Milan nece nikakvu reorganizaciju imati dok jedini krivci za ovo, ne umru.Svi znamo o kome je riječ.Već 4 godine sistematski uništavaju klub.L'Avvocato je napisao/la:A žalosno je to, ma ko šta pričao. Takav je i Juve bio prije reorganizacije i uvođenja reda. Znam da je navijačima Milana teško. Razumijem sve.
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: Serie A
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
OFFICIAL: Lazio have sacked Stefano Pioli
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- akisarajevo92
- Kontakt:
Simone je vodio Primaveru i on je bio najlogicniji izbor za privremenog trenera (pretpostavljam)Pogba je napisao/la:Simone Inzaghi novi trener.
evropa se ne moze uhvatit', ispast' se ne moze, isfurat' s Inzaghijem do kraja i onda na ljeto naci trenera
Ništa manje nekulture od jednog Cavania koji je pogotovo protiv Juventusa bio često u crazy mode-u, ali ga se svim silama priziva u isti sada kada je izvjesno da će Real vratiti Moratu.VelaHavle je napisao/la:Ja se lično ne bi nikad zauzeo za igrača poput zemljoradnika Higuaina. Toliko nekulture nije vrijedno da osvoji bilo kakav trofej pored Juventusa
Pipita je igračina, igra jednu od najboljih sezona koju je jedan napadač ikada igrao u Seriji A, ali ima tanke živce. Sigurno mu Italijanština (što bi drug @Sissoko rekao) ne pomaže, uvijek ima reakcije kada protivnici simuliraju faule, a to se posebno odnosi na stopere u Italiji koji na svaki kontakt s napadačima padaju kao pokošeni, a u Italiji je posebno izražena prednost koju sudije daju stoperima u duelu s napadačem. Prestrog čak i faul jer je namjera igrača Udinesea bila proračunata (ponovljeni snimak je jedno, a realnost drugo), ali dobro, djelići su sekunde u pitanju, a odmah je krenula jagma po terenu. Higuain je izgubio živce i tu je sam sebi kriv jer će dobiti bar 3 tekme (podsjećam da je Khedira dobio 2 jer je "samo" nešto sudiji dobacio).
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
koliko like za Nagatoma

#houseofcards
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
- Romagnoli13
- Kontakt:
Real, City, Chelsea i United ce raditi velike rekonstrukcije na ljeto, i ocekujte veliku borbu klubova iz Serie A za igrače koji su višak u tim ekipama.Pogotovo jer će mnogi biti na popustu ili dostupni za posudbu.
Kovacic, Casemiro, Isco, Yaya, Nasri, Kolarov, Mangala, Fernando, Bony , Navas, Sagna, Fellaini, Blind, Darmian, Bastian S., Herrera, Matic, Fabregas, Oscar, itd, itd..
Mnogi od ovih igrača će biti dostupni ljetos.
Kovacic, Casemiro, Isco, Yaya, Nasri, Kolarov, Mangala, Fernando, Bony , Navas, Sagna, Fellaini, Blind, Darmian, Bastian S., Herrera, Matic, Fabregas, Oscar, itd, itd..
Mnogi od ovih igrača će biti dostupni ljetos.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
#nemaboljeg

Higuain suspended 4 match

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- L'Avvocato
- Kontakt:
Podivljali navijači svih klubova zbog kazne. Campionato falsato 
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Puno je brate 4 pa nije stocirao sudiju. Iako je nekad i LosMi dobio 3 zbog navodnog simuliranja pa se mi Juventini nismo slagali zbog toga.
Vala 4 je puno po meni bi mozda bolje bilo za ovakve stvari dvije sa mogućnošću žalbe i dobra klapa po džepu a ne četiri utakmice neigranja.
Vala 4 je puno po meni bi mozda bolje bilo za ovakve stvari dvije sa mogućnošću žalbe i dobra klapa po džepu a ne četiri utakmice neigranja.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Khedira je dobio 2 utakmice zbog jbavanja sudije il recimo Borja Valero 3 zbog istog tako da 4 za kontakt sa sudcem i jbavanje je u skladu sa kriterijem.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pa da, kada te Kelini i komplet tim udara konstantno 90 minuta. I ti bi poludio. Samo ne znam da li je ikad Kavani izjavio ono što je izjavion glupi Inguan. "Juventus je bolja ekipa ali imali su pomoć a Napoli nije". To ti sve govori.Pogba je napisao/la:Ništa manje nekulture od jednog Cavania koji je pogotovo protiv Juventusa bio često u crazy mode-u, ali ga se svim silama priziva u isti sada kada je izvjesno da će Real vratiti Moratu.VelaHavle je napisao/la:Ja se lično ne bi nikad zauzeo za igrača poput zemljoradnika Higuaina. Toliko nekulture nije vrijedno da osvoji bilo kakav trofej pored Juventusa
Pipita je igračina, igra jednu od najboljih sezona koju je jedan napadač ikada igrao u Seriji A, ali ima tanke živce. Sigurno mu Italijanština (što bi drug @Sissoko rekao) ne pomaže, uvijek ima reakcije kada protivnici simuliraju faule, a to se posebno odnosi na stopere u Italiji koji na svaki kontakt s napadačima padaju kao pokošeni, a u Italiji je posebno izražena prednost koju sudije daju stoperima u duelu s napadačem. Prestrog čak i faul jer je namjera igrača Udinesea bila proračunata (ponovljeni snimak je jedno, a realnost drugo), ali dobro, djelići su sekunde u pitanju, a odmah je krenula jagma po terenu. Higuain je izgubio živce i tu je sam sebi kriv jer će dobiti bar 3 tekme (podsjećam da je Khedira dobio 2 jer je "samo" nešto sudiji dobacio).
Pregotivan igracChinaglia je napisao/la:#nemaboljeg![]()
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
vodi ga kuci ako ti je pregotivan
hahahahahahahahaha
- L'Avvocato
- Kontakt:
Sviđa mu se njegov stil