vjeruj mi, nikada ne bih bio sretniji izgubljenom opkladomstorm_raider je napisao/la:Ja napisah da ce igrati Jusuf. Nema to veze ni sa persona non grata statusom, vec sa njegovim patriotizmom.
Ali hajde, sacekat cu taj august za rucak.
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
-
bordobijeli
- Kontakt:
znaci po tebi treba smijeniti savez Haruna da bi Juka igrao ,mislis da bi to bio pravi potezaleksandar_veliki je napisao/la:Bordo molim te, evo jvno te molim, pogledaj video, eto ga malo iznad, od 2:10 do 4:10. Poslusaj dobro, poslusaj prvo sta Harun kaze, da je dogovor postojao, pa onda poslusaj sta ovaj Nurkicev menadzer govori. Pa ljudi, dajte molim vas, nemojte slijepo braniti neku stranu, ovdje nema krivih. Savez mora sve uciniti da Nurkic zaigra i zavrsena prica...bordobijeli je napisao/la:aco hajde odgovori iskreni na ovo pitanje ,kako reagovati na to da igrac napusti pripreme ne javi se nikom ,ne posalje nikakve nalaze ,ne zeli da ga pregleda doktor reprezentacije,nakon svega toga ima otvorena vrata u reprezentaciji on opet kaze da ne zeli igrati dok su ovi ljudi u savezu .kako bi ti reagovao da si u savezui kontra razmisljanje sta ako Mirza kaze da zeli samo igrati dok je Harun u savezu
![]()
Pa neka momak onda tako kaže, neću da me vi zovete i da imam išta sa vama bla bla, ali ako me selektor pozove odazvaću seTaRgEt_ je napisao/la: A da ga nazove Dusko Ivanovic cisto onako kao prijedlog, ako je rekao da nece sa ovom trojicom nista da ima.
aleksandar_veliki je napisao/la:TaRgEt_, zasto bi ga zvao Dusko Ivanović. On nije selektor Bosne i Hercegovine, mi smo trenutno bez selektora, na nasu veliku zalost...
Pa danas procita da 99,9 % Ivanovic ostaje selektor pa se kontam, mozda da on pomogne . Ili mozda ja nisam dobro procitao ....
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Zar nije jedan igrač ne tako davno bio "narodna" ikona zbog odbijanja igranja za reprezantaciju zbog saveza? 
stokton je napisao/la:Pa neka momak onda tako kaže, neću da me vi zovete i da imam išta sa vama bla bla, ali ako me selektor pozove odazvaću seTaRgEt_ je napisao/la: A da ga nazove Dusko Ivanovic cisto onako kao prijedlog, ako je rekao da nece sa ovom trojicom nista da ima.a ne se pravit lud i igrat se gluhih telefona
Ja onako logicki razmisljam, ako je rekao i javno prozvao Haruna , Igora i Dino, logika je onda da ga Dusko nazove ispricaju se i sve i zavrse to, ko kaze da se moraju voljeti njih trojica i Juka, i obrnuto. To se odavno trebalo uraditi.
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
mi kakva smo država i kakvo je stanje u bh sportu možemo biti extra ponosni što smo kvalifikacije prošli sa jednom takvom trenerskom veličinom. Sigurno postoji interni dogovor saveza i ivanovića da nas vodi i na euru, a ako se to ne desi duško sigurno neće sebi dozvoliti da objavi to u petom mjesecu, pa da savez bude u škripcu sa vremenom. ako odluči da nas neće voditi to će se brzo saznati, da se ima vremena naći zamjenaaleksandar_veliki je napisao/la:TaRgEt_, zasto bi ga zvao Dusko Ivanović. On nije selektor Bosne i Hercegovine, mi smo trenutno bez selektora, na nasu veliku zalost...
Ne vjerujem ni da su u savezu pristali na to da im Duško javi 5 do 12 hoće li biti selektor ili neće
nema potpisa
Ili se praviš lud ili si zlonamjeran, poredit ona gofna na čelu sa osuđenim kriminalcem, sa likom koji je digao BH košarku sa dnaAlmir9 je napisao/la:Zar nije jedan igrač ne tako davno bio "narodna" ikona zbog odbijanja igranja za reprezantaciju zbog saveza?
Samo pokušavam razumjeti razmišljanja forumaša sa ove teme.stokton je napisao/la:Ili se praviš lud ili si zlonamjeran, poredit ona gofna na čelu sa osuđenim kriminalcem, sa likom koji je digao BH košarku sa dnaAlmir9 je napisao/la:Zar nije jedan igrač ne tako davno bio "narodna" ikona zbog odbijanja igranja za reprezantaciju zbog saveza?
Znači ti vjeruješ da ovaj trenutni košarkaški savez nije učinio apsolutno ništa loše u svom mandatu i da ne snosi ni dio krivice za ovu trenutnu situaciju?
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Seljacic se docepao parica, pa sad kao mogu ja pisat po vama, e pa ne treba mu dozvoliti pa kad bi igrali bez centra. Dobro mu je Harun porucio, ne igras za mene vec za narod i drzavu BiH!!!
