio da ne zna kako da pobjedi Rafu. To jedan sportas ne bi smio izjavit, odmah u sebi priznas da si izgubio, nemas motiva d mu se suprostavis, mislim imas ali nije to to, vec si sebi stvorio takvu sliku da ga ne mozes pobjedit, da je prejak za tebe a nije mec ni poceo.... :D

Damir Dzumhur!!!!

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 08 nov 2012, 20:08

likma23 je napisao/la:
soba 39 je napisao/la:Sad malo šalu i zahebanciju na stranu
To je problem kod Ferrera, on u svlacionici mec izgubi, preda se. Kao na RG protiv Nadala, gdje je izjavio da ne zna kako da pobjedi Rafu. To jedan sportas ne bi smio izjavit, odmah u sebi priznas da si izgubio, nemas motiva d mu se suprostavis, mislim imas ali nije to to, vec si sebi stvorio takvu sliku da ga ne mozes pobjedit, da je prejak za tebe a nije mec ni poceo.... :D
A šteta.Pa danas mu se ovaj nudio u prvom setu ali...što ti kažeš "gaće su bile već skinute u svlačionici"
"Indija,Pakistan..."

No1e
Kontakt:

Post Postao/la No1e » 08 nov 2012, 20:09

to je upravo to sto pricam. ali mi oda dodje protivargumnt da bi ferer razbio noleta!?! :?

ko da to ima ikakve veze s tim sto ferer ima komplexe od feda i ne zna ga dobiti dok bi to fedu sa marejem islo znatno teze.

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 08 nov 2012, 20:15

No1e je napisao/la:to je upravo to sto pricam. ali mi oda dodje protivargumnt da bi ferer razbio noleta!?! :?

ko da to ima ikakve veze s tim sto ferer ima komplexe od feda i ne zna ga dobiti dok bi to fedu sa marejem islo znatno teze.
Lakše će Novak izaći na kraj sa Fedom nego li sa Marejom.Ne kažem da će dobiti ovog prvog ali jednostavno Marejeva igra uopšte ne leži Novaku.
Fali ovdje Rafa,itekako.
"Indija,Pakistan..."

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 08 nov 2012, 20:38

samoradnik je napisao/la:a isto tako ima i dobar dio onih koji na ovoj temi pišu o tenisu tako što kopiraju tuđe tekstove sa nekih drugih foruma ;) .
A možda imaju profile na oba foruma npr. :roll:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 08 nov 2012, 21:26

Sobo jesil' uplatio kontru? Tako mi je drago :lol: :lol: :lol: Ne mogu ti opisat, i sutra imam nesto pa opet kontriraj :D

Samo da Jankela ne preda :mrgreen:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

No1e
Kontakt:

Post Postao/la No1e » 08 nov 2012, 22:06

tipsa je zasluzeno top10 igrac ali i daleko najlosiji na WTF-u. a jos je i iscrpljen jer je igrao ko mahnit da bi osigurao nastup, ne sjecam se kada je imao slobodnu sedmicu. uz to kuburi i sa zdravljem. tako da ne treba biti genije pa predvidjeti njegov poraz ovdje!

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.