FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
Sunderland
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Super sve ali mora to jos bolje za ulazak
CB a ne AMF, da ne bude zablude
Zna li neko koje sve igrace imamo od prosle sezone mozel kakva lista ko trenira
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Steta sto nismo Krpica pokupili na ovu ekipu
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Od prosle sezone tu je Ibric juniorski golman, tu je i lijevi bek Husejinovic, ima i Redzic, Joguncic, Secerovic, imaju juniori Macak, Spahic, Devedzic, ima Beganovic, Mehanovic, Mesinovic. Tu je Nathan, Campana, Tiro, Brankovic, Roncevic, Osmankovic, Galic, Mahmic, Jahic. Ima jos momaka na probi Civic, Pepic. Za sada manje vise to ima jos msm par na probi i tako mzd sam i nekog standardnog zaboravio. Doci ce jos lijepih pojacanja sigurno zanimljiva ekipa ce to biti i kvalitetna za borbu sa Posusjem. Oni ce nam biti jedini ozbiljan konkurent ja bi rekao bez njih bi se prosetali ligom, mozda Stupcanica uhvati prikljucak ili GOSK imaju i oni kvaliteta.
#CarsijaOdjebi
1.8 prijateljska na Grbavici protiv Zelje.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Zašto misliš da bi se prošetao ligom?tuzlanskinacin je napisao/la: ↑16 jul 2026, 16:02Od prosle sezone tu je Ibric juniorski golman, tu je i lijevi bek Husejinovic, ima i Redzic, Joguncic, Secerovic, imaju juniori Macak, Spahic, Devedzic, ima Beganovic, Mehanovic, Mesinovic. Tu je Nathan, Campana, Tiro, Brankovic, Roncevic, Osmankovic, Galic, Mahmic, Jahic. Ima jos momaka na probi Civic, Pepic. Za sada manje vise to ima jos msm par na probi i tako mzd sam i nekog standardnog zaboravio. Doci ce jos lijepih pojacanja sigurno zanimljiva ekipa ce to biti i kvalitetna za borbu sa Posusjem. Oni ce nam biti jedini ozbiljan konkurent ja bi rekao bez njih bi se prosetali ligom, mozda Stupcanica uhvati prikljucak ili GOSK imaju i oni kvaliteta.
Pa imaš pored Posušja tu i Stupčanicu, Bratstvo, Zvijezdu. Pršeš je uz Mehanovića bio najbolji igrač ovog proljeća (i ključni za vezni red) a on je otišao u Posušje. Realno ova ekipa bez Pršeša je slabija 30%
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Pa kazem da nema Posušja ovo bi bila sezona ko prosle godine Celikova nesto tako. Posusje ima jako kvalitetnu ekipu i to za Prsesa su nas fino zakinuli ali njegov odlazak se ocekivao zbog odlaska Karica sa klupe. Mi sada pregovaramo sa 4 5 igraca, tri velika povratka su blizu a i jos neki igraci cu jako blizu. Imat cemo jaku ekipu Stupcanica nece ici na prvo mjesto jer nemaju uslove za pl, a Gosk je tu negdje mislim da koliko imaju kvaliteta toliko isto ne vidim ih iznad 3. mjesta al sve zavisi kako to Vojvoda poslozi, ali i njihova priritetna ambicija je vrh tabele nesto kao u Stupcanici uopste ne pricaju puno o pl. Posusje zeli svim silama u pl kao i mi.Blizzard je napisao/la: ↑17 jul 2026, 11:37Zašto misliš da bi se prošetao ligom?tuzlanskinacin je napisao/la: ↑16 jul 2026, 16:02Od prosle sezone tu je Ibric juniorski golman, tu je i lijevi bek Husejinovic, ima i Redzic, Joguncic, Secerovic, imaju juniori Macak, Spahic, Devedzic, ima Beganovic, Mehanovic, Mesinovic. Tu je Nathan, Campana, Tiro, Brankovic, Roncevic, Osmankovic, Galic, Mahmic, Jahic. Ima jos momaka na probi Civic, Pepic. Za sada manje vise to ima jos msm par na probi i tako mzd sam i nekog standardnog zaboravio. Doci ce jos lijepih pojacanja sigurno zanimljiva ekipa ce to biti i kvalitetna za borbu sa Posusjem. Oni ce nam biti jedini ozbiljan konkurent ja bi rekao bez njih bi se prosetali ligom, mozda Stupcanica uhvati prikljucak ili GOSK imaju i oni kvaliteta.
