NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Ovi novi profili su par igraca 100%.. miseva ce uvljak bit idemo naprijed.zavrsit prvenstvo.pa onda odlucit sta i kako dalje....
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Hahahaha...jeste, svi smo mi igraci hahaha...pa jos je tuznije ako smo igraci. Ko bolje zna od igraca sta se desava na terenu i van njega. Ako je ovo istina a jeste onda neko ovdje laze...ko li je to?
Ako je tebi plata 100km što će se isplatit 25 05 uz ovu platu. Ima nas drug koji nismo u klubu a znamo više od tebe što si u klubu jbg uključi se malo u rad kluba sramota je bolan imal kojinigrač da dovedeš da se uzme još po neka provizija al prošlo je to vrijeme. Ja lično poznajem i profu kažem ti nema čovjek utjecaja na sastav u Zvijezdi. Greška naše uprave jer je forsirala naše igrače koji i nisu baš opravdali očekivanja. Ajd ti sad meni reci jel to Berbić nije za prve postave.
-
- Kontakt:
Ćiro bolan stalno se pravdaš,što li to? U pravu su ti za neka suđenja al nemoj biti seljačina i da svi pričaju da smo svi takvi. Doći ti ja na kraju sezone i pokazati svoje karte od utakmica od prije a i donatorske tako da znaš da nisam nikakav igrač. Ne pišem je što ne volim Zvijezdu nego što je volim i puno znam. Stalno prijetiš odlaskom ne treba bolan to tako.Odluci se il jesi il nisi.Neka tebe, ali ne uzdaj se toliko u Husaru. Svi mi znamo šta je on i da vas je uslovio sa parama za igrače. Jel mi navijači trebamo šutit i ne reči ono što vidimo i znamo. Mato težak par milijuna i ako je tako šta se on ima dokazivat u Zvijezdi, briga njega za Zvjezdu. I da reknem ovom "zvijezda1" jedini Husarin da valja i jeste Berbić i hajde ovaj Azur,nako, a ostalo sve 0. Boljuh od njih koliko hoćeš. I ovom "Aždaji" da dodam da "ne brine" što kaže da je možda Husarinim isplaćena sva plata, pitanje je isplaćuje li njima to klub ili Husara. Evo vas danas sa Igmanom sa dna tabele pa da vas vidimo pokažite nam da nije istina ovo sto se svugdje priča da je utakmica već rješena za nijh i njima 3 boda.Ako izgubimo protiv njih onda smo skroz loši ili je istina da je dogovoreno. A vidicemo i sastav i izmjene. Gubili smo od Orašja,Travnika i Čapljine svi lošiji od nas. Volio bi ja da sam danas pogriješio al puno se priča o tome. Gdje ima dima ima i vatre. SRETAN PUT U KONJIC.
Druže 5 igrača od Capljine nam povredjeno, dolazi nam Posušje pa sad ne znam treba vidjeti kakvu će trener ekipu uopste imati na raspladanjz danas i u subotu, a i protiv Hadžića je bila oslabljena ekipa. Jedino sto znam je da ćemo igrati kao i svaku utakmicu 100% i nećemo se sklanjati. A navijači neka dodju na trening i neka pitaju i Matu i mene i igrače sve sto ih zanima ovdje se bespotrebno diže losa atmosfera u klubu i okolo kluba jer vise je onih koji misle drugačije nego vi ili ja. Ponavljam da ne želim ulaziti u rasprave ko god volj klub bujrum dole sve sto ga zanima odgovorit ću mu. Husara ponavljam nema uticaja ni sekunde ne znam čemu Hajka protiv Husukica nase dijete, Mehic naše dijete, Faca naše dijete najviše po njima uderate. Istina i mi smo očekivali od nekih vise al nekad nije dan, nekad sudija nekad drugi faktori Fudbal je to, kod nas preko noći se očekuje svw da bude top
Može donesite 2 miliona km i garantujem vam evo sada naredne godine PL.
Mislim da bezveze polemisemo u krug, niste zadovolji dodjite na trening iskažite.
Sad će i skupština možete traziti promjene i unutar kluba, al svake godine i ko god dodje nevalja ljudi se istroše izgore pogode ih ovi komentari od pojedinih lica i zasite se.
Mislim da bezveze polemisemo u krug, niste zadovolji dodjite na trening iskažite.
Sad će i skupština možete traziti promjene i unutar kluba, al svake godine i ko god dodje nevalja ljudi se istroše izgore pogode ih ovi komentari od pojedinih lica i zasite se.
Direktore, Pisko, maskoto, pa ako je iko pljuvao i po igračima i upravi to si ti. Ovdje niko ne pljuje. Iznosi argumente. Profulali ste skroz sezonu. Zahvaljujuci tebi i takvim niko normalan neće u Zvijezdu. Osudili ste je na propast. Previše politike se uvuklo i sad baj, baš. Ostani i pati se jer ste je doveli do dna. Vjerovatno ste dali utakmici Igmanu kao i Hadzicima i šta sad.
Sve sam ja i sta sad?? Ljudi klub zadužili milion i pol vi apladuriali. Kakvi ste vi jadnici a ja još gori sto se ovdje pravdam miševima...
-
- Kontakt:
Pusti miseve neznaju sa je klub bio pred gasenjem i da je bila onovana zvijezda 1922
Ima li prijenos danas
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
-
- Kontakt:
Druze ja da imam 2 milona mi bi već sada osigurano imali PL. Brate doveo si pojačanja evo da ti nabrojim ,Vidović, Hasukic,igra jer mora,golman Maslic,Mehiić,Rastoder,Hrvanović, Rastoka, Fačić, Berbic,Salihović, Sarvan, Milaković...od onih dobro skupih do jeftinih, doveo si ih jer su se pokazali dobri a dosta ih ne igra e pitam se stalno zašto? Gledam utakmice i uvijek isti. A sviju treba platiti i klupu i ove sto igraju. Bez ljutnje,samo kažem. I jos jednom sretno i donesite nam s obrazom 3 boda.spiska je napisao/la: ↑19 maj 2021, 13:17Druže 5 igrača od Capljine nam povredjeno, dolazi nam Posušje pa sad ne znam treba vidjeti kakvu će trener ekipu uopste imati na raspladanjz danas i u subotu, a i protiv Hadžića je bila oslabljena ekipa. Jedino sto znam je da ćemo igrati kao i svaku utakmicu 100% i nećemo se sklanjati. A navijači neka dodju na trening i neka pitaju i Matu i mene i igrače sve sto ih zanima ovdje se bespotrebno diže losa atmosfera u klubu i okolo kluba jer vise je onih koji misle drugačije nego vi ili ja. Ponavljam da ne želim ulaziti u rasprave ko god volj klub bujrum dole sve sto ga zanima odgovorit ću mu. Husara ponavljam nema uticaja ni sekunde ne znam čemu Hajka protiv Husukica nase dijete, Mehic naše dijete, Faca naše dijete najviše po njima uderate. Istina i mi smo očekivali od nekih vise al nekad nije dan, nekad sudija nekad drugi faktori Fudbal je to, kod nas preko noći se očekuje svw da bude top
Bez širine nema ni ganjanje rezultata, kako ne shvatite da je u Gorazdu, Hadzicima, Kaknju trebalo da kiksa Posušje oni to nisu uradili i to je to, mi smo onda malo psihički a malo i fizički pali. Svi igrači su dovedeni sa razlogom neki će i ostati a i doce neki. Ne kažem da nismo griješili ja prvi znam da smo kiksali očekivali smo od nekih vise al sta je tu je nadam se da će biti korektni ti igrači prilikom odlaska ili produživanje saradnje.
A jesu se kafandzije navukle 
Do skora u klubu pravi vaser, kafandzijanje po prostorijama kluba, dugovi, blokiran racun, nezadovoljstvo gledalaca, nezadovoljstvo igraca, prodaja utakmica, dovodjenje i guranje antitalenata, raskol u omladinskom pogonu i onda dodju momci koji vole klub i sve okrenu za 360°... I onda se pojavi 2 3 indijanca, nakon par losi rezultata da oni nesto pametuju, ne bi me cudilo da su kafandzije bivse
@spiska ne znam sta se lozis na ovakve samnji malo u javnosti i nastavi gazit, bitna je podrska koju imate, a ove virtuelne botove odje.bi

Do skora u klubu pravi vaser, kafandzijanje po prostorijama kluba, dugovi, blokiran racun, nezadovoljstvo gledalaca, nezadovoljstvo igraca, prodaja utakmica, dovodjenje i guranje antitalenata, raskol u omladinskom pogonu i onda dodju momci koji vole klub i sve okrenu za 360°... I onda se pojavi 2 3 indijanca, nakon par losi rezultata da oni nesto pametuju, ne bi me cudilo da su kafandzije bivse
@spiska ne znam sta se lozis na ovakve samnji malo u javnosti i nastavi gazit, bitna je podrska koju imate, a ove virtuelne botove odje.bi
Cuj Zmaje,combeta..hahaha,promjenio ime ali stil pisanja isti....a ovaj psihijatar mi po stilu pisanja lici na Nahid1...de ba ljudi pamet u glavu,sezona nije losa,polahko se to stabilizuje,sramota je ne reci da momci rade super....I to je fakt,samo nastaviti tako i jos jace a ovo dvoje troje,hmm...ma trolaju ljudi nije im lahko na oni kod svojih kuca su,,mehlemi,,pa se ispucavaju ovdje.....halalite im i ne odgovarajte vise na njihova piskaranja,Zvijezda Sampion!
Najbolje bi bilo uz dogovor sa gradonačelnikom da se većina budžeta od sporta prebaci Rukomentom klubu Gradačac, momci rade ispravan posao i za četiri godine su klub od gašenja doveli do PL. Treba im dati priliku jer Zvijezda nema uslova tj. ni licencu za prvu ligu Federacije a kamoli za PL. Svake godine se najavljuje ulazak i njima se daje većina budžeta. Bilo bi pošteno da se proba jedna godina rukometnom klubu dati veći budžet da gledamo Evropu u Gradačcu, neka Zvijezda sačeka malo sa "ulaskom".
