Garant će bit kapiten i igrač odlukeZamora je napisao/la:Bordeauxom sjajnoJackTheStripper je napisao/la:Tino Sven Sušić potpisao ugovor s Bordeauxom!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Garant će bit kapiten i igrač odlukeZamora je napisao/la:Bordeauxom sjajnoJackTheStripper je napisao/la:Tino Sven Sušić potpisao ugovor s Bordeauxom!
Ponos Torina je napisao/la:Nakon Bordeauxa, za Tina Svena Sušića zainteresovana i Sevilla
Cijena koju Hajduk traži za Sušića iznosi pet miliona eura, pa je samim tim Sevilla u boljem startnom položaju u odnosu na Bordeaux.
![]()
![]()
![]()
![]()
Ako prodaju Hazarda u Real, Tinki Vinki preuzima desetku.jasmin10 je napisao/la:da li tino može igrati igrati ligu prvaka, s obzirom da je igrao kvalifikacije za ligu prvaka ?
možda to koči transfer u chelsea ?
Nije HNL nasa bjedna liga pa da svoje najbolje igrace daju za 200-300 hiljada.Ponos Torina je napisao/la:Nakon Bordeauxa, za Tina Svena Sušića zainteresovana i Sevilla
Cijena koju Hajduk traži za Sušića iznosi pet miliona eura, pa je samim tim Sevilla u boljem startnom položaju u odnosu na Bordeaux.
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma to mu je garant 100-ti nickharishp je napisao/la:Koji je sad ovaj klinac..ovaj klon.Jest Zamora
Ne znam oces li mi vjerovati ali kad je repka u pitanju nemam nikakve navijacke afinitete koje bi ponistile zelju za uspjehom repke. Stilic je stariji od Tina 5-6 godina a i Vrancic makar 4. Ja ovo za Tina stvarno mislim ali mozda ce se pokazati da nisam u pravu tko ce to znati. Tocno je da imamo trenutno 4 veznjaka bolja od njega i ja to ne pobijam. Ipak mislim da ga treba zadrzati u okviru repke dok ne vidimo sta ce sa Tinom biti. Ja se nikad ne bi odrekao ni jednog igraca koji ima sanse da nam bude od koristi u buducnosti. To je jedini motiv radi kojeg ja pisem afirmativno o Susicu junioru. Nikakvi navijacki razlozi vjeruj mi. Valjda si primjetio da se za Vrsajevica ne mogu nacuditi sta radi u repki. Kao i obicno vrijeme ce nam najbolje pokazati tko je od nas bio u pravu.SjeverniVjetar je napisao/la:Priznaj da malo gledas i navijackidubrovnik je napisao/la: Sa tobom se u vecini stvari slazem pa cak i dobrom dijelu ovog posta izuzev da Tino nema mjesta medju 23 igraca. Prvo dosta je i mladji od vecine nabrojanih a trenutni kvalitet Hajduka po meni nije razlog da bi automatski umanjio njegovo znanje.Takodjer je cinjenica da je Tino u idealnoj momcadi prvog dijela prvenstva cijelog HNLa iako je iz Hajduka. A osim golmana Kalinica Hajduk nema ni priblizno igraca njegove kvalitete. Misljenje vecine navijaca a i struke. Njegovo forsiranje u prvom timu na nekoj kvazi krilnoj poziciji je tragicna pogreska i Safetova glupost. Dosta ga navijaca ne voli i ne zamjeram im ali ja jednostavno o njemu imam drugacije misljenje. Sory![]()
Slazem se i ja s tobom u vecini stvari ali s ovim ne. OK, u najboljem je timu, mozda i nije los igrac, ali ja tvrdim da, i ako izbacim licni animozitet, on naprosto kvalitetom nema mjesta medju 23 igraca. Ako na te dvije pozicije, centralnog i ofanzivnog veznog, pozovemo 4 igraca, a to je uobicajena praksa, za svaku poziciju dva igraca, TSS nece biti medju ta 4. Vjerujem da, od deset ljudi, devet ne bi stavilo njega na spisak, opet kazem, objektivno, bez antipatija na racun amidze.
To sto je mlad ne kvalifikuje ga da bude na spisku, mladi su i Prcic, Vrancic, Stilic... pa su i oni diskutabilni, ako nemamo namjeru raditi sto je Susic radio, pozivati 15 veznih igraca, 5 odbrambenih tri golmana i dva napadaca.
False anchor man.Cartman je napisao/la:Cujem Vrbanjusi treba jedan lazni zadnji vezni
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma niko ga niti moze, niti treba otpisati, on , kao i svaki drugi igrac, treba kvalitetom da se nametne i niko ozbiljan nece imati primjedbi. Ako napravi transfer, makar u Dinamo, nametne se... u redu.dubrovnik je napisao/la: Ne znam oces li mi vjerovati ali kad je repka u pitanju nemam nikakve navijacke afinitete koje bi ponistile zelju za uspjehom repke. Stilic je stariji od Tina 5-6 godina a i Vrancic makar 4. Ja ovo za Tina stvarno mislim ali mozda ce se pokazati da nisam u pravu tko ce to znati. Tocno je da imamo trenutno 4 veznjaka bolja od njega i ja to ne pobijam. Ipak mislim da ga treba zadrzati u okviru repke dok ne vidimo sta ce sa Tinom biti. Ja se nikad ne bi odrekao ni jednog igraca koji ima sanse da nam bude od koristi u buducnosti. To je jedini motiv radi kojeg ja pisem afirmativno o Susicu junioru. Nikakvi navijacki razlozi vjeruj mi. Valjda si primjetio da se za Vrsajevica ne mogu nacuditi sta radi u repki. Kao i obicno vrijeme ce nam najbolje pokazati tko je od nas bio u pravu.
Bistar mi na gravceta, a pramenom lici na @teluemir79 je napisao/la:Ma to mu je garant 100-ti nickharishp je napisao/la:Koji je sad ovaj klinac..ovaj klon.Jest Zamora
Igraci iz nase lige ne mogu napraviti dobar transfer iskljucivo zbog pasosa,dok je u Hrvatskoj druga prica oni sa svojim putuju gdje zele jos prije nego sto su usli u EU....Zato nasi igraci nisu nikome zanimljivi i zato skoro niko i ne zalazi u nas kraj da prati nase igrace..emir79 je napisao/la:Nije HNL nasa bjedna liga pa da svoje najbolje igrace daju za 200-300 hiljada.Ponos Torina je napisao/la:Nakon Bordeauxa, za Tina Svena Sušića zainteresovana i Sevilla
![]()
![]()
![]()
![]()
Malo se informisi za koliko se prodaju igraci iz Dinama,Hajduka,Rijeke pa se onda kleberaj.
Nisi tu u pravu. Hrvati su u EU tek od prije dvije godine, sta je bilo do tada? Sto se transfera tice, sloboda kretanja im nije nista znacila...pa opet gomila odlicnih transfera, svake godine, dosta igraca koji su postali ozbiljna klasa...Ponos Torina je napisao/la:Igraci iz nase lige ne mogu napraviti dobar transfer iskljucivo zbog pasosa,dok je u Hrvatskoj druga prica oni sa svojim putuju gdje zele jos prije nego sto su usli u EU....Zato nasi igraci nisu nikome zanimljivi i zato skoro niko i ne zalazi u nas kraj da prati nase igrace..emir79 je napisao/la:Nije HNL nasa bjedna liga pa da svoje najbolje igrace daju za 200-300 hiljada.Ponos Torina je napisao/la:Nakon Bordeauxa, za Tina Svena Sušića zainteresovana i Sevilla
![]()
![]()
![]()
![]()
Malo se informisi za koliko se prodaju igraci iz Dinama,Hajduka,Rijeke pa se onda kleberaj.
Drugo nasi ce se prodati za vrecu brasna samo da odu sto dalje iz BIH(trbuhom za kruhom sto bi se reklo)
Ako je Tino "jedan" od najbolji u HNL-u onda neka se ta liga odma rasformira..
Trenutno korisnika/ca: 231983, DjaniTarik, General505, invincible1921, Jegres, Micron, s4mke, Sveti i 55 gostiju.