Pa imaš pored Posušja tu i Stupčanicu, Bratstvo, Zvijezdu. Pršeš je uz Mehanovića bio najbolji igrač ovog proljeća (i ključni za vezni red) a on je otišao u Posušje. Realno ova ekipa bez Pršeša je slabija 30%
#CarsijaOdjebi
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
-
SlobodaTuzla075
- Kontakt:
kad ono dođe.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑08 jul 2026, 23:38Za ovaj rang dobar, za vise tanak. Ali meni bar drag igrac raja, licno gaa dobro poznajem i znam koliki je Slobodas i koliko voli ovaj klub. Naravno ljubav ne igra ali tesko da ce doci neko bolji na tu poziciju.DamirT je napisao/la: ↑08 jul 2026, 23:02Hvala Bogu pa je otisao konacno.Sjenjak1919 je napisao/la: ↑08 jul 2026, 20:31Harun Hadžibeganović iz tuzlanske Slobode u Litvaniju
Transfer je realizovala agencija Pro talent - Amil Šukalo![]()
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Vec sam tu sam sebe prekrizio, pogrijesio sam. pocetak nije obecavao a i moji izvori informacija su mi tada govorili drugacije ali izgleda da se Azmir prihvatio posla i da je sve planski urađeno.SlobodaTuzla075 je napisao/la: ↑17 jul 2026, 13:28kad ono dođe.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑08 jul 2026, 23:38Za ovaj rang dobar, za vise tanak. Ali meni bar drag igrac raja, licno gaa dobro poznajem i znam koliki je Slobodas i koliko voli ovaj klub. Naravno ljubav ne igra ali tesko da ce doci neko bolji na tu poziciju.![]()
#CarsijaOdjebi
- Beduin
- Kontakt:
Mogla bi nas preskupo kostati naredna sezona, a o nepovratku u PL ne smijem ni pomisliti.
Ali sta dalje? Eto zainatio se Azmir pred izbore da dovede par provjerenih imena i pokusa obezbijediti PL, a da i dalje kaskamo kao klub i kolektiv na svim poljima. I dalje je znamo na cemu smo, koliko i kome dugujemo, kad ce naredne tuzbe i prijetnje blokadama, nikakva prica oko sponzora i dodatne zarade, stadion i dalje neuslovan i sta je sa Sjeverom za narednu sezonu, sta bijase sa natkrivanjem Zapada, podrska kantona, trilion otvorenih i neodgovorenih pitanja koja se ponavljaju iz godine u godinu, ista prica o stabilizaciji bez stabilizacije.
I opet da naglasim, IDU IZBORI pa stoga i malo ozbiljniji pristup problematici Slobode i tavorenja u Federalnoj.
Ali sta dalje? Eto zainatio se Azmir pred izbore da dovede par provjerenih imena i pokusa obezbijediti PL, a da i dalje kaskamo kao klub i kolektiv na svim poljima. I dalje je znamo na cemu smo, koliko i kome dugujemo, kad ce naredne tuzbe i prijetnje blokadama, nikakva prica oko sponzora i dodatne zarade, stadion i dalje neuslovan i sta je sa Sjeverom za narednu sezonu, sta bijase sa natkrivanjem Zapada, podrska kantona, trilion otvorenih i neodgovorenih pitanja koja se ponavljaju iz godine u godinu, ista prica o stabilizaciji bez stabilizacije.
I opet da naglasim, IDU IZBORI pa stoga i malo ozbiljniji pristup problematici Slobode i tavorenja u Federalnoj.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤

ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
-
SlobodaTuzla075
- Kontakt:
pa nisu lokalni izbori, ti izbori nemaju veze sa nama.Beduin je napisao/la: ↑17 jul 2026, 15:45Mogla bi nas preskupo kostati naredna sezona, a o nepovratku u PL ne smijem ni pomisliti.
- Beduin
- Kontakt:
Pa nije borba samo za gradonacelnika Tuzle i gradsko vijece bitna za Tuzlu.SlobodaTuzla075 je napisao/la: ↑17 jul 2026, 21:55pa nisu lokalni izbori, ti izbori nemaju veze sa nama.Beduin je napisao/la: ↑17 jul 2026, 15:45Mogla bi nas preskupo kostati naredna sezona, a o nepovratku u PL ne smijem ni pomisliti.
075 ❤
075 ❤
-
SlobodaTuzla075
- Kontakt:
Što se tiče Slobode tu može biti do izbora samo kad su lokalni, ovo ostalo nikakve veze sa Slobodom nema.Beduin je napisao/la: ↑17 jul 2026, 22:08Pa nije borba samo za gradonacelnika Tuzle i gradsko vijece bitna za Tuzlu.SlobodaTuzla075 je napisao/la: ↑17 jul 2026, 21:55pa nisu lokalni izbori, ti izbori nemaju veze sa nama.Beduin je napisao/la: ↑17 jul 2026, 15:45Mogla bi nas preskupo kostati naredna sezona, a o nepovratku u PL ne smijem ni pomisliti.
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Ima uticaj za koje god izbore ali minimalan. Nekada je Sloboda nosila dosta glasova danas dal opsti il lokalni ogadili su narodu Slobodu i napravili takvo stanje da u narodu vlada opsta kur*cobolja za Slobodom tako da ne nosi vise kao prije ni blizu.
#CarsijaOdjebi
- Beduin
- Kontakt:
Ja sam mislio da ce ovaj Mahmic postati stopercina, strasan je bio u Celiku kao mlad igrac, sve ostalo je historija.
075 ❤
075 ❤
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Nisi jedini, ali za neke stvari nije dovoljan samo talenat treba i jaka psiha. Ali svakako da moze dosta dati u ovom rangu narucito ako uhvati formu.
#CarsijaOdjebi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.