Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
The Reds team in full is: Reina, Johnson, Enrique, Agger, Skrtel, Lucas, Adam, Downing, Henderson, Carroll, Suarez.
Subs: Doni, Spearing, Bellamy, Kuyt, Kelly, Coates, Maxi.
Ista postava kao i protiv West Broma. Sigurno da neće biti lahko protiv Swanseaja, imaju odličnog menadžera Brendana Rodgersa koji preferira pass & move igru. Kvalitet je na našoj strani, nadam se da ćemo iskoristiti ovu priliku.
YNWA!
Subs: Doni, Spearing, Bellamy, Kuyt, Kelly, Coates, Maxi.
Ista postava kao i protiv West Broma. Sigurno da neće biti lahko protiv Swanseaja, imaju odličnog menadžera Brendana Rodgersa koji preferira pass & move igru. Kvalitet je na našoj strani, nadam se da ćemo iskoristiti ovu priliku.
YNWA!
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Kad počinje tekma Liverpoola ? Ako se ne poklapa sa "mojim" da vas gledam malo.
Ps. Nemojte zaboraviti staviti koji link.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
počinje u 16hArnelinho je napisao/la:Kad počinje tekma Liverpoola ? Ako se ne poklapa sa "mojim" da vas gledam malo.![]()

Ejs, jbg sad.Carlo je napisao/la:počinje u 16hArnelinho je napisao/la:Kad počinje tekma Liverpoola ? Ako se ne poklapa sa "mojim" da vas gledam malo.![]()

Gledaću ja vas ovde onda.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
imaš reprizu večeras na bht1 u 20.10Arnelinho je napisao/la:Ejs, jbg sad.Carlo je napisao/la:počinje u 16hArnelinho je napisao/la:Kad počinje tekma Liverpoola ? Ako se ne poklapa sa "mojim" da vas gledam malo.![]()
Ps. Nemojte zaboraviti staviti koji link.![]()
Gledaću ja vas ovde onda.Želim vam da vas Kuyt obraduje.

sopcast:
sop://broker.sopcast.com:3912/6816" onclick="window.open(this.href);return false;
browser:
http://www.realtvsport.com/channel-2.php" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.livescorehunter.ro/streams/ss/01.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://alvsports4311.****/p/channel-5.html" onclick="window.open(this.href);return false; - veetle, ne znam da li radi... meni trenutno ne.
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Ja necu gledat tekmu tako da gledam reprizu ali cu pratit rezultat koji nadam se nebi trebao biti upitan jedna laganica
od 5-1
od 5-1
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Bože sačuvaj...
11.put ove sezone pogađaju okvir gola,ovaj put prečku Carroll sa 6-7 m (zicer). 

FK Pjetlovi
- Red Assassin
- Kontakt:
Adam je savrseni holding plejmejker sa velikom dozom gluposti sto se tice prekrsaja i kartona.. Dobro igramo.
-
- Kontakt:
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Kako se nerviram.
Da Bog da svaki put izgubili kada fulimo čistu priliku!
Da Bog da svaki put izgubili kada fulimo čistu priliku!
I rekao sam da će biti teška utakmica. Prvo poluvrijeme smo odigrali dobro, Swansea je parkirao autobus ispred gola tako da će biti teško u drugom poluvremenu, ali samo siguran da će King izvući maksimum iz ovih momaka u drugom poluvremenu. COME ON YOU MIGHTY REDS!
YNWA
YNWA
Toliko mi je zanimljiva tekma da sam zamalo zasp'o.
Po meni jedino je Enrique odigrao dobro,ovo ostalo slabo.Downing se malo rastrčao ali centrašutevi ala Alves svojevremeno.
Hendersona nisam primjetio sa loptom par puta,Suarez i Carroll su imali po 1 dobru šansu... Ne može lagana pobjeda nema šanse. 
P.S. Ništa bez Gerrarda !

Po meni jedino je Enrique odigrao dobro,ovo ostalo slabo.Downing se malo rastrčao ali centrašutevi ala Alves svojevremeno.

P.S. Ništa bez Gerrarda !

FK Pjetlovi
Slabo slabo, ubaciti Bellamya i pobjeda neće doći u pitanje!
YOU'LL NEVER WALK ALONE
- Red Assassin
- Kontakt:
Cuj slabo, nosale su ih vile u prvom poluvremenu strasno. Samo sto su nasi svi krenuli naprijed pa su i oni preko kontra napada malo zaprjetili.. Od kad je adam dobio zuti nije smio vise rizicno da ide u duele i zato nam je malo igra opala.. Imali smo par lijepih akcija i ne vidim nikakav problem da ih pobjedimo u drugom poluvremenu.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Do kad ćemo se izvlačiti na vile i ostala nad-naravna bića? Do kada će sreća biti glavni krivac za naše
neuspjehe? Ne mogu više, ne postoje opravdanja!
U potpunosti se slazem.Mozes ti nemat srece jednom, dvaput, al 150 putaOTNYS_YNWA je napisao/la:Do kad ćemo se izvlačiti na vile i ostala nad-naravna bića? Do kada će sreća biti glavni krivac za naše

Al sacekajmo dok zavrsi tekma, mislim da ce ipak rezultat biti povoljan na kraju

YNWA
Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone