Vidi ovako mora ici do polusezone, jer takva je nasa liga opet se nece do zadnjeg momenta znati sa kakvim ce kadrom uci u sezonu bilo koji klub u ligi, da je sve normalno shvatio bih to sto zelis da kazes.sandokan_TM87 je napisao/la:To da je svaka tekma za sebe i da se ne razmislja unaprijed je proslogodisnja amarova "prica za javnost", a s obzirom na njegovu genijalnost i umijece itekako je znao da tada moze osvojiti titulu sto je i ucinio...
ne slazem se s tobom kad je u pitanju ovakav pristup igri jer bez gledanja unaprijed nemoze se ostvariti uspjeh... amarovi planovi se ostvaruju a dokaz za to je ova slika gdje u ekstazi proslavlja go ( poslije svih povreda i nevolja koje su se obrusile na nas i prijetile da osujete genijalčeve planove za odbranu titule u godini kad slavimo 90-ti rodjendan)
slozices se samnom da amar bas i nije tip koji izljeva emocije u javnosti pa razmisli malo o ovome sto sam napisao
lp
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
samo cu napisati da mi je poslije onog juce mada to odavno lezi u meni, zao modrice,posusja,orasja i jos nekih gdje se moglo otici ko covjek,navijati za svoj tim,gledati tekmu,ostalo je jasno
AMAR OSIM!!!
-
- Kontakt:
@pile87
slazem se da treba vidjeti sa kakvim ce kadrom klubovi uci u proljetni dio sezone, ali mi ne treba da razmisljamo o drugima nego o sebi i naravno da se nadamo da ce nas povrede zaobici barem u ovolikom obimu
pametan si ti momak i imas rezona
slazem se da treba vidjeti sa kakvim ce kadrom klubovi uci u proljetni dio sezone, ali mi ne treba da razmisljamo o drugima nego o sebi i naravno da se nadamo da ce nas povrede zaobici barem u ovolikom obimu
26.05.2010-TITULA
Hmmm, izborna godina.
Obecavanje novog ful kul stadiona i onda im samo malo promijene stolice i eto ga.
Onda kupe sve sto se kupiti moglo i potpisali na godinu dana sa svim tim igracima.
Nek' pricaju sta hoce ali ovo meni dismr da ce jedan klub da napuste mnogi igraci, ako ne u polusezoni onda na kraju prvenstva.
Obecavanje novog ful kul stadiona i onda im samo malo promijene stolice i eto ga.
Onda kupe sve sto se kupiti moglo i potpisali na godinu dana sa svim tim igracima.
Nek' pricaju sta hoce ali ovo meni dismr da ce jedan klub da napuste mnogi igraci, ako ne u polusezoni onda na kraju prvenstva.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
Sarajlije Prekosutra je Blizu ....
SRETNO i neka fudbal pobjedi !!
SRETNO i neka fudbal pobjedi !!
Nista nas nije slomilo !!!
Nista nas nece slomiti !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Nista nas nece slomiti !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
O cemu tiAvanes je napisao/la:Hmmm, izborna godina.

Mi se rapidno pojacati necemo to je sigurno ni u polusezoni ni zadugo nakon toga, kao i svi ostali u ligi.Za slucaj da opet osvojimo prvenstvo lakse ce se dovesti dobar igrac, jer bi bili neka kostanta.Ja to nekako vidim mozda malo drugacije mozda i grijesim ali ali ako hoces da necim kalkulises vidis na prvom mjestu svoju snagu i mogucnosti a onda drugih konkurenata dacu ti jedan primjer samo ekipa zrinjskog koliko se njihov igracki kadar promjenio od samog pocetka ove sezone slabi su dosta, ili jednog borca koji je doveo sve sto se moze dovesti to su stvari koje ne mozes predviditi.Imam generalno stav da je u nasoj ligi dovoljno imati igrace fizicki spremne i koji su odredjen period skupa naravno za iskorak u evropi treba nesto vise i to se planira ulazu sredstva u igracki kadar u ifrastrukturu u samu organizaciju kluba kod nas to opet nije slucaj.Po meni najbitnije je ici korak po po korak, tesko breme je to sto smo osvojili ligu a da vecina to nije ni ocekivala naravno zahvaljujuci amarovoj genijalnosti ali smo relativno slabo iskoristili momenat koji nas je trebao gurnuti jos naprijed.Nadam se da se razumijemo u sreci i veselju navijaj za Zelju!sandokan_TM87 je napisao/la:@pile87
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- nookey
- Kontakt:
j..E nas i dalje Hapoel,zbog njih smo shebali sve iz prošle sezone...pile87 je napisao/la:Mi se rapidno pojacati necemo to je sigurno ni u polusezoni ni zadugo nakon toga, kao i svi ostali u ligi.Za slucaj da opet osvojimo prvenstvo lakse ce se dovesti dobar igrac, jer bi bili neka kostanta.Ja to nekako vidim mozda malo drugacije mozda i grijesim ali ali ako hoces da necim kalkulises vidis na prvom mjestu svoju snagu i mogucnosti a onda drugih konkurenata dacu ti jedan primjer samo ekipa zrinjskog koliko se njihov igracki kadar promjenio od samog pocetka ove sezone slabi su dosta, ili jednog borca koji je doveo sve sto se moze dovesti to su stvari koje ne mozes predviditi.Imam generalno stav da je u nasoj ligi dovoljno imati igrace fizicki spremne i koji su odredjen period skupa naravno za iskorak u evropi treba nesto vise i to se planira ulazu sredstva u igracki kadar u ifrastrukturu u samu organizaciju kluba kod nas to opet nije slucaj.Po meni najbitnije je ici korak po po korak, tesko breme je to sto smo osvojili ligu a da vecina to nije ni ocekivala naravno zahvaljujuci amarovoj genijalnosti ali smo relativno slabo iskoristili momenat koji nas je trebao gurnuti jos naprijed.Nadam se da se razumijemo u sreci i veselju navijaj za Zelju!sandokan_TM87 je napisao/la:@pile87
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
Kad nemamo sreće, pored svih timova mi naletili na Hapoel. Sve bi išlo drugim tokom. Euforija bila, pobijedili Cibaliju 4:1, odlična igra i onda krah. Mediji osuli paljbu
. Ali, ja mislim da smo se oporavili. Mogli smo i prvi biti, ali zbog toga smo zijanili od Travnika i Slobode. Sigurno bi i protiv Širokog bolje odigrali. Ali, da je babi m, ne bi bila b
. Uglavnom, pred nama su teške utakmice, ali kada bi Slaviji otkinuli bod i uzeli sve ostale kući, to bi bilo super.

- nookey
- Kontakt:
Bitan je Borac sad pravo!Omar500 je napisao/la:Kad nemamo sreće, pored svih timova mi naletili na Hapoel. Sve bi išlo drugim tokom. Euforija bila, pobijedili Cibaliju 4:1, odlična igra i onda krah. Mediji osuli paljbu. Ali, ja mislim da smo se oporavili. Mogli smo i prvi biti, ali zbog toga smo zijanili od Travnika i Slobode. Sigurno bi i protiv Širokog bolje odigrali. Ali, da je babi m, ne bi bila b
. Uglavnom, pred nama su teške utakmice, ali kada bi Slaviji otkinuli bod i uzeli sve ostale kući, to bi bilo super.
Mislim da ce biti lakse igrati protiv Zrinjskog nego u I. sarajevu,u losoj su formi i dosta ismijenili ekipu...
- samir_tm87
- Kontakt:
gube pitari , olimpik se penje na drugu osim ako ne zavrsi X , onda smo mi drugi 

- nookey
- Kontakt:
Ma nek budu šampioni samo nek pobijedesamir_tm87 je napisao/la:gube pitari , olimpik se penje na drugu osim ako ne zavrsi X , onda smo mi drugi

I šta kaže Kristić
Ljuti gradski rival Željeznicar još večeras je na drugoj poziciji
Kako samo ofirno kementariše
nevjerovatno

Kako samo ofirno kementariše

Ma ignorisati i sarajevo i olimpic bez obzira ko pobjedio...nisu vrijedni pomena na ovoj temi.
i meni je to zaparalo usi,ali kako sada stvari stoje bice upravu ali vezano za olimpik hahaStrauss je napisao/la:I šta kaže KristićLjuti gradski rival Željeznicar još večeras je na drugoj poziciji
![]()
Kako samo ofirno kementarišenevjerovatno
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
pozdrav svima,posto mi je veoma bitno nesto sto nema veze sa fudbalom i hitno pa vas molim da mi neko ko zna odgovori na pp koliko treba vremena i koliko kosta da se u sarajevu izvadi potvrda o ne kaznjavanju i da se trenutno ne vodi krivicni postupak.sory jos jednom sto smetam i sto nije mijesto da ovdje pitam ali nisam u mogucnosti da se registrujem na nekom drugom forumu i pitam tamo,a vas uvijek ima na forumu .HVALA
Zna se na šta je smrad misliobarbarez je napisao/la:i meni je to zaparalo usi,ali kako sada stvari stoje bice upravu ali vezano za olimpik hahaStrauss je napisao/la:I šta kaže KristićLjuti gradski rival Željeznicar još večeras je na drugoj poziciji
![]()
Kako samo ofirno kementarišenevjerovatno

gogo1 je napisao/la:pozdrav svima,posto mi je veoma bitno nesto sto nema veze sa fudbalom i hitno pa vas molim da mi neko ko zna odgovori na pp koliko treba vremena i koliko kosta da se u sarajevu izvadi potvrda o ne kaznjavanju i da se trenutno ne vodi krivicni postupak.sory jos jednom sto smetam i sto nije mijesto da ovdje pitam ali nisam u mogucnosti da se registrujem na nekom drugom forumu i pitam tamo,a vas uvijek ima na forumu .HVALA
BOGAMI TEBI NIJE DOBRO.........
Jer si JEDAN JEDINI...........
- blueman-TM87
- Kontakt:
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