Vama ovdje ne valjaju domaci igraci, ne valjaju pojacanja sa strane, ne valja uprava, trener. Ko je to trebao igrati a ne igra, ko je od vas sto kritikujete pogledao neki trening pa da zna ko je povrijedjen, ko nije fit. Sto je dosao Maslic, pa valjda nam treba rezervni golman pa jos mlad i perspektivan. Hasukic U 21, Mehic U 21. Sarvan i Behram su jedini koji bas ne igraju, nisu se dokazali. Barselona dovela Pjanica pa ne igra, valjda i Ciro odnosno uprava moze pogrijesiti sa nekim igracem koji se nije uklopio. Jedni govore sto ne igraju nasi da ne trosimo drugi opet pljuju po "nasim" kako ih neko forsira. Moze li se vama kako ugoditi.Psihijatar18 je napisao/la: ↑19 maj 2021, 14:30Druze ja da imam 2 milona mi bi već sada osigurano imali PL. Brate doveo si pojačanja evo da ti nabrojim ,Vidović, Hasukic,igra jer mora,golman Maslic,Mehiić,Rastoder,Hrvanović, Rastoka, Fačić, Berbic,Salihović, Sarvan, Milaković...od onih dobro skupih do jeftinih, doveo si ih jer su se pokazali dobri a dosta ih ne igra e pitam se stalno zašto? Gledam utakmice i uvijek isti. A sviju treba platiti i klupu i ove sto igraju. Bez ljutnje,samo kažem. I jos jednom sretno i donesite nam s obrazom 3 boda.spiska je napisao/la: ↑19 maj 2021, 13:17Druže 5 igrača od Capljine nam povredjeno, dolazi nam Posušje pa sad ne znam treba vidjeti kakvu će trener ekipu uopste imati na raspladanjz danas i u subotu, a i protiv Hadžića je bila oslabljena ekipa. Jedino sto znam je da ćemo igrati kao i svaku utakmicu 100% i nećemo se sklanjati. A navijači neka dodju na trening i neka pitaju i Matu i mene i igrače sve sto ih zanima ovdje se bespotrebno diže losa atmosfera u klubu i okolo kluba jer vise je onih koji misle drugačije nego vi ili ja. Ponavljam da ne želim ulaziti u rasprave ko god volj klub bujrum dole sve sto ga zanima odgovorit ću mu. Husara ponavljam nema uticaja ni sekunde ne znam čemu Hajka protiv Husukica nase dijete, Mehic naše dijete, Faca naše dijete najviše po njima uderate. Istina i mi smo očekivali od nekih vise al nekad nije dan, nekad sudija nekad drugi faktori Fudbal je to, kod nas preko noći se očekuje svw da bude top
Pomilki me po combetu. Ja nikad ne mijenjam profil. I sve sto hocu i napisem. I za trenutnu situaciju imam svoje misljenje i jos prije sam na to upozaravao. Al vise nemam zivaca i libu me racku i za njima i za "ovakvom/njihovom" Zvijezdom.Pajo59 je napisao/la: ↑19 maj 2021, 16:51Cuj Zmaje,combeta..hahaha,promjenio ime ali stil pisanja isti....a ovaj psihijatar mi po stilu pisanja lici na Nahid1...de ba ljudi pamet u glavu,sezona nije losa,polahko se to stabilizuje,sramota je ne reci da momci rade super....I to je fakt,samo nastaviti tako i jos jace a ovo dvoje troje,hmm...ma trolaju ljudi nije im lahko na oni kod svojih kuca su,,mehlemi,,pa se ispucavaju ovdje.....halalite im i ne odgovarajte vise na njihova piskaranja,Zvijezda Sampion!
Al vidim da su sada jos neki progledali i vide ono na sto sam ja upozoravao.
Vidi ****,tobe jarabi...malo,malo bi nesto da se saginje,milki...neka tebe,milki ga sam
Evo traje tekma vec 15-ak minuta...samo da kazem, jeste novi profil ali nisam igrac sigurno....crvenobijeli je napisao/la: ↑19 maj 2021, 08:46Ovi novi profili su par igraca 100%.. miseva ce uvljak bit idemo naprijed.zavrsit prvenstvo.pa onda odlucit sta i kako dalje....
Sretno Zvijezda!!!
Ovde se stvara pritisak na ljude u klubu a ljudi rade po meni dobar poso svi joji misle da mogu i znaju bolje bujrum u klub.
!Starboy88 je napisao/la: ↑19 maj 2021, 16:58Najbolje bi bilo uz dogovor sa gradonačelnikom da se većina budžeta od sporta prebaci Rukomentom klubu Gradačac, momci rade ispravan posao i za četiri godine su klub od gašenja doveli do PL. Treba im dati priliku jer Zvijezda nema uslova tj. ni licencu za prvu ligu Federacije a kamoli za PL. Svake godine se najavljuje ulazak i njima se daje većina budžeta. Bilo bi pošteno da se proba jedna godina rukometnom klubu dati veći budžet da gledamo Evropu u Gradačcu, neka Zvijezda sačeka malo sa "ulaskom".
Idemo dalje za iste pare
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.