AhahahahahaChinaglia je napisao/la:vodi ga kuci ako ti je pregotivan
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Taj Sassuolo moze biti primjer za 90 posto Serie A kako se radi dobar posao.Manuel je napisao/la:Naravno da bih vise volio da u prvu ligu udju Bari,Perugia ili Salernitana ali bolje i Crotone i Cagliari nego da gledam ove Carpije i Sassuole.
Da nije Lotita ne bi bilo Lazia.Chinaglia je napisao/la:nije, nadao sam se blamazi, ako mi vjerujes, zelim da nas svi brukaju i ponizavaju, jer bolje i ne zasluzujemo dok je svinja debela na celu kluba, zelim da nas svi ismijavaju, da zna smecar da je ovo njegovo ogledalo i njegovih ruku djelo! ocekivao sam poraz, stavise, znao sam da ce biti trpanje ako ozbiljno odigrate
Izbori
Da ima vise primjera kao Sassuolo pa haj al kad vidim ove Carpije i takve zajebancije muka mi.
Pa njima ce godinama biti samo cilj da ostanu u ligi.Za nesto vise nisu spremni dok Sassuolo raste iz godine u godinu.
Pa njima ce godinama biti samo cilj da ostanu u ligi.Za nesto vise nisu spremni dok Sassuolo raste iz godine u godinu.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
SiamoNoi je napisao/la:Da nije Lotita ne bi bilo Lazia.

[youtube][/youtube]
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kakve igračine su tad bile u obje ekipe..Andrej je napisao/la:[youtube][/youtube]
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- _forzamilan_
- Kontakt:
- bianconeros
- Kontakt:
Jel ima razloga_forzamilan_ je napisao/la:Kralj Sergio.
Juventini jel vas strah
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
- _forzamilan_
- Kontakt:
Ma nema. Milan je propo' a Juve je ipak ozbiljna ekipa. Al eto nikad se ne zna da se neki remi zalomi 
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- bianconeros
- Kontakt:
Ipak je ovo derbi i igrate kuci sigurno da ce te pokusati na sve nacine dobiti..2-2 na kraju_forzamilan_ je napisao/la:Ma nema. Milan je propo' a Juve je ipak ozbiljna ekipa. Al eto nikad se ne zna da se neki remi zalomi
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kad je u pitanju Milan, braća Juventini su optimističniji nego oni koji podržavaju Milan. 
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
udji kurvoooooooooooooooooooo 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
mamicu ti sudijsku, imas li za jos sta zakinut.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Balo je najludji 
Čuj ima li šta. Aleks nije dobio kartona i ti pitaš ima li još šta zakinut'. Smradovi.milanist je napisao/la:mamicu ti sudijsku, imas li za jos sta zakinut.
Korner, prekrsaj nad Balotellijem, i na MontolivuVelaHavle je napisao/la:Čuj ima li šta. Aleks nije dobio kartona i ti pitaš ima li još šta zakinut'. Smradovi.milanist je napisao/la:mamicu ti sudijsku, imas li za jos sta zakinut.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Balo 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.