Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
A ko ce im zaprijet, ovi Clippersituzlak1987 je napisao/la:Ova utakmica mi govori da ce Spursi opet osvojit zapad
Valjda OKC, ne vidim ko bi drugi mogaoLillard je napisao/la:A ko ce im zaprijet, ovi Clippersituzlak1987 je napisao/la:Ova utakmica mi govori da ce Spursi opet osvojit zapad...
Pa ovi mi ne izgledaju da ce zaprijetiti, a gore u dijelu gdje su oni su Portland i Houston, isto ekipe kalibra LAC i GSW. Znaci ako OKC prodje prvu rundu biti ce SAS-OKC, tako bar ja mislim..Lillard je napisao/la:A ko ce im zaprijet, ovi Clippersituzlak1987 je napisao/la:Ova utakmica mi govori da ce Spursi opet osvojit zapad...
Scof1eld je napisao/la:![]()
Vjerovatno zato jer je Green iztegao ruku ("reach"). Po tome je bio faul.NEZALAGANJE je napisao/la:Zasto JVG govori da je ovo faul Greena?Nidje veze da je faul,cista lopta....
Reach in je kad udaris covjeka pri tom pokusaju,ne i kad cisto udaris loptu kao sto je Green uradio.Uostalom i Paul se lakta pri tome,a ni to nije dopusteno,tako da je olduka sasvim ispravna....work je napisao/la:Normalno da je "ričin" faul, nema dvojbe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.