To sam i ja rekao...odavno ga nisam vidjeo ovakovog...s ovom slikom zacepit usta mnogimaStole iz Bora je napisao/la:Slika je sa orga, da ne bude da sam ja slikao ili postavio a "morao" sam je postaviti jer se ne vidja cesto da Amar ovoliko slavi ..
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- pintol_TM87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
ne ... Nikad se kartoni iz prvenstva nisu mogli cistiti u kupu !Vlak je napisao/la:pintol_TM87 je napisao/la:Svaka cast na pobjedi...Sad zelim da znam ko sve nece igrati protiv Celika i da li se ovaj crveni Svrake moze ponistiti u kupu?
koliko se ja sjecam, crveni kartoni se prenose na kup.
AMAR AMAR OSIM OSIM

Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921
...za sva vremena...
1921
Mogu se cistiti u kupu,evo ti primer iz kupa sada kada je Seslija iz Slavije pauzirao u kupu da bi mogao da igra sutra protiv Zvijezde.aS_Roma je napisao/la:ne ... Nikad se kartoni iz prvenstva nisu mogli cistiti u kupu !Vlak je napisao/la:pintol_TM87 je napisao/la:Svaka cast na pobjedi...Sad zelim da znam ko sve nece igrati protiv Celika i da li se ovaj crveni Svrake moze ponistiti u kupu?
koliko se ja sjecam, crveni kartoni se prenose na kup.
Sve je do volje kluba i igraca da li im je potrebni u ligi ili kupu.
p.s Cestitke na pobedi cale mi je skako kao lud,k'o da ste uzeli prvenstvo
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
KARL HAJNC
- Kontakt:
pa po primanju golova i jeste vaterpolo klub:hapoel,široki,travnik ...........Avanes je napisao/la:
KARL HAJNC je napisao/la:pa po primanju golova i jeste vaterpolo klub:hapoel,široki,travnik ...........Avanes je napisao/la:![]()
Zadnji put prijavljen/a:
25 sep 2010, 22:47
Ukupno postova:
73 | Pronađi postove korisnika/ce
(0.01% od svih postova / 0.56 posta/ova dnevno)
Najaktivniji/a na forumu:
Premijer liga BiH
(73 post(ov)a / 100.00% od postova korisnika/ce)
Najaktivniji/a u temi:
FK Željezničar
(39 post(ov)a / 53.42% od postova korisnika/ce)
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- samir_tm87
- Kontakt:
KARL HAJNC je napisao/la:pa po primanju golova i jeste vaterpolo klub:hapoel,široki,travnik ...........Avanes je napisao/la:![]()
Najaktivniji/a u temi:
FK Željezničar
(39 post(ov)a / 53.42% od postova korisnika/ce)
ovisnik brate ovisnik
i onda neko kaze zeljo nije droga cc
- pintol_TM87
- Kontakt:
pintol_TM87 je napisao/la:Svaka cast na pobjedi...Sad zelim da znam ko sve nece igrati protiv Celika i da li se ovaj crveni Svrake moze ponistiti u kupu?
Mogu se cistiti u kupu,evo ti primer iz kupa sada kada je Seslija iz Slavije pauzirao u kupu da bi mogao da igra sutra protiv Zvijezde.
Oke hvala...znaci sve je do kluba hoce li Svraka propustiti Celik ili Borac
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Tvoji kompleksi dusu imaju, s toga stidi se..KARL HAJNC je napisao/la:znam da istina boli,ali tako je kako je
Naprijed Zeljo ljubavi moja..
Dobiti Veleza, prikljuciti se vrhu, zacepiti usta balavcima, gledati sir Amara Osima kako se raduje, NEPROCJENJIVO..
FORZA ZELJO
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- samir_tm87
- Kontakt:
KARL HAJNC je napisao/la:znam da istina boli,ali tako je kako je
travnik je bilo 2:1 nezz sto njih spominjes , a isto tako 8 : 0 , to je rukomet ba
idi guli kompirKARL HAJNC je napisao/la:znam da istina boli,ali tako je kako je
amar je legenda
jel sad borac il celik ??
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Borac u srijedu pa Celik za vikend ako ne odgode kolo.nermin_TM je napisao/la:jel sad borac il celik ??
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Na tiskovnoj konferenciji poslije susreta trener Veleža Hotić je kazao kako smatra da je Velež danas oštećen za dosuđeni penal i da ne misli podnijeti ostavku jer smatra da momčad i nakon današnjeg poraza ima 10 bodova a kada se uzme u obzir sa kojim igračkim kadrom raspolaže i da pripreme nisu odrađene do kraja ovo je uspjeh. Hotić: "Trebali smo nakon 8 kola imati 0 bodova".
Sa druge strane Osim nije krio zadovoljstvo i kazao kako mu nije jasno da jedan Velež sa takim nabojem uđe u današnju utakmicu protiv nas a protiv k.u.r.č.e.v.e Zvijezde to ne napravi. Istakao je kako će on sve častiti tko poslije nas ovdje osvoji 3 boda. Osim je kazao da je presudno bilo drugo isključenje Veleža kao i šira klupa i spremnija momčad tako da na poluvremenu smo znali da će mo ovaj susret pobjediti
Sa druge strane Osim nije krio zadovoljstvo i kazao kako mu nije jasno da jedan Velež sa takim nabojem uđe u današnju utakmicu protiv nas a protiv k.u.r.č.e.v.e Zvijezde to ne napravi. Istakao je kako će on sve častiti tko poslije nas ovdje osvoji 3 boda. Osim je kazao da je presudno bilo drugo isključenje Veleža kao i šira klupa i spremnija momčad tako da na poluvremenu smo znali da će mo ovaj susret pobjediti
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
[/quote]Devil je napisao/la:Mogu se cistiti u kupu,evo ti primer iz kupa sada kada je Seslija iz Slavije pauzirao u kupu da bi mogao da igra sutra protiv Zvijezde.pintol_TM87 je napisao/la: ne ... Nikad se kartoni iz prvenstva nisu mogli cistiti u kupu !
Kako to stari manijak a ti delija ili mu je Zeljo samo drag klub
Znas kako kazu prva ljubav zaborava nema.
tako i on navija za Zvezdu i ide na tekme ali voli Zelju.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Heheh drago mi je to cuti
-
vjeran1987
- Kontakt:
gledao sam bas raspored sad borac ima kuci 2 utakmice,ali dobro u 14. kolu im gostujemo mi mozda ta utakmica bude vrlo bitna da smanjimo zaostatak pa da jurnemo na prvu poziciju na proljece aBd
imal jos salova u udruzenju i jel sta novo dolazilo?
Velez vise para izgubio na ovoj tekmi, koliko su murijaka doveli, a niko im nije platio cener za skelu, zasluzena pobjeda, jes da sam vidio samo Colin go
ja i dvojica momaka se popeli na nake stepenice gdje se vidi samo pola igralista i dolazi murijak da nas otjera, znaci trci lik, kad ga Cola zabi
ma ludilo !! 
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Prosle godine nas je krasila dobra odbrana(najmanje primljenih golova) ,a ove napad (najvise postignuti)
Vidi se pomak

Vidi se pomak
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.