Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Od pušenja, samo qrac. 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Meni kafa zna stojati po citav dan. Drugaciji ukusi. Ja vecinom pijem dugu kafu i jos ubacim jedan espreso. Mlijeko i secer nikakoBosniaBoston je napisao/la: ↑18 nov 2023, 15:49Vala ne znam kako naš narod ćejfi, čim se malo ohladi možeš je bacit
Stone hands👊
Jedan dan izvadio kutije (imao i IQOS), zgužvao i bacio u smeće. Dnevno kutija do kutija i pol to je oko 30-tak maraka ušteda ako 5 dana ne pušim. Sad umjesto toga svakih 5-6 dana kupim sebi neku stvar koja mi se sviđa u tom cjenovnom rangu, obično je to knjiga jer pravim kućnu biblioteku, ali bilo je i drugih stvari. Nekad izguram duže pa kupim skuplju stvar, ali da ti motivaciju da ih ostaviš.Centre forward je napisao/la: ↑17 nov 2023, 15:20To mi je otp jedini porok u životu, ono baš. Počelo je u gimnaziji i traje i dan danas.
Ovi momci koji su se kurtarisali tog smeća, kako ste uspjeli? Vrijedi li ono, zgužvam kutiju i par komada u njoj i neću više nikad.
Ja sam jednom im'o kratak prekid, baš gadn'o kašljo. Jest mi bilo ljepše na neki način, al' opet ta neka potreba za njom ubija insana.
Evo tri mjeseca bez cigara, počeo da osjetim mirise i ukuse iako se nisu skroz do kraja vratili, počeo osjećati miris cigare kad neko puši blizu mene, prije nisam ni svoju registrovao, inače pušač bio 13 godina bez prestanka.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
- Davidoffgold
- Kontakt:
Najgori mi je porok telefon, cak.i gori od gara.. ne znam kako da se kutarisem. Sve sebi limitiram.ovaj phone usage
Une vie honorable est une vie éternelle
-
- Kontakt:
Ja pušim vejp, a to je gore od qrca

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Davidoffgold
- Kontakt:
Mene stomak napuse od tog
Une vie honorable est une vie éternelle
Brisanje društvenih mreža je najbolja odluka koju možeš napravit uopšteno u životu. Samo Viber ili WA za porodicu, curu, prijatelje i kolege.Davidoffgold je napisao/la: ↑18 nov 2023, 17:46Najgori mi je porok telefon, cak.i gori od gara.. ne znam kako da se kutarisem. Sve sebi limitiram.ovaj phone usage
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Prema ažuriranim podacima Ministarstva za odgoj i obrazovanje Kantona Sarajevo u 2023./24. školskoj godini u Kantonu Sarajevo upisano su 4.451 prvačić, što predstavlja rast od 251 prvačića u desetogodišnjem periodu.
Ukupan broj upisanih osnovaca u tekućoj školskoj godini iznosio je 38.203.
U Općini Centar prvi razred osnovne škole upisalo je 662 učenika, Starom Gradu 242, Novom Sarajevu 653, Novom Gradu 1.291, Trnovu dva učenika, Vogošći 368, Ilijašu 221, Ilidži 685 i Hadžićima 227 učenika.
Ukupan broj upisanih osnovaca u tekućoj školskoj godini iznosio je 38.203.
U Općini Centar prvi razred osnovne škole upisalo je 662 učenika, Starom Gradu 242, Novom Sarajevu 653, Novom Gradu 1.291, Trnovu dva učenika, Vogošći 368, Ilijašu 221, Ilidži 685 i Hadžićima 227 učenika.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Felixians4
- Kontakt:
A fkt onaj IQOS smrdi ko mokre čarape 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Radije zapalit cijelu kutiju cigara odjednom, nego IQOS uzeti. Ne mozes isprati usta nakon njega.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ma Sanja je za Teodoru Dragana.Felixians4 je napisao/la: ↑18 nov 2023, 19:50Sretno zaljubljena. Hurikanke su top. A Teodora nevaljala, mama Džehva htjela ukrotiti, neuspjelo, otelo kontroli.

- Felixians4
- Kontakt:
Hmmmm. Niti jedna Dragana mi nije ispred njih da znam, no šta ja znam, istini za volju. Varala Kristijan Grey Ipšu. Mijenja košarkaše. Sad je s Rebecom. Elitna pevaljkuša novog naraštaja, nove vrste muzike.Cristal je napisao/la: ↑18 nov 2023, 20:09Ma Sanja je za Teodoru Dragana.Felixians4 je napisao/la: ↑18 nov 2023, 19:50Sretno zaljubljena. Hurikanke su top. A Teodora nevaljala, mama Džehva htjela ukrotiti, neuspjelo, otelo kontroli.Kurv.eština Džehvi se bubala na televiziji, šta li tek sad radi. Ah da sjećam se, Lessort i Vildoza je tresli. Ružno je spuštati ove bolje na taj nivo da se porede s ovom.
Nažalost Feli. I takve pjevačice dobijaju više medijskog prostora nego Sanja i Džejla koje znaju dobro pjevati. Čudna vremena došla.Felixians4 je napisao/la: ↑18 nov 2023, 20:39Hmmmm. Niti jedna Dragana mi nije ispred njih da znam, no šta ja znam, istini za volju. Varala Kristijan Grey Ipšu. Mijenja košarkaše. Sad je s Rebecom. Elitna pevaljkuša novog naraštaja, nove vrste muzike.Cristal je napisao/la: ↑18 nov 2023, 20:09Ma Sanja je za Teodoru Dragana.Felixians4 je napisao/la: ↑18 nov 2023, 19:50
Sretno zaljubljena. Hurikanke su top. A Teodora nevaljala, mama Džehva htjela ukrotiti, neuspjelo, otelo kontroli.Kurv.eština Džehvi se bubala na televiziji, šta li tek sad radi. Ah da sjećam se, Lessort i Vildoza je tresli. Ružno je spuštati ove bolje na taj nivo da se porede s ovom.
Sad ima neka nova verzija valjda gdje se ne osjeti taj smrad kad gori duhan. Tacno i jest gore nego cigar jbt.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nek mi je živa i zdrava, za razliku od tvoje koju su već crvi napali.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Nemojte vas dvojica da se svađate. Malo je još dobre raje ostalo.
Zdrava i ziva bila i jos puno kurceva popusila amen

Stone hands👊