Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Pogba
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Pogba » 14 jan 2013, 23:46

Da ponovim post čisto da raja ima šta pročitati pored nepotrebnog trollerskog posta iznad:
Pogba je napisao/la:Još malo real time updatea:
Sportitalia - Criscitiello conferma: "Domani Immobile può tornare alla Juve"
Priča se da će biti još jedan pokušaj oko Llorentea odmah, 4M eura.
Lisandro i dalje nije isključen, mada mislim da treba zaokružiti priču sa Cirom za januar jer je svakako Marotta rekao da neće i ne može biti zvučnih pojačanja.

Sa Cirom ce se kompletirati napad, a i mislim da uz povratak Bendtnera je to dovoljno.
Moram reći da mi je krivo zbog povrede Danca, jedan je od rijetkih visokih napadača sa finom tehnikom i iako nije dao gol, lijepo je surađivao sa ekipom ono što je igrao.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 14 jan 2013, 23:50, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 14 jan 2013, 23:49

Napaljeni polovnjaci i prosječni igrači već godinu i pol dominiraju na čizmi. 8-)

Naša (ne)realnost ne spoznaje granice, isto kao i Conteov Juventus. 8-)

:lol:

@Pogba, neka ga, ba, baš je simpatičan s ovim pokušajima provaljivanja. :mrgreen:

Preziosi je uvijek skidao gaće Gallianiju i Morattiju kad im je prodavao igrače, valjda i Marotta šta uspije izmajmunisati sutra. Ali sam siguran da će igračeva želja presuditi, sam je danas izrazio da želi da se vrati.
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 14 jan 2013, 23:54

Prescritto je napisao/la:Napaljeni polovnjaci i prosječni igrači već godinu i pol dominiraju na čizmi. 8-)

Naša (ne)realnost ne spoznaje granice, isto kao i Conteov Juventus. 8-)

:lol:

@Pogba, neka ga, ba, baš je simpatičan s ovim pokušajima provaljivanja. :mrgreen:

Preziosi je uvijek skidao gaće Gallianiju i Morattiju kad im je prodavao igrače, valjda i Marotta šta uspije izmajmunisati sutra. Ali sam siguran da će igračeva želja presuditi, sam je danas izrazio da želi da se vrati.
Milito,Motta,Palacio....auuuu kako smo pogodili :mrgreen:
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.

FORZA INTER!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 14 jan 2013, 23:55

joj tek sad na pregledu vidjoh gol , kako se Kaseres katastrofalno postavio kod gola boze sacuvaj :shock:

hajd ok covjek brz, al brate zatvori mu unutrasnju stranu, da ga je usmjerio na krilo nista se ne bi desilo al ni pod razno ga nije smio pustit da mu prodje sa one strane.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 15 jan 2013, 00:04

Koliko god postavljanje Caceresa bilo dobro/loše, krivica je apsolutno na strani crnogorskog freestyle igrača od kojeg sam očekivao da ponudi neki vid izvinjenja jer je svakako na FB postao ono što je Elia bio na twitteru.

Sutra definitivni sastanak oko Cire, navodno da Genoa treba pronaći napadača i dopustit će Ćiri da ide, Genoa želi Floro Floresa.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 15 jan 2013, 00:13

zar je bitno šta radi na fejsu lol...

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 15 jan 2013, 00:27

Ovdje vječita peripetija Giovinco/Caceres vs Vučinić/Bonucci. :P :mrgreen:

Za gol snose podjednaku krivicu tri čovjeka, prvo Conte jer je tražio onaj potez, drugo Vučinić jer je to odradio loše i providno, treće Caceres zbog lošeg postavljanja.

Zar Genoa nije već dovela Cvejtko Cvjetića? :mrgreen: Negdje sam pročitao da je to završen posao. :?

Sad ne znam koliko je ovo tačno, kao još uvijek se čeka Drogba, a Immobile je već zapikan.

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 15 jan 2013, 01:31

Strasno mi je drago zbog Immobila jedva cekam da pogledam par njegovih tekmi u dresu Juventusa, tako se to radi ako se nema novca za napadaca umjesto gomilanja nekakvih polovnjaka sansa se daje momcima koji su zavrsili Juventusovu skolu, napokon shvatise :?

To za Lisandra ne vjerujem koliko vidim 8 mil. pa logicnije je onda to ponuditi za Llorenta.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 15 jan 2013, 12:38

Immobile vjerovatno dolazi na posudbu, a tek će se na kraju sezone pričati o otkupu cijelog ugovora, takva je Marottina zamisao.

Lyon odbio ponudu od 10 miliona, prvo posudba pa onda otkup, Marotta style. :D

Još će se jednom pokušati dovesti Llorente, tinja i nada za dovođenjem Drogbe.

