Pih ja lijepo pitam, pošto većina traži info za to. A ti bi se busao gdje je kome ljepše. I nama je Zg, Bg, NS na dohvat ruke pah? Do Njemačke, Švedske, Švicarske i Francuske, Norveške, Holandije 2-4h pa koga boli racku za timBaader je napisao/la:Dakle iz 11 hiljada.Coraco je napisao/la: Iz Živinica, je l' i tebe zanima kako doći do aerodroma pa na Wizz![]()
Ne znam prijatelju kako da ti objasnim, a da me pogrešno ne shvatiš, ali mi smo ti okrenuti prema jugu, prema moru. Ryan je već hiljadu godina u Zadru, ljudi već odavno imaju naviku. Split i Dubrovnik su na dohvat ruke. Sve je to super, wizzair i to, podržavam, respektujem ... ali ... Tuzla jebote, Bosna, Karaula, nije nazgodnije prijatelju.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Koliko vas je bilo na jesen pod BB?
I pastrmka moze se prepucavati i bez tih tvojih ruralnih uvreda.
I pastrmka moze se prepucavati i bez tih tvojih ruralnih uvreda.
Nad tobom sunce najljepše sja
Neću ni da zamišljam kakvo će to karanje biti poslije utakmice Sloboda - Velež, ko izgubi pojest će puna kolica govana
Zanima me da li je stvarno istina da se fukare "izbjegle" gostovanje u Mostar toliko puta koliko pastrmka reče i ako jeste koji je razlog takve odluke ili čega već?
Zanima me da li je stvarno istina da se fukare "izbjegle" gostovanje u Mostar toliko puta koliko pastrmka reče i ako jeste koji je razlog takve odluke ili čega već?
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- Crvena1981Armija
- Kontakt:
Nisu im Siuxi daliAjzea je napisao/la:Neću ni da zamišljam kakvo će to karanje biti poslije utakmice Sloboda - Velež, ko izgubi pojest će puna kolica govana![]()
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Daleko imAjzea je napisao/la:Neću ni da zamišljam kakvo će to karanje biti poslije utakmice Sloboda - Velež, ko izgubi pojest će puna kolica govana![]()
ZZ
Jooooj pa tebe sam cekoooosolinas je napisao/la:Nevjerovatno.cmar Brothers u akciji.bombaski odred prve proleterske i podstanari iz zaseoka podno veleza.
Kada covjek slusa sve ovo reko BI da vam utakmice redovno prati po 20 milja ljudi.
A jadni da jadniji nemogu biti.
Nakon bajrama opet po rukavice i kantu s vodom
lezVe do bagro
Pa evo ja ću ti odmah reći da će izgubiti Velež. Pa šta.
Gubili smo i od gorih
Koga boli qrasan qrac.
Nego istina je da su došli samo jednom u 30 godina, i to u jedva dvocifrenoj brojci. Koji je razlog? Pa valjda oni samo znaju.
Gubili smo i od gorih
Nego istina je da su došli samo jednom u 30 godina, i to u jedva dvocifrenoj brojci. Koji je razlog? Pa valjda oni samo znaju.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Organizacija za gostovanja je katastrofalna, odbio se od glavu taj mentalitet gdje izbacis normalne momke iz grupe i stvoris losu sliku o sebi. Da se radilo kako treba bila bi dobra navijacka skupina i da se primala sva normalna raja, ovako se stvorio animozitet prema obicnim momcima kojima se ne isplati otici na gostovanje privatno. A u grupi nemaju mjesta ili ne zele da budu u takvoj grupi.
Tako da na Tusnju ima jedno 2000 ljudi koji o Fukarama misle vise loseg nego dobrog i to je sve jer vodstvo grupe nije znalo da napravi filozofiju koja bi odgovarala raji u gradu vec imaju filozofiju koju prihvata 200 momaka..
I eto to je sva istina o gostovanjima. Njih grupa to odradjuje kuci korektno dok Sloboda ne proigra i onda se stvori milja ljudi iz have kada se igra protiv Zelje i Sarajeva. Mislim da niti ne navijaju vec zele biti vidjeni..
Bas zbog toga je bila dominacija u Srebreniku i Banovicima jer se ljudima tako isplatilo otici na gostovanje, a ovako dosta ljudi i ne pomislja da putuje sa grupom
Tako da na Tusnju ima jedno 2000 ljudi koji o Fukarama misle vise loseg nego dobrog i to je sve jer vodstvo grupe nije znalo da napravi filozofiju koja bi odgovarala raji u gradu vec imaju filozofiju koju prihvata 200 momaka..
I eto to je sva istina o gostovanjima. Njih grupa to odradjuje kuci korektno dok Sloboda ne proigra i onda se stvori milja ljudi iz have kada se igra protiv Zelje i Sarajeva. Mislim da niti ne navijaju vec zele biti vidjeni..
Bas zbog toga je bila dominacija u Srebreniku i Banovicima jer se ljudima tako isplatilo otici na gostovanje, a ovako dosta ljudi i ne pomislja da putuje sa grupom
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 20 jul 2015, 00:30, ukupno mijenjano 1 put.
