KARL HAJNC je napisao/la:znam da istina boli,ali tako je kako je
travnik je bilo 2:1 nezz sto njih spominjes , a isto tako 8 : 0 , to je rukomet ba
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
KARL HAJNC je napisao/la:znam da istina boli,ali tako je kako je
idi guli kompirKARL HAJNC je napisao/la:znam da istina boli,ali tako je kako je
Borac u srijedu pa Celik za vikend ako ne odgode kolo.nermin_TM je napisao/la:jel sad borac il celik ??
[/quote]Devil je napisao/la:Mogu se cistiti u kupu,evo ti primer iz kupa sada kada je Seslija iz Slavije pauzirao u kupu da bi mogao da igra sutra protiv Zvijezde.pintol_TM87 je napisao/la: ne ... Nikad se kartoni iz prvenstva nisu mogli cistiti u kupu !
Sve je do volje kluba i igraca da li im je potrebni u ligi ili kupu.
p.s Cestitke na pobedi cale mi je skako kao lud,k'o da ste uzeli prvenstvo
EdinTM87 je napisao/la:Velez vise para izgubio na ovoj tekmi, koliko su murijaka doveli, a niko im nije platio cener za skelu, zasluzena pobjeda, jes da sam vidio samo Colin goja i dvojica momaka se popeli na nake stepenice gdje se vidi samo pola igralista i dolazi murijak da nas otjera, znaci trci lik, kad ga Cola zabi
ma ludilo !!
RK Gradacac je napisao/la:Idemo po drugu postujucu pobjedu ove sezone, prvu van Sarajeva!
DANAS SAMO PONOSNO I HRABRO!
Velez nasa stalna musterijaSamo pobjeda dolazi u obzir, mali velez ce da place poslije tekme kao po obicaju!
Hahahahahahhahahahah ma jok ba, ima vamo desno nako cudo sto ima stepenice i prekriva pola terenasamir_tm87 je napisao/la:EdinTM87 je napisao/la:Velez vise para izgubio na ovoj tekmi, koliko su murijaka doveli, a niko im nije platio cener za skelu, zasluzena pobjeda, jes da sam vidio samo Colin goja i dvojica momaka se popeli na nake stepenice gdje se vidi samo pola igralista i dolazi murijak da nas otjera, znaci trci lik, kad ga Cola zabi
ma ludilo !!
http://img155.imageshack.us/img155/1459 ... ija378.jpg
ona tamo vi
ali dino je lud skroz hhah
koji kralj!pile87 je napisao/la:Na tiskovnoj konferenciji poslije susreta trener Veleža Hotić je kazao kako smatra da je Velež danas oštećen za dosuđeni penal i da ne misli podnijeti ostavku jer smatra da momčad i nakon današnjeg poraza ima 10 bodova a kada se uzme u obzir sa kojim igračkim kadrom raspolaže i da pripreme nisu odrađene do kraja ovo je uspjeh. Hotić: "Trebali smo nakon 8 kola imati 0 bodova".
Sa druge strane Osim nije krio zadovoljstvo i kazao kako mu nije jasno da jedan Velež sa takim nabojem uđe u današnju utakmicu protiv nas a protiv k.u.r.č.e.v.e Zvijezde to ne napravi. Istakao je kako će on sve častiti tko poslije nas ovdje osvoji 3 boda. Osim je kazao da je presudno bilo drugo isključenje Veleža kao i šira klupa i spremnija momčad tako da na poluvremenu smo znali da će mo ovaj susret pobjediti
Trenutno korisnika/ca: 12tiigrac21, voltron30 i 30 gostiju.