admin je napisao/la: ↑21 nov 2023, 13:00
ljevak je napisao/la: ↑21 nov 2023, 01:10
Nema Livakovica na portalu
Što si ti zabrinut čega ima čega nema?
Sve neki urednici, smeta im kad se piše o curama, smeta kad se piše o fudbalerima, smeta ako previše pišeš o džeki, ne valja ako šta pitaš trenera, ne valja ako ne pitaš selektora, ne valja ako imaš mišljenje, ne valja ako nemaš mišljenje... sve naučnici na forumu, dobitnici pulitzera
Ista reakcija bi bila i u Hrvatskoj ili Srbiji da neki njihov sportski portal bombarduje vijestima o recimo Amaru Dedicu. Prvo bi pitali zasto a onda bi poceli ismijavati to kad ne bi dobili odgovor. Ne znam sta je problem da se neko zeza s tim kad i jeste razlog za zezanciju, sto je administracija zabrinuta sto se zeza s time je bolje pitanje?
Ljudi u svemu nadju manu to je uvijek tako bili i tako ce da bude, meni licno ne smetaju ni naslovi ni clanci koji se vrte po portalu ako ima budala koji ce na to da kliknu, ali shvatam da je to nekome sprdnja i da mu smetaju neke stvari.
Zasto? Pa zato sto je daleko manji problem i daleko bolje biti "naucnik na forumu" i ovdje pametovati nego se nazivati novinarom a pisati clanke kako je Dilleti ispala dojka i kako je Wanda objavila sliku u bikiniju. Time narusavas ugled novinarskom zanimanju, svodis ga na najnize grane.
Shvatam da i vas mozda nerviraju prozivke jer su neke stvari objasnjene zasto, neke mozda nepravedne, ali stvarno nemate pravo prozivati ljude na forumu dok vam na portalu stoje natpisi tipa "Šampion bez stida voditeljicu pred cijelim svijetom pitao škakljivo pitanje: Ne, nije me niko dosad" jer te natpise nisu napisali naucnici sa foruma nego oni koji se nazivaju novinarima.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça