Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Sveti
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la Sveti » 28 dec 2014, 09:39

Zamora je napisao/la:
JackTheStripper je napisao/la:Tino Sven Sušić potpisao ugovor s Bordeauxom!
Bordeauxom sjajno :lol:
Garant će bit kapiten i igrač odluke :mrgreen:
naprijed rejal

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 28 dec 2014, 10:01

Nakon Bordeauxa, za Tina Svena Sušića zainteresovana i Sevilla

Cijena koju Hajduk traži za Sušića iznosi pet miliona eura, pa je samim tim Sevilla u boljem startnom položaju u odnosu na Bordeaux.

:rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Zamora
Kontakt:

Post Postao/la Zamora » 28 dec 2014, 10:10

Ponos Torina je napisao/la:Nakon Bordeauxa, za Tina Svena Sušića zainteresovana i Sevilla

Cijena koju Hajduk traži za Sušića iznosi pet miliona eura, pa je samim tim Sevilla u boljem startnom položaju u odnosu na Bordeaux.

:rol: :rol: a PSG.
X

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 28 dec 2014, 11:48

da li tino može igrati igrati ligu prvaka, s obzirom da je igrao kvalifikacije za ligu prvaka ?
možda to koči transfer u chelsea ?

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 28 dec 2014, 11:50

jasmin10 je napisao/la:da li tino može igrati igrati ligu prvaka, s obzirom da je igrao kvalifikacije za ligu prvaka ?
možda to koči transfer u chelsea ?
Ako prodaju Hazarda u Real, Tinki Vinki preuzima desetku.

Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 28 dec 2014, 11:53

Tino je svakako najbolji igrač na zimskom tržištu, zašto bi neki klub davao pare za lijevo krilo, pa za AM, pa za CM, pa za DM, jednostavnije je kupiti Svena... :njanjanja: :salut:

siljevac
Kontakt:

Post Postao/la siljevac » 28 dec 2014, 12:58

:rol: niste dorasli da kazete da je susic bolji igrac od cimirota :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: sve ce uskoro da se vidi :nene: :nene: :nene: :nene: nije bolji naravno

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 28 dec 2014, 13:37

Nista na kraju da Mesa uruci ovom pokusaju od fudbalera kapitensku traku nadam se da se slazete...
zasluzio je igra u najvecem klubu od svih reprezentativaca i uz to za njega se otima pola Europe :mrgreen:
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 28 dec 2014, 13:42

Sušić je daleko bolji golman od Fejzića
naprijed rejal

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 28 dec 2014, 14:11

U Han Pijesku je napeto :urnebes:
slika
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 28 dec 2014, 14:52

Ponos Torina je napisao/la:Nakon Bordeauxa, za Tina Svena Sušića zainteresovana i Sevilla

Nije HNL nasa bjedna liga pa da svoje najbolje igrace daju za 200-300 hiljada.
Malo se informisi za koliko se prodaju igraci iz Dinama,Hajduka,Rijeke pa se onda kleberaj.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 28 dec 2014, 14:54

harishp je napisao/la:Koji je sad ovaj klinac..ovaj klon.Jest Zamora :urnebes:
Ma to mu je garant 100-ti nick :mrgreen:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 28 dec 2014, 16:06

SjeverniVjetar je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la: Sa tobom se u vecini stvari slazem pa cak i dobrom dijelu ovog posta izuzev da Tino nema mjesta medju 23 igraca. Prvo dosta je i mladji od vecine nabrojanih a trenutni kvalitet Hajduka po meni nije razlog da bi automatski umanjio njegovo znanje.Takodjer je cinjenica da je Tino u idealnoj momcadi prvog dijela prvenstva cijelog HNLa iako je iz Hajduka. A osim golmana Kalinica Hajduk nema ni priblizno igraca njegove kvalitete. Misljenje vecine navijaca a i struke. Njegovo forsiranje u prvom timu na nekoj kvazi krilnoj poziciji je tragicna pogreska i Safetova glupost. Dosta ga navijaca ne voli i ne zamjeram im ali ja jednostavno o njemu imam drugacije misljenje. Sory
Priznaj da malo gledas i navijacki ;)
Slazem se i ja s tobom u vecini stvari ali s ovim ne. OK, u najboljem je timu, mozda i nije los igrac, ali ja tvrdim da, i ako izbacim licni animozitet, on naprosto kvalitetom nema mjesta medju 23 igraca. Ako na te dvije pozicije, centralnog i ofanzivnog veznog, pozovemo 4 igraca, a to je uobicajena praksa, za svaku poziciju dva igraca, TSS nece biti medju ta 4. Vjerujem da, od deset ljudi, devet ne bi stavilo njega na spisak, opet kazem, objektivno, bez antipatija na racun amidze.
To sto je mlad ne kvalifikuje ga da bude na spisku, mladi su i Prcic, Vrancic, Stilic... pa su i oni diskutabilni, ako nemamo namjeru raditi sto je Susic radio, pozivati 15 veznih igraca, 5 odbrambenih tri golmana i dva napadaca.
Ne znam oces li mi vjerovati ali kad je repka u pitanju nemam nikakve navijacke afinitete koje bi ponistile zelju za uspjehom repke. Stilic je stariji od Tina 5-6 godina a i Vrancic makar 4. Ja ovo za Tina stvarno mislim ali mozda ce se pokazati da nisam u pravu tko ce to znati. Tocno je da imamo trenutno 4 veznjaka bolja od njega i ja to ne pobijam. Ipak mislim da ga treba zadrzati u okviru repke dok ne vidimo sta ce sa Tinom biti. Ja se nikad ne bi odrekao ni jednog igraca koji ima sanse da nam bude od koristi u buducnosti. To je jedini motiv radi kojeg ja pisem afirmativno o Susicu junioru. Nikakvi navijacki razlozi vjeruj mi. Valjda si primjetio da se za Vrsajevica ne mogu nacuditi sta radi u repki. Kao i obicno vrijeme ce nam najbolje pokazati tko je od nas bio u pravu. :thumbup:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 dec 2014, 16:11

Cujem Vrbanjusi treba jedan lazni zadnji vezni

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 28 dec 2014, 16:17

Cartman je napisao/la:Cujem Vrbanjusi treba jedan lazni zadnji vezni

False anchor man. :mrgreen:

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 28 dec 2014, 17:04

dubrovnik je napisao/la: Ne znam oces li mi vjerovati ali kad je repka u pitanju nemam nikakve navijacke afinitete koje bi ponistile zelju za uspjehom repke. Stilic je stariji od Tina 5-6 godina a i Vrancic makar 4. Ja ovo za Tina stvarno mislim ali mozda ce se pokazati da nisam u pravu tko ce to znati. Tocno je da imamo trenutno 4 veznjaka bolja od njega i ja to ne pobijam. Ipak mislim da ga treba zadrzati u okviru repke dok ne vidimo sta ce sa Tinom biti. Ja se nikad ne bi odrekao ni jednog igraca koji ima sanse da nam bude od koristi u buducnosti. To je jedini motiv radi kojeg ja pisem afirmativno o Susicu junioru. Nikakvi navijacki razlozi vjeruj mi. Valjda si primjetio da se za Vrsajevica ne mogu nacuditi sta radi u repki. Kao i obicno vrijeme ce nam najbolje pokazati tko je od nas bio u pravu. :thumbup:
Ma niko ga niti moze, niti treba otpisati, on , kao i svaki drugi igrac, treba kvalitetom da se nametne i niko ozbiljan nece imati primjedbi. Ako napravi transfer, makar u Dinamo, nametne se... u redu.
Trenutno ni po jednom kriteriju ne zasluzuje da bude medju 4-5 veznjaka koji konkurisu za te dvije pozicije. Argument mladosti je vise nego relativan, da je njemu 17 godina, pa da kazemo treba ga gurati, obecava ali njemu je 22-23 godine, to je formiran igrac koji nece puno napredovati, prije svega jer je fizicki limitiran.
Ovako, gurati ga u reprezentaciju kada ne zasluzuje, samo jos vse podize prasinu oko prljavstine koju mu je amidza prosuo, nije ni cudo sto ga raja pljuje.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 dec 2014, 17:40

emir79 je napisao/la:
harishp je napisao/la:Koji je sad ovaj klinac..ovaj klon.Jest Zamora :urnebes:
Ma to mu je garant 100-ti nick :mrgreen:
Bistar mi na gravceta, a pramenom lici na @telu :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 28 dec 2014, 17:42

emir79 je napisao/la:

Malo se informisi za koliko se prodaju igraci iz Dinama,Hajduka,Rijeke pa se onda kleberaj.
Igraci iz nase lige ne mogu napraviti dobar transfer iskljucivo zbog pasosa,dok je u Hrvatskoj druga prica oni sa svojim putuju gdje zele jos prije nego sto su usli u EU....Zato nasi igraci nisu nikome zanimljivi i zato skoro niko i ne zalazi u nas kraj da prati nase igrace..
Drugo nasi ce se prodati za vrecu brasna samo da odu sto dalje iz BIH(trbuhom za kruhom sto bi se reklo)

Ako je Tino "jedan" od najbolji u HNL-u onda neka se ta liga odma rasformira.. :wave:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 28 dec 2014, 18:15

Ponos Torina je napisao/la:
emir79 je napisao/la:

Igraci iz nase lige ne mogu napraviti dobar transfer iskljucivo zbog pasosa,dok je u Hrvatskoj druga prica oni sa svojim putuju gdje zele jos prije nego sto su usli u EU....Zato nasi igraci nisu nikome zanimljivi i zato skoro niko i ne zalazi u nas kraj da prati nase igrace..
Drugo nasi ce se prodati za vrecu brasna samo da odu sto dalje iz BIH(trbuhom za kruhom sto bi se reklo)

Ako je Tino "jedan" od najbolji u HNL-u onda neka se ta liga odma rasformira.. :wave:
Nisi tu u pravu. Hrvati su u EU tek od prije dvije godine, sta je bilo do tada? Sto se transfera tice, sloboda kretanja im nije nista znacila...pa opet gomila odlicnih transfera, svake godine, dosta igraca koji su postali ozbiljna klasa...
Neupredivo sa nasom ligom.
Zalosna je cinjenica da je Edin Dzeko jedini igrac koji je , poslije rata, potekao iz BiH , a napravio ozbiljnu karijeru. Tu mozemo dodati i Sasu Papca koji je nastupao za Rangerse i to je pristojno, ostalo je 3-4 europska liga igraca, a nije da nismo dobili sansu, bilo je igraca koji su otisli direktno u velike lige i svi, redom , propali.

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 28 dec 2014, 18:21

Svaki veznjak dinama i i rijeke je ispred Tina.. Uzmi samo Jajala, daleko ispred Tina, a igro je u PL prosle sezone, recimo

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, DjaniTarik, General505, invincible1921, Jegres, Micron, s4mke, Sveti i 55 gostiju.