FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

nookey
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nookey » 26 sep 2010, 19:37

Omar500 je napisao/la:Kad nemamo sreće, pored svih timova mi naletili na Hapoel. Sve bi išlo drugim tokom. Euforija bila, pobijedili Cibaliju 4:1, odlična igra i onda krah. Mediji osuli paljbu :x . Ali, ja mislim da smo se oporavili. Mogli smo i prvi biti, ali zbog toga smo zijanili od Travnika i Slobode. Sigurno bi i protiv Širokog bolje odigrali. Ali, da je babi m, ne bi bila b :D . Uglavnom, pred nama su teške utakmice, ali kada bi Slaviji otkinuli bod i uzeli sve ostale kući, to bi bilo super.
Bitan je Borac sad pravo!
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 26 sep 2010, 19:41

Mislim da ce biti lakse igrati protiv Zrinjskog nego u I. sarajevu,u losoj su formi i dosta ismijenili ekipu...

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 26 sep 2010, 19:43

gube pitari , olimpik se penje na drugu osim ako ne zavrsi X , onda smo mi drugi :D

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 26 sep 2010, 19:45

samir_tm87 je napisao/la:gube pitari , olimpik se penje na drugu osim ako ne zavrsi X , onda smo mi drugi :D
Ma nek budu šampioni samo nek pobijede :D
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 26 sep 2010, 20:00

I šta kaže Kristić :mrgreen: Ljuti gradski rival Željeznicar još večeras je na drugoj poziciji :mrgreen:
Kako samo ofirno kementariše :roll: nevjerovatno

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 26 sep 2010, 20:02

Ma ignorisati i sarajevo i olimpic bez obzira ko pobjedio...nisu vrijedni pomena na ovoj temi.

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 26 sep 2010, 20:06

Strauss je napisao/la:I šta kaže Kristić :mrgreen: Ljuti gradski rival Željeznicar još večeras je na drugoj poziciji :mrgreen:
i meni je to zaparalo usi,ali kako sada stvari stoje bice upravu ali vezano za olimpik haha
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

gogo1
Kontakt:

Post Postao/la gogo1 » 26 sep 2010, 20:06

pozdrav svima,posto mi je veoma bitno nesto sto nema veze sa fudbalom i hitno pa vas molim da mi neko ko zna odgovori na pp koliko treba vremena i koliko kosta da se u sarajevu izvadi potvrda o ne kaznjavanju i da se trenutno ne vodi krivicni postupak.sory jos jednom sto smetam i sto nije mijesto da ovdje pitam ali nisam u mogucnosti da se registrujem na nekom drugom forumu i pitam tamo,a vas uvijek ima na forumu .HVALA

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 26 sep 2010, 20:09

barbarez je napisao/la:
Strauss je napisao/la:I šta kaže Kristić :mrgreen: Ljuti gradski rival Željeznicar još večeras je na drugoj poziciji :mrgreen:
i meni je to zaparalo usi,ali kako sada stvari stoje bice upravu ali vezano za olimpik haha
Zna se na šta je smrad mislio :lol:

edinedin
Kontakt:

Post Postao/la edinedin » 26 sep 2010, 20:10

gogo1 je napisao/la:pozdrav svima,posto mi je veoma bitno nesto sto nema veze sa fudbalom i hitno pa vas molim da mi neko ko zna odgovori na pp koliko treba vremena i koliko kosta da se u sarajevu izvadi potvrda o ne kaznjavanju i da se trenutno ne vodi krivicni postupak.sory jos jednom sto smetam i sto nije mijesto da ovdje pitam ali nisam u mogucnosti da se registrujem na nekom drugom forumu i pitam tamo,a vas uvijek ima na forumu .HVALA

BOGAMI TEBI NIJE DOBRO.........
Jer si JEDAN JEDINI...........

blueman-TM87
Kontakt:

Post Postao/la blueman-TM87 » 26 sep 2010, 20:21

SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN
[youtube][/youtube]
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼

patkica
Kontakt:

Post Postao/la patkica » 26 sep 2010, 20:38

Iako je odigrano tek osam kola u bh. fudbalskom prvenstvu, već se mogu donositi zaključci o (ne)uspješnom startu šampionata. Željezničar se trenutno nalazi na drugoj poziciji – plasman koji s jedne strane ne može zadovoljiti navijače koji uvijek očekuju mnogo, ali s druge garantuje da uz par vezanih uspjeha ''plavi'' brzo mogu da se nađu na samom vrhu tabele. Težak raspored s početka prvenstva učinio je svoje, ali ono što raduje svakako je i promjenjiva forma najvećih rivala u borbi za vrh. Neki će reći da je Željin start prvenstva bio užasan ali pogled na tabelu pokazuje samo četiri boda zaostatka za prvoplasiranim Borcem.
Jasno je da bi jedan gostujući trijumf promijenio mnogo toga. Naredno kolo ''plavi'' dočekuju zenički Čelik, koji je poslije solidnog starta zapao u krizu. Sa samo dvije pobjede u prvih osam kola, Zeničani su na skromnoj 11. poziciji ali sa samo jednim gostujućim porazom. Čelik je čak tri utakmice na strani odigrao neriješeno, interesantno, istim rezultatom – 1:1 (Budućnost, Rudar i Zvijezda). Pružaju solidne partije na gostovanjima i svakako treba biti oprezan pred meč narednog kola.
Nakon Čelika, slijedi ''gostovanje'' u Istočno Sarajevo. Komšije iz Lukavice u ovogodišnje su takmičenje ušli sa najslabijom ekipom u posljednjih nekoliko godina, ali se ipak drže u gornjem dijelu tabele. U utakmicama kući su prilično uvjerljivi. Ove sezone, odigrali su pet utakmica na svom terenu te upisali četiri pobjede. Jedini poraz pretrpili su od Budućnosti. Susrete u Istočnom Sarajevu redovno prati i veliki broj navijača Željezničara. Svakako još jedna sjajna prilika za gostujuće bodove i sjajnu uvertiru pred gradski derbi sa Sarajevom, koji je na programu u 11. kolu.
Gradski rivali ove sezone igraju prilično dobro. Spektakl na ''Grbavici'' mogao bi usmjeriti ostatak sezone s tim da je Željezničar ipak u blagoj prednosti – zbog kvalitetnijeg sastava i većeg broja svojih navijača.

Nakon derbija, Željo će do kraja jesenjeg dijela prvenstva odigati još četiri utakmice, po dvije kući i u gostima. Na ''Grbavici'' će gostovati Budućnost i Rudar Prijedor, dok će ''plavi'' gostovati Zrinjskom i Borcu.

Dakle, naredna tri kola fudbaleri Željezničara bit će na velikom ispitu. Pobjeda u Mostaru sigurno će psihički snažno uticati na tim koji bi povoljnim rezultatima u naredna tri kola došao tamo gdje se najbolje osjeća – na sami vrh tabele.

PoPlava
Kontakt:

Post Postao/la PoPlava » 26 sep 2010, 21:10

PrPaAaa je napisao/la:Sarajlije Prekosutra je Blizu ....

SRETNO i neka fudbal pobjedi !!
aj nemoj dosadjivati vise ... idi na svoju temu !!!
Al' tebe volim, volim te fakat!

