FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

pile87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la pile87 » 26 sep 2010, 13:50

sandokan_TM87 je napisao/la:To da je svaka tekma za sebe i da se ne razmislja unaprijed je proslogodisnja amarova "prica za javnost", a s obzirom na njegovu genijalnost i umijece itekako je znao da tada moze osvojiti titulu sto je i ucinio...
ne slazem se s tobom kad je u pitanju ovakav pristup igri jer bez gledanja unaprijed nemoze se ostvariti uspjeh... amarovi planovi se ostvaruju a dokaz za to je ova slika gdje u ekstazi proslavlja go ( poslije svih povreda i nevolja koje su se obrusile na nas i prijetile da osujete genijalčeve planove za odbranu titule u godini kad slavimo 90-ti rodjendan)
slozices se samnom da amar bas i nije tip koji izljeva emocije u javnosti pa razmisli malo o ovome sto sam napisao
lp
Vidi ovako mora ici do polusezone, jer takva je nasa liga opet se nece do zadnjeg momenta znati sa kakvim ce kadrom uci u sezonu bilo koji klub u ligi, da je sve normalno shvatio bih to sto zelis da kazes.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 26 sep 2010, 14:02

samo cu napisati da mi je poslije onog juce mada to odavno lezi u meni, zao modrice,posusja,orasja i jos nekih gdje se moglo otici ko covjek,navijati za svoj tim,gledati tekmu,ostalo je jasno
AMAR OSIM!!!

sandokan_TM87
Kontakt:

Post Postao/la sandokan_TM87 » 26 sep 2010, 14:52

@pile87

slazem se da treba vidjeti sa kakvim ce kadrom klubovi uci u proljetni dio sezone, ali mi ne treba da razmisljamo o drugima nego o sebi i naravno da se nadamo da ce nas povrede zaobici barem u ovolikom obimu
pametan si ti momak i imas rezona
26.05.2010-TITULA

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 26 sep 2010, 15:24

Hmmm, izborna godina.
Obecavanje novog ful kul stadiona i onda im samo malo promijene stolice i eto ga.
Onda kupe sve sto se kupiti moglo i potpisali na godinu dana sa svim tim igracima.
Nek' pricaju sta hoce ali ovo meni dismr da ce jedan klub da napuste mnogi igraci, ako ne u polusezoni onda na kraju prvenstva.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

PrPaAaa
Kontakt:

Post Postao/la PrPaAaa » 26 sep 2010, 15:29

Sarajlije Prekosutra je Blizu ....

SRETNO i neka fudbal pobjedi !!
Nista nas nije slomilo !!!
Nista nas nece slomiti !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 26 sep 2010, 15:34

Avanes je napisao/la:Hmmm, izborna godina.
Obecavanje novog ful kul stadiona i onda im samo malo promijene stolice i eto ga.
Onda kupe sve sto se kupiti moglo i potpisali na godinu dana sa svim tim igracima.
Nek' pricaju sta hoce ali ovo meni dismr da ce jedan klub da napuste mnogi igraci, ako ne u polusezoni onda na kraju prvenstva.
O cemu ti :D

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 26 sep 2010, 15:36

sandokan_TM87 je napisao/la:@pile87

slazem se da treba vidjeti sa kakvim ce kadrom klubovi uci u proljetni dio sezone, ali mi ne treba da razmisljamo o drugima nego o sebi i naravno da se nadamo da ce nas povrede zaobici barem u ovolikom obimu
Mi se rapidno pojacati necemo to je sigurno ni u polusezoni ni zadugo nakon toga, kao i svi ostali u ligi.Za slucaj da opet osvojimo prvenstvo lakse ce se dovesti dobar igrac, jer bi bili neka kostanta.Ja to nekako vidim mozda malo drugacije mozda i grijesim ali ali ako hoces da necim kalkulises vidis na prvom mjestu svoju snagu i mogucnosti a onda drugih konkurenata dacu ti jedan primjer samo ekipa zrinjskog koliko se njihov igracki kadar promjenio od samog pocetka ove sezone slabi su dosta, ili jednog borca koji je doveo sve sto se moze dovesti to su stvari koje ne mozes predviditi.Imam generalno stav da je u nasoj ligi dovoljno imati igrace fizicki spremne i koji su odredjen period skupa naravno za iskorak u evropi treba nesto vise i to se planira ulazu sredstva u igracki kadar u ifrastrukturu u samu organizaciju kluba kod nas to opet nije slucaj.Po meni najbitnije je ici korak po po korak, tesko breme je to sto smo osvojili ligu a da vecina to nije ni ocekivala naravno zahvaljujuci amarovoj genijalnosti ali smo relativno slabo iskoristili momenat koji nas je trebao gurnuti jos naprijed.Nadam se da se razumijemo u sreci i veselju navijaj za Zelju!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 26 sep 2010, 17:28