Velez jak u regionalnim okvirimaTifoz je napisao/la:Tuzlak Velez vazda bio mostarski sa najvecom bazom u Mostaru. Tacno je da smo i u regionalnim okvirima jaki. Kas sve to saberes opet ti dodje da nas je jedno 16 puta vise nego vas. Haj se brnjoza i ti odjavi olipa cu i tebe glavicem kao i ove tvoje. Evo citavu vece ih mlatim a oni uzivaju. Klub bex navijaca grob te yebo
Kada ti navijac Kluba ciji navijaci de fakto nepostoje kako organizovana skupina vec deceniju Kaze da nepostojis i da si Klub Bez navijaca....neprocjenjivo..
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nisu se odrekli vec se promjenila demografija u okolini, a i jedan vecinski narod potpuno promjenio svoj nacin razmisljanja..HElo je napisao/la:Velez jak u regionalnim okvirimaTifoz je napisao/la:Tuzlak Velez vazda bio mostarski sa najvecom bazom u Mostaru. Tacno je da smo i u regionalnim okvirima jaki. Kas sve to saberes opet ti dodje da nas je jedno 16 puta vise nego vas. Haj se brnjoza i ti odjavi olipa cu i tebe glavicem kao i ove tvoje. Evo citavu vece ih mlatim a oni uzivaju. Klub bex navijaca grob te yebopa vas su se u mostaru ljudi odrekli a tek u regionu
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 20 jul 2015, 00:31, ukupno mijenjano 1 put.
solinas je napisao/la:Kada ti navijac Kluba ciji navijaci de fakto nepostoje kako organizovana skupina vec deceniju Kaze da nepostojis i da si Klub Bez navijaca....neprocjenjivo..
Trebao sam davno, ali evo sad ću:
momak, nemoj. Jednostavno nemoj.
Ne ide ti i obično je neugodno za čitati.
Najprijateljskiji savjet.
Najgluplji post svih vremenasolinas je napisao/la:Kada ti navijac Kluba ciji navijaci de fakto nepostoje kako organizovana skupina vec deceniju Kaze da nepostojis i da si Klub Bez navijaca....neprocjenjivo..
Zadnja izmjena: dzelllo, dana/u 20 jul 2015, 00:34, ukupno mijenjano 1 put.
lezVe do bagro
- Crvena1981Armija
- Kontakt:
solinas je napisao/la:Kada ti navijac Kluba ciji navijaci de fakto nepostoje kako organizovana skupina vec deceniju Kaze da nepostojis i da si Klub Bez navijaca....neprocjenjivo..
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
Opet kazem pricali ste,pisali po mrezama ubit zaklat manijake ra ultrase pa se svi pojavise a vi ni na jedno od ta tri. E haj sad ti meni objasni sustinu tvog degenericnog posta grob te yebo. Brojke i istina sve govori ko je bez navijaca a ko s njimasolinas je napisao/la:Kada ti navijac Kluba ciji navijaci de fakto nepostoje kako organizovana skupina vec deceniju Kaze da nepostojis i da si Klub Bez navijaca....neprocjenjivo..
DŽELO ODLAZI
U cemu je Problem druze....cime SE BA prsite...Baader je napisao/la:solinas je napisao/la:Kada ti navijac Kluba ciji navijaci de fakto nepostoje kako organizovana skupina vec deceniju Kaze da nepostojis i da si Klub Bez navijaca....neprocjenjivo..
Trebao sam davno, ali evo sad ću:
momak, nemoj. Jednostavno nemoj.
Ne ide ti i obično je neugodno za čitati.
Najprijateljskiji savjet.
SA 200 ljudi na Stadionu...SA kojim rezultatima...
Vec 30 godine ste **** öd kluba.nazalost.
SA kojim argumentima vi ismijavate slobodi BA...Niko ste i nista u vlastitom gradu.kamoli sire.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Otkud sad u dvocifrenoj? Jesi li siguran?Baader je napisao/la:Nego istina je da su došli samo jednom u 30 godina, i to u jedva dvocifrenoj brojci. Koji je razlog? Pa valjda oni samo znaju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nego ba, jesu li vam šta ostavili ovi iz Zrinjskog kad su vam ulazili u prostorijeCrvena1981Armija je napisao/la:solinas je napisao/la:Kada ti navijac Kluba ciji navijaci de fakto nepostoje kako organizovana skupina vec deceniju Kaze da nepostojis i da si Klub Bez navijaca....neprocjenjivo..![]()
![]()
![]()
![]()
Na šta ste spali. Od gradskog pa do seoskog kluba iz Vrapčića
FK Velež Vrapčići
Jel moze slika gostovanja na jesen pod BB kad ste par dana na forumu raspravljali da li ce vam biti dovoljno karti?
Nad tobom sunce najljepše sja
Ma sramota da Velez na domacim utakmicama prati izmedju 300 do 1000 ljudi.....shvatam ja Pastrmku...boli to.......covjek postavlja sliku iz 80-tih godina proslog vijeka......zal za mladoscu ili za nekim ljepsim Velezovim vremenima ...ko ce ga znati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.