Nikom se ne treba izvinjavat i moliti ga da igra, ako hoce neka dodje dobit ce poziv, a ako ne, treba mu zatvoriti vrata reprezentacije zauvjek, a takodje ne dozvoliti mu da ikad nastupi za neku drugu reprezentaciju!
Nikom se ne treba izvinjavat i moliti ga da igra, ako hoce neka dodje dobit ce poziv, a ako ne, treba mu zatvoriti vrata reprezentacije zauvjek, a takodje ne dozvoliti mu da ikad nastupi za neku drugu reprezentaciju!
Zadnja izmjena: Pasha_car_aga, dana/u 18 dec 2014, 00:05, ukupno mijenjano 1 put.
- storm_raider
- Kontakt:
Ako bih ja castio, ionako bi nam oboma taj rucak samo prisjeo.KK_Bosna je napisao/la:vjeruj mi, nikada ne bih bio sretniji izgubljenom opkladomstorm_raider je napisao/la:Ja napisah da ce igrati Jusuf. Nema to veze ni sa persona non grata statusom, vec sa njegovim patriotizmom.
Ali hajde, sacekat cu taj august za rucak.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Pa eto ako on nije učino ništa zašto smo do njegovog dolaska bili na dnu a odkad je on došao plasirali se nakon godina suše na 3 EP svaka mlada selekcija prešla u A diviziju, da dodam da neke mlade selekcije nisu ni postojalealeksandar_veliki je napisao/la:Opet zamjena teza. Kako ce bola sekretar dici bilo sta sa dna. On je samo jedan kotacic svih uspjeha, mnogo manji od Nurkica i Sparsa. Ne znam fakat sta vam je, nekako mi cudno, nekako se krenem i nervirati, ali onda kazem sebi, Aco mi zivimo u BiH, kod nas je moguce i da metla pukne ko top.stokton je napisao/la:Ili se praviš lud ili si zlonamjeran, poredit ona gofna na čelu sa osuđenim kriminalcem, sa likom koji je digao BH košarku sa dnaAlmir9 je napisao/la:Zar nije jedan igrač ne tako davno bio "narodna" ikona zbog odbijanja igranja za reprezantaciju zbog saveza?
Imam utisak da protiv Haruna imaš nekih ličnih razmirica, jer sve činiš da omalovažiš njegovu ulogu u pozitivnim stvarima, a u negativnim naglasiš iako očigledne činjenice govore da je lik
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Jel to on veci od reprezentacije?aleksandar_veliki je napisao/la:I bas cemo ga zaebati, ono pravo, a on ce nam razglednicu poslati iz dalekog Miamija, pet dobrih crnkinja s njim, on gol ko car, a novcanice od jednog dolara po njegovom misicavom tijelu. Mi kao BiH mnogo vise gubimo ako se ove stvari ne rijese i dok god budemo pokusavali glumiti baje, slinit cemo za Ibrahimovicem i drugim. Nekada moras biti i ponizan, samo da bi ostvario svoje ciljeve...Pasha_car_aga je napisao/la:Seljacic se docepao parica, pa sad kao mogu ja pisat po vama, e pa ne treba mu dozvoliti pa kad bi igrali bez centra. Dobro mu je Harun porucio, ne igras za mene vec za narod i drzavu BiH!!!
Nikom se ne treba izvinjavat i moliti ga da igra, ako hoce neka dodje dobit ce poziv, ako ne treba mu zatvoriti vrata reprezentacije zauvjek, a takodje ne dozvoliti mu da ikad nastupi za neku drugu reprezentaciju!
-
bordobijeli
- Kontakt:
aco kontriras bezz priznajaleksandar_veliki je napisao/la:I bas cemo ga zaebati, ono pravo, a on ce nam razglednicu poslati iz dalekog Miamija, pet dobrih crnkinja s njim, on gol ko car, a novcanice od jednog dolara po njegovom misicavom tijelu. Mi kao BiH mnogo vise gubimo ako se ove stvari ne rijese i dok god budemo pokusavali glumiti baje, slinit cemo za Ibrahimovicem i drugim. Nekada moras biti i ponizan, samo da bi ostvario svoje ciljeve...Pasha_car_aga je napisao/la:Seljacic se docepao parica, pa sad kao mogu ja pisat po vama, e pa ne treba mu dozvoliti pa kad bi igrali bez centra. Dobro mu je Harun porucio, ne igras za mene vec za narod i drzavu BiH!!!
Nikom se ne treba izvinjavat i moliti ga da igra, ako hoce neka dodje dobit ce poziv, ako ne treba mu zatvoriti vrata reprezentacije zauvjek, a takodje ne dozvoliti mu da ikad nastupi za neku drugu reprezentaciju!
