smatraj to gotovim,on,bosnjak su skoro sigurnistaragarda je napisao/la:ovaj mali Mujic iz banovica ce u nekoj ligi petice zavrsit ako ovako nastavi...momak je predobar...nadam se da cemo ga dovest iduce sezone
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
wienultras
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
klasik je napisao/la:Juce su izasli rezultati sa izdatim licenccama za PL sljedece sezone, eh sad me zanima dali smo i mi (a i jedinstvo u slucaju da oni udju) tu trebali prebat potrebnu dokumentaciju il to ide na drugostepenu ili ipak tek kad osiguramo PL.
Jel Čelik nije dobio licencu samo za Europu ili..vidim Mladost dobila licencu za PL
Pobjeda je bolja od orgazma!
-
wienultras
- Kontakt:
ni za pl,ni evropu nisu dobili,naravno velika obarska,jedan od najvecih klubova ovog dijela evrope,uredno je dobila licencu,i to na prvostepenoj,ostvori se zemljo kuknjavaGorki je napisao/la:klasik je napisao/la:Juce su izasli rezultati sa izdatim licenccama za PL sljedece sezone, eh sad me zanima dali smo i mi (a i jedinstvo u slucaju da oni udju) tu trebali prebat potrebnu dokumentaciju il to ide na drugostepenu ili ipak tek kad osiguramo PL.
Jel Čelik nije dobio licencu samo za Europu ili..vidim Mladost dobila licencu za PL
wienultras je napisao/la: ni za pl,ni evropu nisu dobili,naravno velika obarska,jedan od najvecih klubova ovog dijela evrope,uredno je dobila licencu,i to na prvostepenoj,ostvori se zemljo kuknjava
Reprezentacija igra na Bilinom Polju a Čelik ne može PL tekme na istoimenom stadionu
Da se razumijemo nemam ništa protiv njih,ali nikako ne mogu oni biti sa (ako ništa) stadionom ispred Čelika
Moze na pp Dado
obraduj me .
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
nije to do stadionaGorki je napisao/la:wienultras je napisao/la: ni za pl,ni evropu nisu dobili,naravno velika obarska,jedan od najvecih klubova ovog dijela evrope,uredno je dobila licencu,i to na prvostepenoj,ostvori se zemljo kuknjava
Reprezentacija igra na Bilinom Polju a Čelik ne može PL tekme na istoimenom stadionu![]()
i ovo je Bosna i Hercegovina,ne bi me čudilo da se sljedeće sezone titula preseli u Obarsku
![]()
Da se razumijemo nemam ništa protiv njih,ali nikako ne mogu oni biti sa (ako ništa) stadionom ispred Čelika
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
wienultras
- Kontakt:
celik je duzan,ok,duzan je zeljo,i zrinjski i td,hajmo svima uzeti licencu,ali da neduzimo na nasoj temi,da nije smijesno,bilo bi zalosno..ako u narednu godinu nerijesimo pitanje duga,mozemo i titulu osvojiti,ali ceka nas sudbina celika...mjesto da im odobre,da preko evrope pokusaju sta uraditi,oporaviti se,oni ih kopaju,i igraci jednostavno izgube motiv da igraju,i izgube protiv pitara...Gorki je napisao/la:wienultras je napisao/la: ni za pl,ni evropu nisu dobili,naravno velika obarska,jedan od najvecih klubova ovog dijela evrope,uredno je dobila licencu,i to na prvostepenoj,ostvori se zemljo kuknjava
Reprezentacija igra na Bilinom Polju a Čelik ne može PL tekme na istoimenom stadionu![]()
i ovo je Bosna i Hercegovina,ne bi me čudilo da se sljedeće sezone titula preseli u Obarsku
![]()
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
jesu li ovi nasi potpisali ugovor o vracanju duga i koji je zadnji rok da se to potpise...svi koji potpisu ugovor o reprogramu duga ce biti cisti vec od iduce sezone i moci ce igrati evropske utakmice...to je objasnjeno u emisiji u kojoj je gostovao azmir zajedno sa onim pitarom i onim drugim..necu ni ime da im spominjem

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Mujić je već igro u Slobodi i bio dobar kolko se ja sjećam, kolko je dobrih igrača prošlo kroz klub zadnjih godina

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Muhamed Mujić u Slobodi ništa nije pokazao, loš je bio, zato i nije ostao u Slobodi
sad je već odličan igrač za ovu drugu ligu, ko zna kakav bi bio u PL
Senad Mujić je u Slobodi po meni bio sasvim ok, ali često je bio zlostavljan s tribina
kad se sjetim kad pogodi prečku s 5 m, kad ne razvali čitavu konstrukciju gola, to nas je koštalo pobjede
ne sjećam se rezultata, al' znam da je na tribinama bilo veselo 
Senad Mujić je u Slobodi po meni bio sasvim ok, ali često je bio zlostavljan s tribina
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Muhamed je dosao premlad u solidno popunjen tim..a dobivao je priliku da igra prije neke "nase djece" pa je i na tribinama bio docekan na noz...cinjenica je da i nije trebao mozda da igra koliko je igralo vec je to trebalo povremeno, al je imao jakog djeda i "morao" je da igra...jak djed, mlad momak, nepotizam, nasa djeca, taman dovoljno da se tribine okrenu donekle protiv tebe i da to utice na dijete...
a Senad Mujicka je bio posebna prica
84 sanse da dadne go, ukljucujuci i neke nevjerovatne promasaje...mada kad pogledas kasnije, nije to los napadac bio..jedan od prvih sto su ga zena i dijete svaku tekmu gledali i sto je s njima golove slavio heheh..vjerujem da je momak uvijek volio Slobodu, ali eto i on je kao "seljak" imao problema sa dijelom publike...
bogu hvala pa smo se dobrog dijela tih kretena rijesili sa tribine..i ja sam tad bio momcic, ponesu me kritike, ponese me starija raja, i ja se nagovorim...al sad sa ove distance kad znas neke stvari i kad pogledas vidis koliko je tu placenika sto ponizavaju dijete za nekog menadzera, koliko tuzlanskih seljacina i primitivaca
a Senad Mujicka je bio posebna prica
bogu hvala pa smo se dobrog dijela tih kretena rijesili sa tribine..i ja sam tad bio momcic, ponesu me kritike, ponese me starija raja, i ja se nagovorim...al sad sa ove distance kad znas neke stvari i kad pogledas vidis koliko je tu placenika sto ponizavaju dijete za nekog menadzera, koliko tuzlanskih seljacina i primitivaca
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
razgovarao danas s nekoliko igraca Orasja i samo cu reci
Biscani se dzaba nadaju kiksu:lol:

Sloboda Tuzla
Ma ima i danas primitivaca na tribinama, još uvijek se to nije iskorijenilo i ne vjerujem da hoće u skorije vrijeme. Pozitivna stvar je što su takvi svedeni na optimalan nivo (iako je najbolje da ih nikako nema).
Mujić je bio solidan napadač (na Senada mislim), dosta puta je bio od pomoći svojim golovima. Ako bih ga morao uporediti s nekim našim napadačem, onda bi to definitivno bio Mirza Mešić. I jednom i drugom je trebalo milion šansi da pogode, ali su se nekako dobro pozicionirali i bili dominantni u šesnaestercu (hint: skok-igra), tako da su često upadali u prilike. A ni Tosunović nije bio ništa drukčiji, da budem iskren. Opet, na stranu činjenica da su nam u tom periodu štoperi bili najbolji strijelci ekipe (Mikelini, Prodanović i Joge su redovno zabijali) s njima su se i ostvarivali neki rezultati. Meša je bio prvi napadač kada smo završili 3. i izgubili finale Kupa BiH od Slavije, a Tosun godinu prije kada smo u Kupu izgubili od Zrinjskog.
Mujić je bio solidan napadač (na Senada mislim), dosta puta je bio od pomoći svojim golovima. Ako bih ga morao uporediti s nekim našim napadačem, onda bi to definitivno bio Mirza Mešić. I jednom i drugom je trebalo milion šansi da pogode, ali su se nekako dobro pozicionirali i bili dominantni u šesnaestercu (hint: skok-igra), tako da su često upadali u prilike. A ni Tosunović nije bio ništa drukčiji, da budem iskren. Opet, na stranu činjenica da su nam u tom periodu štoperi bili najbolji strijelci ekipe (Mikelini, Prodanović i Joge su redovno zabijali) s njima su se i ostvarivali neki rezultati. Meša je bio prvi napadač kada smo završili 3. i izgubili finale Kupa BiH od Slavije, a Tosun godinu prije kada smo u Kupu izgubili od Zrinjskog.
Podrsku Ciri Blazevicu i Slobodi pred odlucujuce utakmice dale si i poznate glumice Mia Begović, Vanesa Glođo, Džana Džanić, Ivana Perkunić, Nina Terzić i Alisa Brkić.

Forza Sloboda !!!!!

Forza Sloboda !!!!!
Skver je napisao/la:Podrsku Ciri Blazevicu i Slobodi pred odlucujuce utakmice dale si i poznate glumice Mia Begović, Vanesa Glođo, Džana Džanić, Ivana Perkunić, Nina Terzić i Alisa Brkić.![]()
Forza Sloboda !!!!!
Hahahha poznate, sem Mie Begović ove ostale "ni google ne poznaje"
- Probisvjet
- Kontakt:
Probaj sa "internet explorerom".Thranduil je napisao/la:Skver je napisao/la:Podrsku Ciri Blazevicu i Slobodi pred odlucujuce utakmice dale si i poznate glumice Mia Begović, Vanesa Glođo, Džana Džanić, Ivana Perkunić, Nina Terzić i Alisa Brkić.![]()
Forza Sloboda !!!!!
Hahahha poznate, sem Mie Begović ove ostale "ni google ne poznaje"
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Kako bi bilo jako uraditi neki grafit s azmirovim likom covjek je zasluzio i vise od toga 
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
-
wienultras
- Kontakt:
jel posebna prilika,il si fan inace pa ga reklamirasGorki je napisao/la:Gospodin!
wienultras je napisao/la: jel posebna prilika,il si fan inace pa ga reklamiras
Nije nikakva reklama,čovjek je zaslužio..
Trenutno korisnika/ca: tuzlanskinacin i 8 gostiju.