pile87 je napisao/la:
sandokan_TM87 je napisao/la:@pile87

Mi se rapidno pojacati necemo to je sigurno ni u polusezoni ni zadugo nakon toga, kao i svi ostali u ligi.Za slucaj da opet osvojimo prvenstvo lakse ce se dovesti dobar igrac, jer bi bili neka kostanta.Ja to nekako vidim mozda malo drugacije mozda i grijesim ali ali ako hoces da necim kalkulises vidis na prvom mjestu svoju snagu i mogucnosti a onda drugih konkurenata dacu ti jedan primjer samo ekipa zrinjskog koliko se njihov igracki kadar promjenio od samog pocetka ove sezone slabi su dosta, ili jednog borca koji je doveo sve sto se moze dovesti to su stvari koje ne mozes predviditi.Imam generalno stav da je u nasoj ligi dovoljno imati igrace fizicki spremne i koji su odredjen period skupa naravno za iskorak u evropi treba nesto vise i to se planira ulazu sredstva u igracki kadar u ifrastrukturu u samu organizaciju kluba kod nas to opet nije slucaj.Po meni najbitnije je ici korak po po korak, tesko breme je to sto smo osvojili ligu a da vecina to nije ni ocekivala naravno zahvaljujuci amarovoj genijalnosti ali smo relativno slabo iskoristili momenat koji nas je trebao gurnuti jos naprijed.Nadam se da se razumijemo u sreci i veselju navijaj za Zelju!
j..E nas i dalje Hapoel,zbog njih smo shebali sve iz prošle sezone...
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 26 sep 2010, 19:18

Kad nemamo sreće, pored svih timova mi naletili na Hapoel. Sve bi išlo drugim tokom. Euforija bila, pobijedili Cibaliju 4:1, odlična igra i onda krah. Mediji osuli paljbu :x . Ali, ja mislim da smo se oporavili. Mogli smo i prvi biti, ali zbog toga smo zijanili od Travnika i Slobode. Sigurno bi i protiv Širokog bolje odigrali. Ali, da je babi m, ne bi bila b :D . Uglavnom, pred nama su teške utakmice, ali kada bi Slaviji otkinuli bod i uzeli sve ostale kući, to bi bilo super.

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 26 sep 2010, 19:37

Omar500 je napisao/la:Kad nemamo sreće, pored svih timova mi naletili na Hapoel. Sve bi išlo drugim tokom. Euforija bila, pobijedili Cibaliju 4:1, odlična igra i onda krah. Mediji osuli paljbu :x . Ali, ja mislim da smo se oporavili. Mogli smo i prvi biti, ali zbog toga smo zijanili od Travnika i Slobode. Sigurno bi i protiv Širokog bolje odigrali. Ali, da je babi m, ne bi bila b :D . Uglavnom, pred nama su teške utakmice, ali kada bi Slaviji otkinuli bod i uzeli sve ostale kući, to bi bilo super.
Bitan je Borac sad pravo!

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 26 sep 2010, 19:41

Mislim da ce biti lakse igrati protiv Zrinjskog nego u I. sarajevu,u losoj su formi i dosta ismijenili ekipu...

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 26 sep 2010, 19:43

gube pitari , olimpik se penje na drugu osim ako ne zavrsi X , onda smo mi drugi :D

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 26 sep 2010, 19:45

samir_tm87 je napisao/la:gube pitari , olimpik se penje na drugu osim ako ne zavrsi X , onda smo mi drugi :D
Ma nek budu šampioni samo nek pobijede :D

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 26 sep 2010, 20:00

I šta kaže Kristić :mrgreen: Ljuti gradski rival Željeznicar još večeras je na drugoj poziciji :mrgreen:
Kako samo ofirno kementariše :roll: nevjerovatno

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 26 sep 2010, 20:02

Ma ignorisati i sarajevo i olimpic bez obzira ko pobjedio...nisu vrijedni pomena na ovoj temi.

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 26 sep 2010, 20:06

Strauss je napisao/la:I šta kaže Kristić :mrgreen: Ljuti gradski rival Željeznicar još večeras je na drugoj poziciji :mrgreen:
i meni je to zaparalo usi,ali kako sada stvari stoje bice upravu ali vezano za olimpik haha
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

gogo1
Kontakt:

Post Postao/la gogo1 » 26 sep 2010, 20:06

pozdrav svima,posto mi je veoma bitno nesto sto nema veze sa fudbalom i hitno pa vas molim da mi neko ko zna odgovori na pp koliko treba vremena i koliko kosta da se u sarajevu izvadi potvrda o ne kaznjavanju i da se trenutno ne vodi krivicni postupak.sory jos jednom sto smetam i sto nije mijesto da ovdje pitam ali nisam u mogucnosti da se registrujem na nekom drugom forumu i pitam tamo,a vas uvijek ima na forumu .HVALA

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 26 sep 2010, 20:09

barbarez je napisao/la:
Strauss je napisao/la:I šta kaže Kristić :mrgreen: Ljuti gradski rival Željeznicar još večeras je na drugoj poziciji :mrgreen:
i meni je to zaparalo usi,ali kako sada stvari stoje bice upravu ali vezano za olimpik haha
Zna se na šta je smrad mislio :lol:

edinedin
Kontakt:

Post Postao/la edinedin » 26 sep 2010, 20:10

gogo1 je napisao/la:pozdrav svima,posto mi je veoma bitno nesto sto nema veze sa fudbalom i hitno pa vas molim da mi neko ko zna odgovori na pp koliko treba vremena i koliko kosta da se u sarajevu izvadi potvrda o ne kaznjavanju i da se trenutno ne vodi krivicni postupak.sory jos jednom sto smetam i sto nije mijesto da ovdje pitam ali nisam u mogucnosti da se registrujem na nekom drugom forumu i pitam tamo,a vas uvijek ima na forumu .HVALA

BOGAMI TEBI NIJE DOBRO.........
Jer si JEDAN JEDINI...........

blueman-TM87
Kontakt:

Post Postao/la blueman-TM87 » 26 sep 2010, 20:21

SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN
[youtube][/youtube]
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Orvel i 53 gosta.