BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
šta nas briga, čuli smo babu
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Standardno. Bez servisa i fha.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Glupo ga izgubi, logicno sto bi se reklo. xD Daj ba, pobijedi ga, bolji si od njeg.
Prejeftino izgubljen set. Nije se ni razigrao, a vec je u pofinom zaostatku. Opet su pocetnicke greske u pitanju...
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Forehand na amaterskom nivou. Previse je pasivan i koji qrac glumi sa bachand sliceom kad bi sa obicnim bh pravio puno vise stete Viktoru.
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Mora uzet tri put protivniku servis da bi dio set nemoze to protiv jacih protivnika.Zadrzat scoju servu tesko .nema tenisera bez serve jbg.
Opet nakon svakog poena neki pogledi prema treneru, komentarisanje... Ne može tako zaigrati bolje.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Vec mu nesto nije jasno:-)
Amaterski izgubi 4 gejma u nizu i odmah sve smeta:-)
Smijesan lik u svakom slucaju..ja se samo nadam da su 'strucnjaci' upravu i da cemo pravi tenis gledati od narednog aopena jer po njima damir je masina koja je tako programirana, sve u svoje vrijeme. Nekako cemo vec predeverati i ovu sezonu.
Amaterski izgubi 4 gejma u nizu i odmah sve smeta:-)
Smijesan lik u svakom slucaju..ja se samo nadam da su 'strucnjaci' upravu i da cemo pravi tenis gledati od narednog aopena jer po njima damir je masina koja je tako programirana, sve u svoje vrijeme. Nekako cemo vec predeverati i ovu sezonu.
- RollingPaper
- Kontakt:
troicki dozivio najlakse gejmove karijere
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kakav loš tenis
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir umislio da ce neko drugi umjesto njega pobijediti mec, hoce al' malo sutra. Bezveze gubi kada to najmanje treba, evo i sad... Previse laganih lopti i udaraca zavrse u mrezi ili velikom autu, pa nisi valjda amater u pm.
I ovaj je vratio najmanje 5 nekakvih frljoka u polje, svaka udje.
I ovaj je vratio najmanje 5 nekakvih frljoka u polje, svaka udje.
Gema on do kraja nece uzeti...
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Damir je profesionalac koji igra amaterski tenis .
Gotovo je ovo, poznavajući njega ovaj i idući set su samo formalnost. Sredi glavu, doviđenja i prijatno 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Ovdje su glava i servis najmanji problem.
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Seri Damire,seri svaki meč. Ja u zivotu nisma vidio lika da ovoliko prica sam sa sobom,sa trenerom,sa publikom, sa sudijom ,sa onom djecom sto lopte skupljaju. Pa jedan Fognini se dobro izdere,izgalami i onda nastavi igrati a ovaj naš ja ne znam. Igraj brate, igraj tenis ne budi klaun!
FK Sarajevo !
Sta kaze, napadam top 60 (vec drugu godinu) i necu igrati challengere...igrat ces ih pajdo itekako.
Ovo sto smo vidjeli u indiji i u ovom mecu nije dostojno top 100 igraca.
Ovo sto smo vidjeli u indiji i u ovom mecu nije dostojno top 100 igraca.
Najludji je...ja ga otpisem frajer se vrati
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
Hajde sad, serviraj kako znaš i umiješ al nemoj zayebat

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.