Bez direktnog sučeljavanja Harun-Enes face to face u nekom studiju uz dobrog voditelja( uz pripremu emisije) koji će inzistirati na odgovorima ovo po meni nema neke svrhe. FTV je napravila potpuni promašaj kada je odlučila da za ovakvu važnu temu i stvar koja se tiče budućnosti reprezentacije dozvoli nekih 10-ak minuta. Pa nije riječ ovdje o nekom glupom problemu ovo je jako važno i mnoge stvari koje su nas zanimale su ostale nedorečene i na mnoga pitanja smo iskreno ostali uskraćeni. Jedino što mi je drago vidjeti jeste da su spremni za razgovor i da jedan drugog pitaju i žele odgovoriti na sve ono što ljubitelje košarke u ovoj zemlji zanima. Može i treba se pozvati Enes da dođe ( nije Slovenija Amerika) i da objasne lice u lice direktno, ovako preko telefona jedan drugome upadaju u riječ i ono što bi neko rekao drugi mu nije dozvolio kako valja. Stvarno mi je žalosno kad vidim na šta mi mjesečno dajemo pare i plaćamo tu pretplatu da se za Jusufa odvoji 15-ak minuta, a da mogu pola sata o hapšenju Lipovače, koalicija i ostalih političkih gluposti. Valjda se neka od privatnih TV kuća sjeti da organizuje ovo kad Javni servis nije u stanju da nam to omogući. Tačno mi doše poslati Hršumu e-mail da mu naredna prva emisija Foruma bude na ovu temu. Baš sam se iznervirao očekuješ da će dosta stvari biti jasnije taman što su počeli sa konkretnim stvarima voditeljica prekida uz komentar da nemaju više vremena. 
Zadnja izmjena: Janez, dana/u 18 dec 2014, 00:14, ukupno mijenjano 1 put.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Kako ovaj narod zna biti nezahvalan i biti djubre,pa to je nevjerovatno.
100% sam svakim danom sve sigurniji da mi nista bolje i ne zasluzujemo.Sve nas maljem treba u glavu udarati!!
Evo sad se nipodastava i kredibilitet covjeka koji je omogucio da fakticki opet imamo reprezenatativnu kosarku na respektabilnom nivou.Jeste li svjesni da niko ne brine o ovoj reprezentaciji,da smo propustali EP,da mladjih selekcija nismo imali,da su nam djeca odlazila zbog toga?Da Jusuf mozda nikada ne bi ni zaigrao za nas da nije bilo formiranih mladjih selekcija?E pa ljudi moji,Harun i da nije nikako upravu,treba da ima podrsku!! Jel se trebamo sageti jednom klincu koji ima talenat i srusiti sve,ne bi li se njemu udovoljilo ili zato sto se nasao uvrijedjenim zbog nekog dopisa? Gdje je logika,moze li mi iko to objasniti? Neki pominju slucaj Ibrahimovic i sl,kao zalicemo.Ja cu reci,evo,mi smo i bez njega postigli uspjeh sa fudbalskom repkom,a garantujem da ni sa njim ne bi bili svjetski prvaci.E pa ista je stvar s Jusufom.Da,ucinio bi nas boljim,ali Boze moj,ako neces i nesto ti ne godi,NECE SE,NE MORA SE I NE TREBA SE mijenjati kompletna struktura.Repka je IZNAD svih i to svima mora biti polazna pretpostvaka,pa i svima vama kad ulazite u diskusije ove vrste!
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 18 dec 2014, 00:24, ukupno mijenjano 1 put.
U ovoj situaciji savez ne snosi nikakvu krivicu, nit su izazvali problem, a nit se prave ludi, nego za razliku od suprotne strane žele da riješe situacijuAlmir9 je napisao/la:Samo pokušavam razumjeti razmišljanja forumaša sa ove teme.stokton je napisao/la:Ili se praviš lud ili si zlonamjeran, poredit ona gofna na čelu sa osuđenim kriminalcem, sa likom koji je digao BH košarku sa dnaAlmir9 je napisao/la:Zar nije jedan igrač ne tako davno bio "narodna" ikona zbog odbijanja igranja za reprezantaciju zbog saveza?
Znači ti vjeruješ da ovaj trenutni košarkaški savez nije učinio apsolutno ništa loše u svom mandatu i da ne snosi ni dio krivice za ovu trenutnu situaciju?
a Juke jeste bezobrazan u pm, čuj Harun ga zvao ovaj se nije javljao
Harune, ne zaslužujemo te
Juku sam ljetos svaku utakmicu gledao na Ilidži na prvenstvu, dolazio zbog njega, bolje mi je bilo da sam ostao u kući i drk.o
nek se kupi sa ovim Enesom, pravac USA...
Harune, ne zaslužujemo te
Juku sam ljetos svaku utakmicu gledao na Ilidži na prvenstvu, dolazio zbog njega, bolje mi je bilo da sam ostao u kući i drk.o
nek se kupi sa ovim Enesom, pravac USA...
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Kratko i jasno!Goalgetter je napisao/la:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
-
Convicts1988
- Kontakt:
Ovaj menadzer je dj.bre od čovjeka, na prvu se moze zaključiti ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.