AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Re: AC Milan
De Jong zeli produzenje ugovora

Jedini koji u ekipi zaslužuje kapitensku traku, nadam se da će ostati.UrbyEmanuelson je napisao/la:De Jong zeli produzenje ugovora![]()
![]()
Forza Milan!
Dajte mu ugovor i traku. Ako dodje Karlo De Jong bi mogao glumiti Gatusa 
Il Club più titolato al mondo!
Ma sve je izvjesnije da nema nista ni od Karla. Ako je rekao da ce uzeti godinu dana odmora, onda budi siguran da hoce, nije on tip koji ce okolo bacati suplje i igrati igre sa medijima.
Nazalost, ostaje samo Emeri, a boga pitaj kolike su sanse da tek on dodje, skoro nikakve.
I sta ostaje? Montela.
Samo gore od njega je Brocchi, a ne bi me cudilo da pristupe bas tom "rijesenju".
Nazalost, ostaje samo Emeri, a boga pitaj kolike su sanse da tek on dodje, skoro nikakve.
I sta ostaje? Montela.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Emery je jedan od kandidata za klupu Reala
Edit: Bronzeti tvrdi da je Benitez 99% novi trener Reala.
Znaci, Emery bi mogao biti realna opcija pogotovo ako ne osvoji EL
Edit: Bronzeti tvrdi da je Benitez 99% novi trener Reala.
Znaci, Emery bi mogao biti realna opcija pogotovo ako ne osvoji EL
Il Club più titolato al mondo!
UrbyEmanuelson je napisao/la:De Jong zeli produzenje ugovora![]()
![]()
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Hajde, bar smo sa grbace skinuli Mihajlovica
al' sta ako covjek osvoji LE (a hoce) i odluci ostati? koje su nam alternative uopste?
nama je bez dobrog trenera i iduca sezona pisi propalo, to neka nam bude jasno... a ja stvarno vise nemam zivaca da ovo pratim.
mozda ganjati onog tipa iz benfike, nesto se i o njemu pisalo
ma daj bilo koga, samo da nije montela i ovi neki lafo treneri koji uce svoj zanat na milanu, pun mi ih je vise ku*ac.
kaze adil da ide iz milana ako pippo ostane trener... a jesu svi zakrvili sa njim, ko zna sta je taj sve radio

al' sta ako covjek osvoji LE (a hoce) i odluci ostati? koje su nam alternative uopste?
nama je bez dobrog trenera i iduca sezona pisi propalo, to neka nam bude jasno... a ja stvarno vise nemam zivaca da ovo pratim.
mozda ganjati onog tipa iz benfike, nesto se i o njemu pisalo
kaze adil da ide iz milana ako pippo ostane trener... a jesu svi zakrvili sa njim, ko zna sta je taj sve radio
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Eto vam Anćelotija.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Kao i Sušić

rope11 je napisao/la:Hajde, bar smo sa grbace skinuli Mihajlovica![]()
al' sta ako covjek osvoji LE (a hoce) i odluci ostati? koje su nam alternative uopste?![]()
mozda ganjati onog tipa iz benfike, nesto se i o njemu pisaloma daj bilo koga, samo da nije montela i ovi neki lafo treneri koji uce svoj zanat na milanu, pun mi ih je vise ku*ac.
kaze adil da ide iz milana ako pippo ostane trener... a jesu svi zakrvili sa njim, ko zna sta je taj sve radio![]()
Jorge Jesus
Ma sumnjam da će i on doći. Moramo se pomiriti sa tim da samo ime kluba ne može privući velike igrače i trenere jer nismo na nivou od prije 10-ak godina. Jedini način da se Milan vrati na stare staze je taj da se uloži veliki novac u rekonstrukciju tima i dolazak dobrih igrača (jer fakt je da se velikom lovom mogu privući dobri igrači) a mi novca bez prodaje kluba nemamo odnosno imamo al' ga nećemo vidjeti kako se troši u rekonstrukciju tima sve dok je Berlusconi tu.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- muha milanez
- Kontakt:
Kad na kraju bude Di Mateo novi trener
Najbolja opcija je svakako Emery, čak i bolja od Ancelotija, tako da se iskreno nadam da će se i desiti. Kaže Galijani da ćemo imati dobar budžet za pojačanja. Kao Berla želi da digne klub. Kako god, samo da nam se ne ponove zadnje 2-3 sezone. Pozz rossoneri!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Najbolja opcija je svakako Emery, čak i bolja od Ancelotija, tako da se iskreno nadam da će se i desiti. Kaže Galijani da ćemo imati dobar budžet za pojačanja. Kao Berla želi da digne klub. Kako god, samo da nam se ne ponove zadnje 2-3 sezone. Pozz rossoneri!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Dolazi vam Mandzukic izgleda.
Prosjek, sa ovakvim veznim redom će biti na nivou Pazzinija.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Sto se tice love mislim da ce ici oko 25-30 miliona eura jer Atleticu trebaju pare da isfinansira novog boljeg napadaca najvjerovatnije Higuaina.
Ne vjerujem druže da će Galliani dati te pare, možda na jedno 242556 rata al' iskeširati nema šanse 
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Slabo koji transfer ide sve odmah u kesu velika vecina se na rate radi.Milan ce valjda imati para od tog novog vlasnika ili kako vec
.