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 26 sep 2010, 21:33

RK Gradacac je napisao/la:Domacinska tabela:
1. Borac....... 7
2. ZELJO....... 6
3. Travnik..... 3
4. Siroki....... 3
5. Olimpik..... 1
6. Zvijezda.... 1
7. Sarajevo.... 1
8. Leotar...... -1
9. Velez........ -2
10. Zrinjski... -2
11. Slavija.... -2
12. Celik...... -3
13. Rudar..... -3
14. Sloboda... -4
15. Buducnost -8
16. Drina...... -8
Evo i nakon posljednja dva odigrana susreta ovog kola nema promjene na ovoj tabeli, idalje smo cvrsto drugi.
010 ISN'T JUST A CODE

Dialiba
Kontakt:

Post Postao/la Dialiba » 26 sep 2010, 21:36

Muku muče da nas spriječe, spriječiti nas ništa neće !!! 8-)

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 26 sep 2010, 21:47

RK Gradacac je napisao/la:
RK Gradacac je napisao/la:Domacinska tabela:
1. Borac....... 7
2. ZELJO....... 6
3. Travnik..... 3
4. Siroki....... 3
5. Olimpik..... 1
6. Zvijezda.... 1
7. Sarajevo.... 1
8. Leotar...... -1
9. Velez........ -2
10. Zrinjski... -2
11. Slavija.... -2
12. Celik...... -3
13. Rudar..... -3
14. Sloboda... -4
15. Buducnost -8
16. Drina...... -8
Evo i nakon posljednja dva odigrana susreta ovog kola nema promjene na ovoj tabeli, idalje smo cvrsto drugi.
Ja ne kontam ovu tabelu... :|

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 26 sep 2010, 22:06

avlami97 je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:Nesreća nikada ne dolazi sama. Ove sezone nas je baš "pravo" krenulo. Povrede Višće, Radovanovića, Markovića, Bogičevića, E. Karića, a sada i Spahića, Zebe i Svrake uz neviđenu novinarsku hajku kvazinovinara na Amara, na boju dresova, na broj gledalaca na tribinama (i kada nas dođe malo oni taj broj snize za barem 50%), smrt oca Mirsada Bešlije itd... itd... Izgleda da se sve urotilo protiv nas. Međutim, Željo i jeste Željo, jer se uvijek znao izdići iznad svega i biti još bolji i jači. Željo je znao pobjediti sve nedaće i upravo zbog tog je nesumnjivo najbolji fudbalski klub iz Bosne i Hercegovine i jedan od najcjenjenijih klubova na prostorima bivše Juge. Sve nedaće je Željo prevazilazio zbog svojih vjernih navijača i kada je bilo najpotrebnije oni su pomogli da se digne iz pepela i vine se u visine. Zato glavu gore i u nove pobjede, ali samo svi zajedno. Kada je sve obojeno u plavo, niko nam ništa ne može ni u igračkom, ni u organizacijskom, aniti u navijačkom smislu. Željo svi smo uz tebe i zato u Mostar samo mudro i borebeno i pozitivan rezultat neće izostati. Željo je šampion.
Ovo iznad sam napisao 23.9.2010. godine, a i sada mislim isto. Željo će ako Bog da odbraniti titulu, samo polako i dostojanstveno. Najkvalitetniji smo i to ćemo dokazati. Željo je pokret koji živi skoro 90 godina, a pokret nikada ne može opstati ukoliko nema podršku ljudi, a ti ljudi su navijači, a navijači su ŽELJO. Željo je šampion.

Ne davi matereti!!!

KARL HAJNC
Kontakt:

Post Postao/la KARL HAJNC » 26 sep 2010, 22:31

e hajde sad objektivni navijači komentarišite ovaj penal iz mostara,lakrdija :oops: :oops:

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 26 sep 2010, 22:33

KARL HAJNC je napisao/la:e hajde sad objektivni navijači komentarišite ovaj penal iz mostara,lakrdija :oops: :oops:
Nakon što ti prokomentarišeš ovaj penal sa Koševa :lol: i nedosudjeni penal iz Mostara :lol:

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 26 sep 2010, 22:37

damirfile je napisao/la: Ja ne kontam ovu tabelu... :|
Broj osvojenih gostujucih bodova, odnosno izgubljenih domacih. Vrlo jednostavno.
010 ISN'T JUST A CODE

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []