FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Toxicity
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Toxicity » 30 jan 2013, 17:20

bparena je napisao/la:Jos nije gotovo - ide UV mapiranje pa rigging.
Planiram mu obuci dres blaugrane :lol: :lol: :lol:

slika
I dinosauri za Barcu navijaju :lol:
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 30 jan 2013, 17:23

zizu1991 je napisao/la::lol: Dobar, dobar
Što se tiče tekme, biti će izuzetno zanimljivo kako će se Real snaći u krnjem sastavu u odnosu na Barcelonu, koja je te stadije, u obrnutim ulogama, koliko toliko uspješno prolazila.
Barca je Clasice igrala sasvim dobro kad je bila u krnjim sastavima....jer ovi koji upadnu i dobiju šansu, igraju 100% da se nametnu i ostanu u prvih 11...npr. Montoya je i postao igrac prvotimac u onom revanšu super kupa, kad su igrali sa igracem manje.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 30 jan 2013, 17:28

Toxicity ma svi navijaju jos iz vremena Jure i Triasika - i dinosaurusi navijaju za najbolji tim svih vremena. :P
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 30 jan 2013, 18:09

Ne znam sta da napisem. Strah me vecerasnje tekme, bojim se da onaj izrod Modric ne proigra veceras. Kad se gledaju sastavi mi smo favoriti, ali opet odbrana nam moze kiksati u jednoj kontri i hebaji ga. Jedino pozitivno je neigranje Pepea i Ramosa koji su uvijek znali cuvati Messija. Mislim da ni Varane a narocito Carvalho ne mogu nista protiv carobnjaka. Essien na desnom beku nema sanse zadrzati ni Iniestu ni Albu, dok Arbeloa lijevo igra na neprirodnoj poziciji tako da ce mu biti jako tesko cuvati Pedra i Alvesa. Sve u svemu nadam se nasoj pobjedi i nadam se da cemo sve rijesiti u ovoj prvoj utakmici.
VISCA BARCA , VISCA CATALUNYA !
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 30 jan 2013, 18:11

Dushi_Rob je napisao/la:Ne znam sta da napisem. Strah me vecerasnje tekme, bojim se da onaj izrod Modric ne proigra veceras. Kad se gledaju sastavi mi smo favoriti, ali opet odbrana nam moze kiksati u jednoj kontri i hebaji ga. Jedino pozitivno je neigranje Pepea i Ramosa koji su uvijek znali cuvati Messija. Mislim da ni Varane a narocito Carvalho ne mogu nista protiv carobnjaka. Essien na desnom beku nema sanse zadrzati ni Iniestu ni Albu, dok Arbeloa lijevo igra na neprirodnoj poziciji tako da ce mu biti jako tesko cuvati Pedra i Alvesa. Sve u svemu nadam se nasoj pobjedi i nadam se da cemo sve rijesiti u ovoj prvoj utakmici.
VISCA BARCA , VISCA CATALUNYA !
Nema straha - ha ja. Ako i izgube ima se kad nadoknaditi. Mada je Real nocas dosta oslabljen pa je i to sansa, al vidjecemo... ;)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 30 jan 2013, 18:35

slika

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 30 jan 2013, 19:15

Al stvarno kakve smo mi gigante zadnjih godina imali da je to za nepovjerovat. :o
Pogledajte samo ovu dvojicu....

[youtube][/youtube]

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 30 jan 2013, 19:28

bparena je napisao/la:Al stvarno kakve smo mi gigante zadnjih godina imali da je to za nepovjerovat. :o
Pogledajte samo ovu dvojicu....

[youtube][/youtube]
kad smo vec kod najvecih, najveci ikad :!:
[youtube][/youtube]
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 30 jan 2013, 19:31

Kakvo je raspolozenje pred vcrs. utakmicom?:)
Keep walking.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 30 jan 2013, 19:43

Cautinho je napisao/la:Kakvo je raspolozenje pred vcrs. utakmicom?:)
Dobro je - jedino se bojim da to ne pokvare dezurni kmekavci - sudija ovo / sudija ono, jest bio/nije bio , bio milimetar / nije bio :) i slicno redovno plakanje. :P

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 30 jan 2013, 19:52

Ja bi volio korektno sudjenje,ali mogu glavu dati da takvo nece bit,pa ce se opet desiti ono sto se redovito dogadja.
Keep walking.

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 30 jan 2013, 19:57

slika

Real jest oslabljen neigranjem nekih igraca, ali Barca nama ni trenera jbt kralj :o :shock: covjek se po Americi lijeci, dok mu tim igra polufinale Kupa.

A vidi Roure, zamjenika mu :shock: :( još samo fali da razbaci šibice na ulici

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 30 jan 2013, 19:59

Cautinho je napisao/la:Ja bi volio korektno sudjenje,ali mogu glavu dati da takvo nece bit,pa ce se opet desiti ono sto se redovito dogadja.
Ja se bojim samo jedne stvari a to nema veze sa sudijama koji su naklonjeni prema oba tima pa se ne moze govoriti o sudijsoj naklonjenosti samo jednom timu. Bojim se neceg drugog, a to je d buduci da je Real desetkovan u odbrani i na golu i na neki nacin je nocas oslabljen pprema Barceloni.... bojim se da ce murinjo nocas odigrat neku svoju novu predstavu kako bi sve zakuhao i doveo do usijanja. Ako to pokusa ja bih ga odmah poslao na tribine pa nek prica sta hoce i ko hoce. Isto bi uraadio i sa trenerom Barcelone. Bas da vidimo da li je i na to murinjo spreman. :shock: A ko da gledam da ce biti buke. :P

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 30 jan 2013, 20:01

Joj ja ovog @rippera jest kritican.
Ne mogu ni zamisliti kako bi pisao da simpatizira bilo koji drugi klub osim Barce.
Najbolji tim svih vremena on iz dana u dan kritikuje.
Sta je trebao Tito ?
Ostati i umrijeti na klupi jel ?

Boze sacuvaj.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 30 jan 2013, 20:03

M4kaveli je napisao/la:Joj ja ovog @rippera jest kritican.
Ne mogu ni zamisliti kako bi pisao da simpatizira bilo koji drugi klub osim Barce.
Najbolji tim svih vremena on iz dana u dan kritikuje.
Sta je trebao Tito ?
Ostati i umrijeti na klupi jel ?

Boze sacuvaj.

Nije ni skonto šta sam napisao, a na pakaš bi progovorio samo da odgovori drugome.

Niko te ništa ne pita, jesi li dobar :?: odakle ti potreba i hrabrost da komentarišeš moje uzvišene postove :o
Zadnja izmjena: ripper, dana/u 30 jan 2013, 20:03, ukupno mijenjano 1 put.

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 30 jan 2013, 20:03

E jbg ti sada Ripper sta je trebao covjek ? Da zaboravi na svoje zdravlje i dodje da trenira barcelonu ? :roll:

Edit: Ocekivano
Pinto, Alves, Piqué, Puyol, Alba, Busquets, Xavi, Cesc, Pedro Messi i Iniesta.
Zadnja izmjena: DesimaL, dana/u 30 jan 2013, 20:04, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça ! Mes que un club !

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 30 jan 2013, 20:04

ripper - nece Roure nocas istrcati na teren. U biti je nebitan. :)

i nemojte tako jedan drugom da pisete. Sabur nervozi, sabur :P

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 30 jan 2013, 20:05

DesimaL je napisao/la:E jbg ti sada Ripper sta je trebao covjek ? Da zaboravi na svoje zdravlje i dodje da trenira barcelonu ? :roll:
vidi sad ovog :o :shock: ...procitaj post ponovo, pa opet, pa onda opet....pa još jednom da to sve potvrdiš
Gdje sam ja napisao ili kritikovao Tita što se lijeci vani :?: ....samo sam napisao da smo tim bez trenera.

Halo momci :o

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 30 jan 2013, 20:06

ripper je napisao/la:
DesimaL je napisao/la:E jbg ti sada Ripper sta je trebao covjek ? Da zaboravi na svoje zdravlje i dodje da trenira barcelonu ? :roll:
vidi sad ovog :o :shock: ...procitaj post ponovo, pa opet, pa onda opet....pa još jednom da to sve potvrdiš
Gdje sam ja napisao ili kritikovao Tita što se lijeci vani :?: ....samo sam napisao da smo tim bez trenera.

Halo momci :o
Sabur nervozi, sabur - sve je OK :P :P :P :P :P :P

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 30 jan 2013, 20:06

Nema potrebe da me vrijedjas.
Samo mi nije jasno kako svaki dan mozes kritikovat ovakav klub, tim, osoblje ?
Ispade Vilanova otisao prohodat do New Yorka i ostavio nesposobnog Rouru da vodi tim.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.