kad smo vec kod najvecih, najveci ikadbparena je napisao/la:Al stvarno kakve smo mi gigante zadnjih godina imali da je to za nepovjerovat.![]()
Pogledajte samo ovu dvojicu....
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
kad smo vec kod najvecih, najveci ikadbparena je napisao/la:Al stvarno kakve smo mi gigante zadnjih godina imali da je to za nepovjerovat.![]()
Pogledajte samo ovu dvojicu....
[youtube][/youtube]
Dobro je - jedino se bojim da to ne pokvare dezurni kmekavci - sudija ovo / sudija ono, jest bio/nije bio , bio milimetar / nije bioCautinho je napisao/la:Kakvo je raspolozenje pred vcrs. utakmicom?:)

Ja se bojim samo jedne stvari a to nema veze sa sudijama koji su naklonjeni prema oba tima pa se ne moze govoriti o sudijsoj naklonjenosti samo jednom timu. Bojim se neceg drugog, a to je d buduci da je Real desetkovan u odbrani i na golu i na neki nacin je nocas oslabljen pprema Barceloni.... bojim se da ce murinjo nocas odigrat neku svoju novu predstavu kako bi sve zakuhao i doveo do usijanja. Ako to pokusa ja bih ga odmah poslao na tribine pa nek prica sta hoce i ko hoce. Isto bi uraadio i sa trenerom Barcelone. Bas da vidimo da li je i na to murinjo spreman.Cautinho je napisao/la:Ja bi volio korektno sudjenje,ali mogu glavu dati da takvo nece bit,pa ce se opet desiti ono sto se redovito dogadja.
M4kaveli je napisao/la:Joj ja ovog @rippera jest kritican.
Ne mogu ni zamisliti kako bi pisao da simpatizira bilo koji drugi klub osim Barce.
Najbolji tim svih vremena on iz dana u dan kritikuje.
Sta je trebao Tito ?
Ostati i umrijeti na klupi jel ?
Boze sacuvaj.
vidi sad ovogDesimaL je napisao/la:E jbg ti sada Ripper sta je trebao covjek ? Da zaboravi na svoje zdravlje i dodje da trenira barcelonu ?
Sabur nervozi, sabur - sve je OKripper je napisao/la:vidi sad ovogDesimaL je napisao/la:E jbg ti sada Ripper sta je trebao covjek ? Da zaboravi na svoje zdravlje i dodje da trenira barcelonu ?![]()
...procitaj post ponovo, pa opet, pa onda opet....pa još jednom da to sve potvrdiš
Gdje sam ja napisao ili kritikovao Tita što se lijeci vani....samo sam napisao da smo tim bez trenera.
Halo momci
ripper je napisao/la:odakle ti potreba i hrabrost da komentarišeš moje uzvišene postove
M4kaveli je napisao/la:Nema potrebe da me vrijedjas.
Samo mi nije jasno kako svaki dan mozes kritikovat ovakav klub, tim, osoblje ?
Ispade Vilanova otisao prohodat do New Yorka i ostavio nesposobnog Rouru da vodi tim.
Neznam sta hoces od Roure 5 utakmica 5 pobjeda ?ripper je napisao/la: Real jest oslabljen neigranjem nekih igraca, ali Barca nama ni trenera jbt kralj![]()
covjek se po Americi lijeci, dok mu tim igra polufinale Kupa.
A vidi Roure, zamjenika mu![]()
još samo fali da razbaci šibice na ulici
M4kaveli je napisao/la:Nema potrebe da me vrijedjas.
Ispade Vilanova otisao prohodat do New Yorka i ostavio nesposobnog Rouru da vodi tim.
Nije problem.ripper je napisao/la:M4kaveli je napisao/la:Nema potrebe da me vrijedjas.
![]()
ma vozdra...ne obracaj mi se više
Mah mnogi su seronje goleme na ovoj temibparena je napisao/la:ripper - nece Roure nocas istrcati na teren. U biti je nebitan.
i nemojte tako jedan drugom da pisete. Sabur nervozi, sabur
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.