ripper je napisao/la:odakle ti potreba i hrabrost da komentarišeš moje uzvišene postove

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
ripper je napisao/la:odakle ti potreba i hrabrost da komentarišeš moje uzvišene postove
M4kaveli je napisao/la:Nema potrebe da me vrijedjas.
Samo mi nije jasno kako svaki dan mozes kritikovat ovakav klub, tim, osoblje ?
Ispade Vilanova otisao prohodat do New Yorka i ostavio nesposobnog Rouru da vodi tim.
Neznam sta hoces od Roure 5 utakmica 5 pobjeda ?ripper je napisao/la: Real jest oslabljen neigranjem nekih igraca, ali Barca nama ni trenera jbt kralj![]()
covjek se po Americi lijeci, dok mu tim igra polufinale Kupa.
A vidi Roure, zamjenika mu![]()
još samo fali da razbaci šibice na ulici
M4kaveli je napisao/la:Nema potrebe da me vrijedjas.
Ispade Vilanova otisao prohodat do New Yorka i ostavio nesposobnog Rouru da vodi tim.
Nije problem.ripper je napisao/la:M4kaveli je napisao/la:Nema potrebe da me vrijedjas.
![]()
ma vozdra...ne obracaj mi se više
Mah mnogi su seronje goleme na ovoj temibparena je napisao/la:ripper - nece Roure nocas istrcati na teren. U biti je nebitan.
i nemojte tako jedan drugom da pisete. Sabur nervozi, sabur
ceze je napisao/la:@ripper vam fino napisao da je Real oslabljen, a da Barca nema trenera koji je na terapijama.
U smislu da ce ovo biti teska utakmnica, da oba tima imaju nedostatke.
Koristite glavu za nesto drugo osim za frizuru, napadate frajera bez razloga.
A isto je kad trener priprema ekipu kad je 5 dana sa njima na treninzima, u svlacionici, tokom tekme, u poluvremenu i kad preko skajpa prica sa njima ?SultanSulejman je napisao/la:ceze je napisao/la:@ripper vam fino napisao da je Real oslabljen, a da Barca nema trenera koji je na terapijama.
Što ne znači da nije mogo preko skype-a,fejsbuka,twittera,derneka ili mobitela komunicirati sa ekipom Barce![]()
![]()
Kakve sve postove neću pročitat Bože
pa jest...tim poput Barce se može voditi i preko Skypea i twittera, sad nek ponesu laptop na Bernabeu i eto trenera ONLINE....ko da citam postove onih hejtera Barce koji su tako omalovažavali Pepa i njegovu strucnost....ko biva, svak' može voditi Barcu, pa i IbrakovićSultanSulejman je napisao/la:ceze je napisao/la:@ripper vam fino napisao da je Real oslabljen, a da Barca nema trenera koji je na terapijama.
Što ne znači da nije mogo preko skype-a,fejsbuka,twittera,derneka ili mobitela komunicirati sa ekipom Barce![]()
![]()
Kakve sve postove neću pročitat Bože
Mozda nisi vidio,ali evo ti i uzivaj u ludorijama Rayaadriano_leite je napisao/la:Evo jedan link, meni je slika k'o mlijeko, mozda zasteka na sekundu, ali fercera mi pravo.
http://vespm.****.es/#www.rojadirecta.me" onclick="window.open(this.href);return false;
Bacajte i vi jos linkova da nas ne uhvati tekma nespremne.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.