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 15 jan 2013, 13:54

Sto se tice Immobilea isti je to nivo napadaca tj kvalitet kao i ovi nasi apsolutno nece podici kvalitet ekipe jedino sto moze dici apsolutno kvalitet ekipe su Llorente i Drogba a ovo dovodenje Immobilea je samo mazanje ociju navijacima da se kaze eto doveli smo napadaca i jos kad se vrati Bentdnerdinjo imat cemo kamion panjeva u napadu :evil: :evil:

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 15 jan 2013, 13:58

Yucca je napisao/la:Sto se tice Immobilea isti je to nivo napadaca tj kvalitet kao i ovi nasi apsolutno nece podici kvalitet ekipe jedino sto moze dici apsolutno kvalitet ekipe su Llorente i Drogba a ovo dovodenje Immobilea je samo mazanje ociju navijacima da se kaze eto doveli smo napadaca i jos kad se vrati Bentdnerdinjo imat cemo kamion panjeva u napadu :evil: :evil:
Bolje je dovesti nekoga ovako nego placati npr. za Lisandra Lopeza 10 mil. ne mora ni podici neka igra pa za 2 godine ce biti nesta od njega. I ne slazem se oko kvaliteta momak se odlicno krece barem ono sto sam ja vidio, dosta bolje od npr. Matrija a zavrsnica mu je na nivou tako da kao sto kazem bolje cekati njega da sazrije nego da se gomilaju bezveze igraci.
Alessandro Del Piero !

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 15 jan 2013, 13:59

Yucca je napisao/la:Sto se tice Immobilea isti je to nivo napadaca tj kvalitet kao i ovi nasi apsolutno nece podici kvalitet ekipe jedino sto moze dici apsolutno kvalitet ekipe su Llorente i Drogba a ovo dovodenje Immobilea je samo mazanje ociju navijacima da se kaze eto doveli smo napadaca i jos kad se vrati Bentdnerdinjo imat cemo kamion panjeva u napadu :evil: :evil:
Koliki god bio panj, a nije, Imobille je bolji od ovih nasih kloceva u napadu, i jos plus dijete je Juventusa, pa zna kako se srcem igra za taj klub, mada je on navijac Napolia, al' kad prodjes selekcije nekog kluba on ti nenormalno priraste srcu...... Mada meni FK Sarajevo nikad nije priraslo srcu :lol: :mrgreen: a ni nece......

Uglavnom apsolutno sam za njegov dolazak, a Llorentea ne treba prije jula ocekivati...... Drogba nam nece doci, al' sa njim bi bili konkurentni i za LP..... Tako da nada zadnja umire, i ja se nadam, al' bice jedno veliko nista......
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 15 jan 2013, 15:21

Immobile je trenutno samo prelazno rješenje, ali i igrač za budućnost zato ga treba odmah dovesti, na ljeto ionako Quagliarella ili Matri odlaze. Dosadašnji dio sezone je odigrao poprilično dobro, spreman je da bude na klupiu Juventusu. :mrgreen:

Klupski budžet za zimski prelazni rok ne prelazi 10 miliona, Juve neće ponuditi više od 5 miliona za nekog igrača bio u pitanju Drogba, Llorente ili Immobile, nema tu neke filozofije. Klub ne želi da plaća igrače više nego što vrijede i meni lično se sviđa takva politika, mora se znati neki red, a ne da se dovedemo u situacu kao inter ili milan. :lol:

chi3llo
Kontakt:

Post Postao/la chi3llo » 15 jan 2013, 15:31

Caceres nije kriv kod gola, ali da je Chiellini tu bio, ne bi bilo gola 8-)
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 15 jan 2013, 16:27

LateraleSinistro
Kontakt:

Post Postao/la LateraleSinistro » 15 jan 2013, 16:29

Prescritto je napisao/la:http://www.tuttosport.com/calcio/serie_ ... Marchisio'

Smećarski debili! :roll:
ma hajd sta ces, ne treba pridavat znacaj budalama.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 15 jan 2013, 16:34

Sad je meni jasno zašto većina navijačkih skupina pjeva noi non siamo napoletani :lol:

Ukoliko prođemo u 1/4 finale CL-a sljedeće sezone ćemo 99 % biti u drugoj jakosnoj skupini.

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 15 jan 2013, 17:11

A dobro iza te mrznje ima i politike dosta, kao i nezvanicnog stava napolitanaca da oni nisu Italijani.

Zato ih i volim zvati separatisti :D
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

LateraleSinistro
Kontakt:

Post Postao/la LateraleSinistro » 15 jan 2013, 17:24

Tokom istorije vecina danasnje Italije u odredjenom periodu bil ja Kingdom of Napoli, pa vjerovatno ljudi i dalje osjecaju da su drugaciji,ti napolitanci, i przeljkuju nastavak kraljevine. :D
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 15 jan 2013, 17:36

Ma zna se da je sjever ujedinio Italiju i da je Torino jedno vrijeme bio glavni grad. Da se južnjaci pitaju sad bi to oni raskomadali opet po regijama :D

A u Napulju se ionako priča drugačiji jezik, drugačiji su običaji, hrana, drugačiji mentalitet ... glume baskijce :mrgreen:
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.